Firuze zayifliyor....

Ales demiyorum zaten unuttum. Hiç yeterli puan alacağım düşünmüyorum soruları yetistiremedim kafam başka başka yerlerdeydi adapte olamadım bi türlü sorulara. Neyse bahaneye gerek yok olmadı beceremedim dünde kaldı.

Menü paylaşımı yapmıyorum çünkü saçma sapan bi şekilde beslendim. Öğlenki simit akşamki çikolata herseyi alt üst etti. Yarın herseyi resmederek devam edicem. Hakikaten foto yayınlayinca kendimi zorunlu hissedip liste dışına çıkmiyorum. Günlüğümden de bariz bi şekilde anlasiliyo. Kaytarmak yok. Şu sağlıklı beslenme işini öğrenmem gerekiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

ha gayret Firuzeee :)) evet resim paylaşmak motivasyonu arttırıyor.bekliyorum yarın senin de güzel resimlerini :))

Tamam canım kaldığım yerden devam edicem dünyada bir kişi bile başarabilmişse benim başarmamam sebep yok. Bugün evdeyim listelermi yazıcıdan çıkarıcam ve başlıycam. Desteğin için sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu arada geçen haftadan beri 500gr gitmiş bile nasıl oldu anlamadım tartılmamam gerek biliyorum ama ben kendimi başlamış saymamıştım.

Kilo bildirim

Eklentiler

• $1400491401252.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
tartı biraz ters mi olmuş ne? :) harikaaa aynı kilodayızz bak beraber yapmamız için bir neden daha :)

Yaa evet ters oldu düzeltemedim de .
bu sağlıklı beslenme sayesinde teknolojiyi de öğrenicem. :)

Kilo bildirim : 71-5

Kilo bildirim : 71.5

Eklentiler

• $1400492827760.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 89
Öğle yemeğimi yiyorum sebzeyemeğini akşama yapıcam. Şuan çok açım.

öğle yemeğim biraz geç oldu ama geç kahvaltı yapmıştım.

Eklentiler

• $1400501861559.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 132
Bu arada ekmeğim bittiği an peyniri yemeyi bıraktım 2 dilimini yemedim yani :)

Akşama taze fasulye yapı cam 2 hafta tartılmak yok . Nası dayancam bilmiyorum

merhaba canım
aynı boydayız aynı kilodayız
hep bi kısır döngü
inşallah başarırsın canım
önemli olan aslında vücudunu tanımak gerisi geliyor

Merhaba canıM hoş geldin günlüğüme ben bu kısır döngüden kurtulacam inşallah. Aynı boy aynı kg ha ne güzel gel beraber zayıflayalım. Bu arada akşam yemeğim;

Eklentiler

• $1400519522586.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 140
Bugün kahvaltim yine aynıydı
7.45 te kahvaltimi yapıp ise koyuldum. Günde 13 bin adım atıyorum eve gelince pestilim çıkıyo resmen. Ara öğünde bir kurabiye yedim öğlen dünkü fasulye 5 kaşık salata yapmaya fırsatım yoktu 2 dilim ekmekle yiyip seminere kostüm. Akşam 5 kadar seminerlerimiz var 15 gün boyunca. Eve döndüğümde saat 6 idi. Yemek yapmaya vaktim yoktu ara öğün de yapmamıştim 2 yumurta kırdım 2 dilim ekmekle yedim. Listelere uyamiyorum şimdilik. Erteleme gerek biliyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Akşam hiçbişey yemiycem zaten çok tokum. Bugünkü menüde hiç meyve yok yarın daha dikkatli olucam evde olsam meyve yerim ama bu şartlarda anca bu kadar oldu. Yarın meyve ve 2 ceviz ekliyorum hemen.herhangi bir liste ya da sistemi takip etmiyorum şimdilik.

Menulerim

Eklentiler

• $1400608183331.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 143
  • $1400608427167.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 120
Bu sabah yine yogun bi tempolu uyandım 7 45 te aynı kahvaltı Resimlerim var zaten salatalık yoktu yalnız sadece domates peynir ekmek arada bir kurabiye öğlen baya geç yedim ekmek arası sandviç yedim aç değilim ara öğün bi kaç erik yedim akşam yemeği hazır değil aç da değilim

Dün akşam yemeğimi 9a doğru yedim 1 tabak mercimek çorbası bi kaç lokma ekmeğin kabuğu ve salata Her cuma tartı günüm olucak bu sabah tartılamadim 71.5 sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…