- 25 Şubat 2014
- 131
- 25
- 48
- 37
Burayı baya boslamisim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hala arada saçmalama oluyo ama gün içerisinde dengelemeye çalışıyorum cuma tartilicam 70 kgyu görmek istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım dengeyi öğrenmem gerekiyor. Bir haftadır arada cozutsam da doğruyu buluyorum. Akşam yemeği hazir patlıcan yemeği ve salata ekmek yok bugün simit yedim kek yedim karbonhidrat ihtiyacimi fazlasıyla karşıladım. Gerçi patlıcan ve salata da karbonhidrat ama proteini de her zaman pisiremiyorum toplamda 1100 kalorilik bi beslenme oldu bugün. tabi günlük 15 bin adımın kalorisini çıktıktan sonra. Bu gece inşallah nefsime ve eşime uymam. Çok güzel gidiyor bozmak istemiyorum ama illaki gece yarısı atistirir eşim sağolsun. buraya 70 kg fotosunu eklemek istiyorum yaramazlık yok. Kalori sepeti diye bi yerden hesap ettim kalorileri herseyden yiyorum
Bu sabah heyecanla tartildim sonuç 70.3 olsun şu 300 gr olmasaydı iyiydi i
Şimdi bi kitap okuyorum mümin sekmanin kişisel ataleti yenmek.
kitap beni anlatıyor
uff çok tembelim yaa
hep kafamda plan yapıyor bi türlü hayata geçiremiyorum
bu her şeyde böyle herseyi erteliyorum evi toplamaya çocuklarımla ilgilenmeye kadar sınavlarda da hep son gün calisirdim. Bu çok kötü alışkanlık olmuş bende
Su tembellikten siyrilip yepyeni bi hayata adım atmak istiyorum. Allahım bana yardım et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?