Firuze zayifliyor....

Merhaba
Bende seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum. bugün diyete başladım. inşallah istediğimiz gibi olabiliriz

Burayı baya boslamisim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hala arada saçmalama oluyo ama gün içerisinde dengelemeye çalışıyorum cuma tartilicam 70 kgyu görmek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önemli olan denge canım ve sen de gün içinde yediklerini dengeliyerek fazla yedigin zamanı telafi ediyorsun :) Cumaya güzel haberlerini bekliyorum :)

Evet canım dengeyi öğrenmem gerekiyor. Bir haftadır arada cozutsam da doğruyu buluyorum. Akşam yemeği hazir patlıcan yemeği ve salata ekmek yok bugün simit yedim kek yedim karbonhidrat ihtiyacimi fazlasıyla karşıladım. Gerçi patlıcan ve salata da karbonhidrat ama proteini de her zaman pisiremiyorum toplamda 1100 kalorilik bi beslenme oldu bugün. tabi günlük 15 bin adımın kalorisini çıktıktan sonra. Bu gece inşallah nefsime ve eşime uymam. Çok güzel gidiyor bozmak istemiyorum ama illaki gece yarısı atistirir eşim sağolsun. buraya 70 kg fotosunu eklemek istiyorum yaramazlık yok. Kalori sepeti diye bi yerden hesap ettim kalorileri herseyden yiyorum

Son düzenleme:

harikasın canım böyle devaam et :))

Bu sabah heyecanla tartildim sonuç 70.3 olsun şu 300 gr olmasaydı iyiydi i

Eklentiler

• $1401421172209.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 98
Haftaya cuma 69.3 hedefim
bugün hamurisini biraz abarttım aksama dengeliycem .
dünden sebzeli bulgur pilavı vardı onu yemezsem sadece salata yesem bi de elma sanırım dengelenir bir de bugun ise minibüsle gitmek zorunda kaldım hemen şımarıyorum yaaa tartılmasam bu simariklik olmayacak işte .
neyse bir hafta tartilmamak bile mucize benim icin

Son düzenleme:
Kalori sayma işi iyi oldu sanki yedikleri dengeliyorum. Bugün 1281 oldu 10 dakikada ip atlamasam 100 küsür kalori yakicam ama tembelliğim üstümde.

Dün 1180 kalori yaktim ama cumartesi bir faciaydi 2000leri buldu toplam kalori. Herşeyden yiyerek kendimi kısıtlamalar ama olcuye dikkat ederek kilo vermek istiyorum. Bakalım bu hafta 69.3u görebilecek miyim beslenme duzenimde balıktan ve diğer proteinlerden bulundamiyorum. En büyük eksiğim bu sanırım bir de meyve. Ama meyveyi de aramiyorum yesem daha sağlıklı olur eminim. Dün öğlen kuru fasulye yedim kalorisinin bu kadar çok olduğunu bilmiyodum akşam da cacik yedim ekmeksiz. şimdiye kadar 600 kalori almışım aksama kadar 1200 olur yine

öncelikle kolay gelsin firuze yaşımız ve kilomuz çok yakın olduğu için yazmak istedim, ben 33 yaşındayım 7 hafta önce tarıda 73 ü gördüğüm an yıkıldım iki hafta kendimce az yiyerek 2 kilo verdim ancak aç kalıyordum ve bu böyle olmaz diye düşündüm 5 hafta önce montignac diyetine başladım kalori falan saymıyorum sağlıklı besleniyorum mesela az önce tavuk ciğeri ve yoğurt yedim öğle yemeğimdi, akşamda buğday çorbası ve fasülye var, aç kalmıyorum proteini, karbonhidratı gün içine yayyıyorum ama ikisini birarada tüketmiyorum, fınfık fıstık badem yiyorum öğleden sonra, meyvemi yiyorum, habire yiyorum yani, şuan 5. haftam bitti 66 kiloyum, ilk haftalar biraz yabancılık oluyor tabi ama sonra alışıyorsun, mesela 2 tabak nohut yemeği yiyordum ama pilavsız, şimdi bir tabakla doyuyorum yanında salata ile, benimde hedefim 60 sonraki hedefim 58, keşke daha önceden bu beslenme şeklini bilseymişim diyorum istersen bir incele aç kalmamak çok önemliymiş ben bunu anladım

Teşekkür ederim canım mesajını görünce merak ettim baktım biraz mantıklı geldi. Diyetisyen lerin anlattıklarının aynısı sadece onlar tatlıya da arada sırada izin veriyorlar. Sağlıklı gibi geldi bana glisemik indeksi ilk diyetisyen inden sıkça duymuslugum var. Iste benim sorunum sürekli yemek yapamamam. Bu yüzden listelere bağlı kalamiyorum. Bu diyete benzer dukan yapmıştım 20 gün ama hiç ekmek meyve olmaması biktirdi. diyeti bıraktığım an deli gibi ekmek yemeye başladım. Ama montignac daha yumuşak meyve ve tam buğday ekmeğine izin verilmesi salata sebze hem de istediğin kadar güzel. Kafam karıştı şimdi bu kalori sayma da aksama kadar 1200u gectiysem akşam resmen aç oturuyorum. Kitabını bi araştıricam tekrar Sağol bilgilendirme icin

1207 kalori ile günü kapattım. Yalnız ben yuruyus yada hareketlerimi yazdıktan sonra çıkan sonuç bu kalori sayımı yapan arkadaşların sadece beslenmesi mi 1200 kalori acaba
Sırf kaloriyi aştim diye biraz yuruyum ip atlayim diyorum öyle yedikleri mi dengelemeye çalışıyorum. Cuma günü 69.3u giricem inşallah.

Güzel bir gün geçirdim mutluyum umutluyum hala kalori sayiyorum bu hafta istediğim sonucu görürsem devam edicem. Kalori sayma işine girdiğimde beri yedikleri mde daha ölçülü harekette de daha yoğunum. Sabah genelde 2 dilim ekmek peynir zeytin yeşillik öğlen yok akşam sebze yemeği yahut çorba artı salata. Buraya yazmaya başladığımda beri salatami eksik etmemeye çalışıyorum. Bugün Medine hurması yedim ara öğün 5 adet bir de karpuz akşam da mercimek çorbası 3 çatal makarna ve mercimek çorbası ve salata. Yine 15 bin adim yürüdüm cumaya 69.3 görülecek

firuze seni tebrik ediyorum. Aynı yaşta ve aynı kilodayız ama ben de şu son 2 haftada sıcakların da bir miktar yardımıyla 3 kilo verdim.69'um.
Bu arada ara mesajları okumadım. Umarım ilk mesajda dediğin gibi sigarayı bırakabilmişsindir:)
Ama dert etme bırakamadıysan da. İki durum aynı anda odaklanma zor oluyor. Hem diyete hem sigara bırakmaya

Yok canim yaaa sigarayı bırakamadim yani dediğin gibi aynı anda odaklanma zor .
şu an kilo vermek isteğim ağır bastı. Sigara için gözle görülür kilo vermem gerek. Diyelim sabahki simit yiyene dek iyiydi ama simit yedikten sonra hep aç gezdim öğlen Sucuklu yumurta şimdi de yukardan gözleme yaptım 1 buçuk yufka yedim Kaşarlı hem de. Yanına da cacik yaptım çok sağlıksız bir gün oldu kisacasi cuma tartı günüm ama ben ümidini kaybetmek istemiyorum buraya 69.3 fotoğrafını koyucam

Buraya yazmak iyi geliyor bana hata yapsam da akşam bişey yemiyor um ip alıyorum kalori hesabı yapmadım ama 2000leri geçmiştir heralde

Tahmin ettiğim gibi 2000leri geçmiş kaloriler ufak ne güzel gidiyorum bugün neden böyle oldu. Sebep belli sabah simit yedim Oysaki sağlıklı bir kahvaltiyla güne başlasaydim daha iyi bir gün geçirebilirdim beyaz unu ve şekeri hayatımdan tamamen çıkarabilir miyim acaba
bugün montignac diyeti ile alakali kitabı aradım tüm kitapçılarda ama bulamadım. Kafam karışık yaaa

Şimdi bi kitap okuyorum mümin sekmanin kişisel ataleti yenmek.
kitap beni anlatıyor
uff çok tembelim yaa
hep kafamda plan yapıyor bi türlü hayata geçiremiyorum
bu her şeyde böyle herseyi erteliyorum evi toplamaya çocuklarımla ilgilenmeye kadar sınavlarda da hep son gün calisirdim. Bu çok kötü alışkanlık olmuş bende
Su tembellikten siyrilip yepyeni bi hayata adım atmak istiyorum. Allahım bana yardım et...

Son düzenleme:

sadece sen degil ki çogumuz öyleyiz canımm.. ben de öyleydim.. yeni yeni değişiyorum.. bu çok zor ama imkansız degil.. insan 7sinde neyse 70inde o olmaz eger isterse :) mümin sekmanın kitaplarını severim.kitabı bitirince yorumlarını bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…