Bugün listeme başladım tartildim ama 69.3u göremedim geçen haftaya nazaran kilo da almışım demek ki kalori sayımı bende ise yaramadı aslında yaradı ama 2 kez 2000 kalorileri bulunca sadece kilomu muhafaza etmişim. 2 hafta sonra daha iyi bir sonuç bekliyorum kendime inanıyorum
kahvaltim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısın. Ben bunu deneyimledim zaten. Simit yediğim zamanlar doyamiyorum. Diyetisyenimin verdiği tabloda aciktiran besinler adı altında simit kola cips bisküvi beyaz ekmek muz vs vs hepsini biliyorum ama iş bilmede değil hayata aktarmada. Kolayı hayatımdan çıkardım cips beyaz un şeker için aynı şeyi söyleyemem ama bir fili nasıl yersiniz diye sormuşlar lokma lara bölerek diye yanitlamis bir bilge. Ben de ufak adımlarla ilerledim ilerliyorum zamanla daha sağlıklı azla doymasini bilen bir birey olucam. Kendime inanıyorum. Teşekkürler önerin için.
Amcam vefat etmiş biz memlekete gidiyoruz bir süre yokum.
Amin canim. Hala kendimde degilim. Acim ve midem kaziniyor ama amcam seker hastasiydi. Kalp ameliyatı oldu ama yogun bakımdan çıkamadı. yani herseyin başı sağlık. Allah mekanını cennet eylesin
Aksam yemeğim 1 tabak mercimek çorbası ve salata
Resim yok ne yazık ki tlf sarjdaydi. Ekmek yemedim bugün hiç aramadim da sanırım sağlıklı beslenmeye alısiyorum artık. Çorba ile ekmek aynı kategoriye giriyo diye okumuştum o yüzden yemedim. Bugünü de kapattık yarın daha düzenli bir menüyle ve sporumu yapmış olarak gelirim umarım. 2 haftadır 15 bin adim atan ben iyice tembellistim.
Burdan simsims arkadaşımıza sevgilerimi yolluyorum. Sayesinde toparlaniyorum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?