Aaa teşekkür ederim.cnm sakın pes etme 69 u tartıda görünce buna değecek emin ol seni uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum başarılar
Bende takip ediyorum seni bi kac haftadır :)Aaa teşekkür ederim.
Evet canım dün biraz moral bozuklugu ile pide yedim ama bugün aynı kararlılıkla burdayım.
70 ile olucam inşallah hedefim bu.
Tekrar Teşekkürler yaa birinin beni takip etmesi ve bana moral vermesi hoşuma gitti.
VuuuuuuhhuuuBende takip ediyorum seni bi kac haftadır :)
Gecen aradm taradm buldum hatta..
Gözümüz üzerinde
Sakın bozma diyeti
Bende takipteyim söylememe gerek yok heraldeVuuuuuuhhuuu
Vaaay bee benim günlük de okunuyomus hemiiii .
Tamam o zaman biraz daha dikkatli olayım
Ne yedim ne içtim yazayım günlük boş kalmasın. ..
rica ederim tatlımAaa teşekkür ederim.
Evet canım dün biraz moral bozuklugu ile pide yedim ama bugün aynı kararlılıkla burdayım.
70 ile olucam inşallah hedefim bu.
Tekrar Teşekkürler yaa birinin beni takip etmesi ve bana moral vermesi hoşuma gitti.
akşam az olmuş ama yinede güzel menü
Haklısın canım. Yarışmadayim ya. Cuma bildirim günü akşam 6 dan sorayım yasak. Ben de eve geldim yemek yaptım diyince kadar saat 8 olacaktı o yüzden yemedim. Ama bugün etkisini gördümakşam az olmuş ama yinede güzel menü
kilo vericem diye az yiyipde hasta olma sakın
Harikasın canım çok iyi gidiyorsun masaaalah diyeyim ben bügün yeme atağı geçirdim ya yenemedim sinir ıldym
Ah canım ahhh bugün bol bol su iç elinden siseyi düşürme . Aksami hafif gecir. Ve spor yap. Inşallah duraklatmaz seni.Harikasın canım çok iyi gidiyorsun masaaalah diyeyim ben bügün yeme atağı geçirdim ya yenemedim sinir ıldym
Harika gidiyorsun
Olsun canı sen devam et diyetine. Eninde sonunda zayıfliycaz nasıl olsa ha bir ay ileri ha iki ayHarika gidiyorsunbende bozmasaydım diyeti şimdi 68 olmuşttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?