Firuze zayifliyor....

cnm sakın pes etme 69 u tartıda görünce buna değecek emin ol seni uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum başarılar
Aaa teşekkür ederim.
Evet canım dün biraz moral bozuklugu ile pide yedim ama bugün aynı kararlılıkla burdayım.
70 ile olucam inşallah hedefim bu.
Tekrar Teşekkürler yaa birinin beni takip etmesi ve bana moral vermesi hoşuma gitti.

Bende takip ediyorum seni bi kac haftadır :)
Gecen aradm taradm buldum hatta..
Gözümüz üzerinde
Sakın bozma diyeti

Sagolun kızlar. ..

Bugün kahvaltı vardı
2.yumurta
Peynir
kaşar peyniri
Domates
salatalik
Maydanoz

öğle
5 köfte.
Yoğurt

akşam henüz yemedim kuru fasulye pişiriyorum. Aç değilim ama. Belki sadece yogurt yada salatayla geciririm...

rica ederim tatlım

Bu sabah 71.5 kg idim

Menüm

Sabah 1 elma

15 dk sonra

2 yumurta
Tere
Domates
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
Peynir

Öğle

Ton balıklı salata

Aksam

Lahana yemeği

yarım saat anca plates yapabildim.

2 ltden fazla su içtim.
Yeşil çay içtim
1 fincan kahve
ve şekersiz 4 5 bardak çay içtim.

Bu cuma en az 70.5 olmak istiyorum.

akşam az olmuş ama yinede güzel menü
kilo vericem diye az yiyipde hasta olma sakın
Haklısın canım. Yarışmadayim ya. Cuma bildirim günü akşam 6 dan sorayım yasak. Ben de eve geldim yemek yaptım diyince kadar saat 8 olacaktı o yüzden yemedim. Ama bugün etkisini gördüm

Harikasın canım çok iyi gidiyorsun masaaalah diyeyim ben bügün yeme atağı geçirdim ya yenemedim sinir ıldym
Ah canım ahhh bugün bol bol su iç elinden siseyi düşürme . Aksami hafif gecir. Ve spor yap. Inşallah duraklatmaz seni.

Uzun zamn olmuş günlüğüme yazmayalı
Bugün ve yarın ayran corbasi icicem detoks.
Duraklamadayim iki haftadır nerdeyse 70.7.kg dayım
Sabirsizlaniyorum 60 ları görmek için ama ilerleme yok.
Bi de ayran detoksunu deneyim bakalım sonuç ne olucak
Sabah da ayran içtim. Ama yarın sabah yumurtalı peynirli kahvaltı yapıcam ekmek yemem ama.

Selam günlüğüm
Uzun zaman oldu sana yazmayalı.
Şu an 68.5 kg oldum çok şükür
Ama bu hafta oruçluydum su kaybı da olabilir.
Bu cuma hedefim 67.5
bugün oruçlu olmayınca yeme işini abarttım bol karbonhidratlı bir gün oldu... Neyse sağlık olsun. Bugün off günü olsun yarın yepyeni bir gün..Bu aksam da gündüz Yediklerimi eritmek için spor yapicam.
Kilo vermek için hiç acelem yok. Hafta içi 3 gun platese gidiyorum ve ölçülerde baya incelmeler var. Hoca son derste favori öğrencimsin dedi bana

duruşum bile değişti sanki platesle

11 martta baslamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…