Ayyyy çooook teşekkür ederimmm. Bakımlı kadın topigi bana çok etki etti yaaa.
herkes evine kendine ne kadar özen gosteriyo ben de göstericem artık dedim. Simsims canım iyi ki açmissin topigini
nasıl mutlu oluyorum böyle mesajlaraa…evet simsims zaten baş motivatör. bana da çok iyi geldi onun topikleri. kendimi çok daha iyi hissediyorum.
sen de bu azmini sakın kaybetme, müthiş bir iş başarıyorsun çünkü
Mutlu ol sen zaten....nasıl mutlu oluyorum böyle mesajlaraa…çok teşekkür ederim kızlar…
sagol canım benimMutlu ol sen zaten....
ben de mutluyum hem de çooook. Tam olarak diyete başlayalı 1 ay oldu. Montignac ile 77 den 72 ye bukadar düştüm. Darısı 60 ların başına cümleten.
Bak 60 a ne kaldısagol canım benimgayet iyi gidiyorsun … ne kaldı 60lara
Canım harikasın sadece diyetle olmadı sanırım bu önce inanmakla oldu ve sporlar başardın sen bınu hakettin zaten bravo ben hala yerimde sayıyorum60li kilolara son bir buçuk kilom kaldı. Haziranda bu iş biter heralde ama önemli olan bunu yaşam stili haline getirebilmek.
1 ay oldu montignac diyetine başlayalı.
1 ayda 77 den 71.6ya güzel sonuç bence.
Evet canım inanmakla sabırla ve istikrarla.Canım harikasın sadece diyetle olmadı sanırım bu önce inanmakla oldu ve sporlar başardın sen bınu hakettin zaten bravo ben hala yerimde sayıyorum
Bende evden yemek götürüyorum okula ama akşamları sanırım abartıyorum bide spor yapamıyorum neye nasıl yetisecepimi şaşırdım bendeEvet canım inanmakla sabırla ve istikrarla.
Evden beslenme hazırlama fikri menüler hep simsims sayesinde oldu. Hep öğlen simit döner ile geçiriyorum ama geceden hazırlanan gerektiğini söyledi hep alternatifler sundu. Yapabileceğim böylelikle inandim
Tebrikleeeer60li kilolara son bir buçuk kilom kaldı. Haziranda bu iş biter heralde ama önemli olan bunu yaşam stili haline getirebilmek.
1 ay oldu montignac diyetine başlayalı.
1 ayda 77 den 71.6ya güzel sonuç bence.
Insan her yere yetişiyor canım ama istediğinde....Bende evden yemek götürüyorum okula ama akşamları sanırım abartıyorum bide spor yapamıyorum neye nasıl yetisecepimi şaşırdım bende
canım ben bunu yeni gördüm.. tebriklerrrBak 60 a ne kaldı Eki Görüntüle 1453230
Bence de montignac çok etkili.canım ben bunu yeni gördüm.. tebriklerrrmontignac cidden çok etkili ve güzel kilo verdiriyor
zamanında çok popülerdi..yeni nesil bilmiyordur pekBence de montignac çok etkili.
Ve bu diyeti insanlar hiç bilmiyor
Yazık o kadar sağlıksız diyetlerin peşinden koştum ki.
Daha önce bilmediğim için üzülüyorum
Ben de pek yeni nesil sayılmam canım. Yaş 33 kasımda 34zamanında çok popülerdi..yeni nesil bilmiyordur pek
cnm sakın pes etme 69 u tartıda görünce buna değecek emin ol seni uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum başarılarSelam günlüğüm.
1 hafta aradan sonra bugün ne yazik ki tartı yine 71.6 dedi bana.
Gram zayiflamamisim
Üzülmedim desem yalan olur
O kadar aç kal spor yap ikramları reddet sonra da tartida aynı rakamı gör
Neyse haftaya inşallah 70i görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?