Firuze zayifliyor....

Ayyyy çooook teşekkür ederimmm. Bakımlı kadın topigi bana çok etki etti yaaa.

herkes evine kendine ne kadar özen gosteriyo ben de göstericem artık dedim. Simsims canım iyi ki açmissin topigini

evet simsims zaten baş motivatör. bana da çok iyi geldi onun topikleri. kendimi çok daha iyi hissediyorum.
sen de bu azmini sakın kaybetme, müthiş bir iş başarıyorsun çünkü
nasıl mutlu oluyorum böyle mesajlaraa… çok teşekkür ederim kızlar…

60li kilolara son bir buçuk kilom kaldı. Haziranda bu iş biter heralde ama önemli olan bunu yaşam stili haline getirebilmek.
1 ay oldu montignac diyetine başlayalı.
1 ayda 77 den 71.6ya güzel sonuç bence.

60li kilolara son bir buçuk kilom kaldı. Haziranda bu iş biter heralde ama önemli olan bunu yaşam stili haline getirebilmek.
1 ay oldu montignac diyetine başlayalı.
1 ayda 77 den 71.6ya güzel sonuç bence.
Canım harikasın sadece diyetle olmadı sanırım bu önce inanmakla oldu ve sporlar başardın sen bınu hakettin zaten bravo ben hala yerimde sayıyorum

Canım harikasın sadece diyetle olmadı sanırım bu önce inanmakla oldu ve sporlar başardın sen bınu hakettin zaten bravo ben hala yerimde sayıyorum
Evet canım inanmakla sabırla ve istikrarla.
Evden beslenme hazırlama fikri menüler hep simsims sayesinde oldu. Hep öğlen simit döner ile geçiriyorum ama geceden hazırlanan gerektiğini söyledi hep alternatifler sundu. Yapabileceğim böylelikle inandim

Bende evden yemek götürüyorum okula ama akşamları sanırım abartıyorum bide spor yapamıyorum neye nasıl yetisecepimi şaşırdım bende

Bende evden yemek götürüyorum okula ama akşamları sanırım abartıyorum bide spor yapamıyorum neye nasıl yetisecepimi şaşırdım bende
Insan her yere yetişiyor canım ama istediğinde....

Şu 2 ay ömrümün en yoğun günleri
Hem ev hem çocuklar hem iş hem diyet hem spor hem eş........

Yetişmesi gereken çok şey var bunlar için plan yapmam gerekiyo. Ve ben normalde plansız programsiz yaşarken plan yapmayı hayatıma kattim. Menumu kafamda tasarliyorum. Önceki günden ayarlıyorum. Yada sabahtan. Ama her gün işe tabak tabak beslenme götürüyorum....

canım ben bunu yeni gördüm.. tebriklerrr montignac cidden çok etkili ve güzel kilo verdiriyor
Bence de montignac çok etkili.
Ve bu diyeti insanlar hiç bilmiyor
Yazık o kadar sağlıksız diyetlerin peşinden koştum ki.
Daha önce bilmediğim için üzülüyorum

Bu sabahki kahvaltim

2 dilim tam tahıl ekmegi
yeşil zeytin
domates
salatalik
Maydanoz

Öğle yemeği

Sadece salata yedim aç kalıp da akşam yemeğe saldırmayim diye. Yoksa daha acikmadim...

Aslında 15 martta hedefim 70 kiloya inmek ti. Ama ben 71.6 yim. Ama bu hafta cuma inşallah 70.6 olucam .

Bunun için ne yapıyorum :
-Her sabah kahvaltımı yapıyorum
-Bir gün ekmek yiyosam diğer gün yemiyorum.
-haftanın 3 gunu plates yapıyorum
-plates yapmadığım günler 45 dakika eliptik artı on bin adim yapıyorum.
-günlük 2 lt suyumu içiyorum

Allahın izniyle bu hafta 70 kiloya inicem.
Kimbilir belki 69 u bile görebilirim

Selam günlüğüm.
1 hafta aradan sonra bugün ne yazik ki tartı yine 71.6 dedi bana.
Gram zayiflamamisim
Üzülmedim desem yalan olur
O kadar aç kal spor yap ikramları reddet sonra da tartida aynı rakamı gör

Neyse haftaya inşallah 70i görürüm.

cnm sakın pes etme 69 u tartıda görünce buna değecek emin ol seni uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…