Firuze zayifliyor....

Canım benim masalaalh r sana beni geçtin bir anda sanırım ben yerimde sayıyorum tartılmadım ama yediklerim hala fazla Geliyor bana yasa midem küçüldü hemen doyuyorum

tebrik ederiim canım harikasın
ne yazıkki açık havada acayip iştahlanıyorum ben iyi dayanmışsın
ve bu pazar piknikteyiz biz
Teşekkür ederim canım evet bazen irademe çok güzel hakim olabiliyorum ama bugün o günlerden değildi.
Bi öyle bi böyle. Napalım eninde sonunda verıcez bu kiloları

Canım benim masalaalh r sana beni geçtin bir anda sanırım ben yerimde sayıyorum tartılmadım ama yediklerim hala fazla Geliyor bana yasa midem küçüldü hemen doyuyorum
Sen de vermişsindir canım. İş kararlılık ve sabırda bitiyor. Sabredip sonuca ulasicaz

CAnım nerelerdesin özledim seni
Burdayım canım
7. Takimdayım çoğunlukla oraya yazıyorum menulerimi.....

Bugünkü menüm

Sabah 1 elma

10 da 4 dilim kendi yaptığım tam tahıl ekmegi

Öğle

Marul
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz

Akşam
Mantar sote
Yogurt
Erzincan tulum peyniri

Uzun zamandır yazmamısim günlüğüme..

Dün Platese başladım bugün biraz ağrım var...Güzel gidiyo biraz yogun ama eğlenceli....

Yarın 71 kg ya inmeyi umuyorum. Her gün on bin adim atıyorum. Evim kendim beslenmem on numara oldu. Son zamanlarda bende baya değişim var....

sen süpersin zaten şekerim.
çok azimli ve istikrarlı gidiyorsun. inşallah hedifine de ulaşıp fıstık gibi ve çok sağlıklı olacaksın

daha ne olsun vallaha harikaa

Ayyyy çooook teşekkür ederimmm. Bakımlı kadın topigi bana çok etki etti yaaa.

herkes evine kendine ne kadar özen gosteriyo ben de göstericem artık dedim. Simsims canım iyi ki açmissin topigini
evet simsims zaten baş motivatör. bana da çok iyi geldi onun topikleri. kendimi çok daha iyi hissediyorum.
sen de bu azmini sakın kaybetme, müthiş bir iş başarıyorsun çünkü

Inşallah motivasyonum kaybolmaz yazacaktım saçma sapan şeyler çıkıyo yaaa tam minibüsten iniyodum düzeltemedim de

Harikasınız canım ya masaaalah diyelim pilates harika bir fikir benim de herşeyim var ama Zaman'ım yok yapamaya ne yazik ki

Harikasınız canım ya masaaalah diyelim pilates harika bir fikir benim de herşeyim var ama Zaman'ım yok yapamaya ne yazik ki
Canım eve 6 da geliyorum. Üstümu çıkardığı gibi Platese kosuyorum. Zamanı olmayan biri varsa o da benim yani. Ama insan istediğinde zaman da buluyormus bunu yaşayarak ogreniyorum.

Canım eve 6 da geliyorum. Üstümu çıkardığı gibi Platese kosuyorum. Zamanı olmayan biri varsa o da benim yani. Ama insan istediğinde zaman da buluyormus bunu yaşayarak ogreniyorum.
Bende Öyleyim canım eve geliyorum yemek temizlik derken oğlum da küçük bide üstüne KPSS çalışıyorum offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…