Fit Kertenkeleler ✨

E o zaman popomun sebebi bu hareket desene, ama birde sismedi, birkac sene sonra dönüp baktigimda popom büyümüstü, ne zaman büyüdü hic dikkat etmedim ne kadar zaman aldi bilmiyorum ama bu hareketleri bes yildir yapiyorum
Kalça ve üst bacakta birleşim yerinde bir kas var orayı çalıştırıyor bu hareket. Oradaki yağlar yakılınca kalça bacaktan ayrılmış olup daha görünür oluyor. Benim gittiğim plates dersinde bu hareketlerin hepsini yapıyorduk. Ahh, eski günler :)

Ben daha hic platese gitmedim ama evde matim var, bu hareketleri yapiyorum youtube dan yararlanarak
Yani tabi derslere gitmek daha güzel olurdu ama evde de pratik oluyor
simdi agirliklari vardi onlari da cikaracagim yakinca, ayak bileklerime baglayip yapacagim bu kalca bacak hareletlerini

30 dk Leslie yapıldı

Ben bi ara spor salonuna yazıldım 1 derse gittim platese toplarla hiç yapamadım hareketleri bi daha da gitmedim salona

Bi arada 2 ay zumbaya gitmiştim çok eğlenceliydi.

Üniversitede iken koşu parkurunda koşmuşluğum var parmakla sayılacak kadar az.

Bi de Badminton’a sarmıştım bi ara ama öyle kurallı sahada falan değil öylesine
Başka da beden eğitimi dersleri dışında spor geçmişim yok

Ama 15 dk dahi olsa her gün bişeyler yapmak istiyorum, yaşam stilim olsun istiyorum kilodan ziyade

Günaydın arkadaşlar;

10 günde yarım kilo vermişim. Spor iyi geldi sanırım :) (Ayda 1 kilo bile veremiyordum.)

Bunun verdiği gazla devamı gelir işallah :)

Yepyeni bir hafta... Evim temiz, ofis masam temiz :) Tüm hazırlıklar tamam :)

Herkese harika bir hafta olsun. Yüzünüzden gülücük,kalbinizden ferahlık eksik olmasın :)

tebrik ederim canim :) ayda 1.5 kilo eder uzun vadeli devam edersen 7 ayda 10 kiloya yakın :)

Günaydınlar,
Ben de 1 kiloya yakın vermişim üstelik yemeğimi hiç kısmadan , almaya da vermeye de çok müsait bir yapım var zaten
Harikasın maşallah :) Ben en çok dikkat ettiğim zaman ayda 1 kilo ancak gitmişti. O yüzden çok zor veriyorum.

Dikkat et kendine canım. Umarım yeni listen istediğin hale gelmene yardımcı olur.
teşekkür ederim canim dengeli ve az az sık sık ye dedi siz de dikkat edin aç kalmayın günde mutlaka peynir yoğurt olsun yoğurt olmazsa süt
Ağzından bal damlıyor canım. Yazın yiğenimin düğününde elbisemin içinde salınabileceğim :)
yaza kadar ohoo 10 kilo eksik olacaksın kuğu gibi suzulursun:)

teşekkür ederim canim dengeli ve az az sık sık ye dedi siz de dikkat edin aç kalmayın günde mutlaka peynir yoğurt olsun yoğurt olmazsa süt

yaza kadar ohoo 10 kilo eksik olacaksın kuğu gibi suzulursun:)
Süt içemiyorum ama yoğurt kesin olur bende her gün. 2020 ilk 6 ayında hem kilo vericem, hem sınavımı vericem, hem taşınıcam(sadeleşicem). Çok hareketli günler beni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…