- 23 Ekim 2018
- 16.205
- 37.467
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Kalça ve üst bacakta birleşim yerinde bir kas var orayı çalıştırıyor bu hareket. Oradaki yağlar yakılınca kalça bacaktan ayrılmış olup daha görünür oluyor. Benim gittiğim plates dersinde bu hareketlerin hepsini yapıyorduk. Ahh, eski günler :)E o zaman popomun sebebi bu hareket desene, ama birde sismedi, birkac sene sonra dönüp baktigimda popom büyümüstü, ne zaman büyüdü hic dikkat etmedim ne kadar zaman aldi bilmiyorum ama bu hareketleri bes yildir yapiyorum
Aynı sorun bende de var. Bebek büyütürken eğildi belim. Platese giderken dimdik yürüyordum :)Kızlar benim diğer sorunum böyle dimdik duramamak. Omuzlarım düşüyor, dik duruş için var mı şöyle pratik bildiğiniz hareketler?
Kalça ve üst bacakta birleşim yerinde bir kas var orayı çalıştırıyor bu hareket. Oradaki yağlar yakılınca kalça bacaktan ayrılmış olup daha görünür oluyor. Benim gittiğim plates dersinde bu hareketlerin hepsini yapıyorduk. Ahh, eski günler :)
Nasıl bişey o? Dumble ile mi?duruş bozukluğu için ağırlık antrenmanı çok iyi geliyormuş kızlar
aynen canım google ve YouTubeden bakabilirsin hareketlereNasıl bişey o? Dumble ile mi?
tebrik ederim canim :) ayda 1.5 kilo eder uzun vadeli devam edersen 7 ayda 10 kiloya yakın :)Günaydın arkadaşlar;
10 günde yarım kilo vermişim. Spor iyi geldi sanırım :) (Ayda 1 kilo bile veremiyordum.)
Bunun verdiği gazla devamı gelir işallah :)
Yepyeni bir hafta... Evim temiz, ofis masam temiz :) Tüm hazırlıklar tamam :)
Herkese harika bir hafta olsun. Yüzünüzden gülücük,kalbinizden ferahlık eksik olmasın :)
Dikkat et kendine canım. Umarım yeni listen istediğin hale gelmene yardımcı olur.günaydın kizlar.ben de Diyetisyen menüsüne başladım çok az dengesiz yediğim söylendi boyuma kiloma yaşıma göre bir liste hazirlandi, artık ona uyacagim.
Harikasın maşallah :) Ben en çok dikkat ettiğim zaman ayda 1 kilo ancak gitmişti. O yüzden çok zor veriyorum.Günaydınlar,
Ben de 1 kiloya yakın vermişimüstelik yemeğimi hiç kısmadan , almaya da vermeye de çok müsait bir yapım var zaten
Ağzından bal damlıyor canım. Yazın yiğenimin düğününde elbisemin içinde salınabileceğim :)tebrik ederim canim :) ayda 1.5 kilo eder uzun vadeli devam edersen 7 ayda 10 kiloya yakın :)
teşekkür ederim canim dengeli ve az az sık sık ye dedi siz de dikkat edin aç kalmayın günde mutlaka peynir yoğurt olsun yoğurt olmazsa sütDikkat et kendine canım. Umarım yeni listen istediğin hale gelmene yardımcı olur.
yaza kadar ohoo 10 kilo eksik olacaksın kuğu gibi suzulursun:)Ağzından bal damlıyor canım. Yazın yiğenimin düğününde elbisemin içinde salınabileceğim :)
Ben kolay veririm ama işte irade sıfırHarikasın maşallah :) Ben en çok dikkat ettiğim zaman ayda 1 kilo ancak gitmişti. O yüzden çok zor veriyorum.
Süt içemiyorum ama yoğurt kesin olur bende her gün. 2020 ilk 6 ayında hem kilo vericem, hem sınavımı vericem, hem taşınıcam(sadeleşicem). Çok hareketli günler beni bekliyor.teşekkür ederim canim dengeli ve az az sık sık ye dedi siz de dikkat edin aç kalmayın günde mutlaka peynir yoğurt olsun yoğurt olmazsa süt
yaza kadar ohoo 10 kilo eksik olacaksın kuğu gibi suzulursun:)
Hatırladığım kadarıyla yeni doğum yaptın canım. Kendine çok yüklenme :) Yaza kadar çok güzel rakamlara ulaşıcaz işallah :)Ben kolay veririm ama işte irade sıfır
günaydın kizlar.ben de Diyetisyen menüsüne başladım çok az dengesiz yediğim söylendi boyuma kiloma yaşıma göre bir liste hazirlandi, artık ona uyacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?