- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Var aslında ama üşeniyorum
Haklısın canım,valla ben çok musaitim çocuk yok çalışmıyorum,akşama kdr evdeyim rahatım yani, diyetten ziyade herşeyi yiyip ama tabi az yiyerek ve bol spor yaparak zayıflamak.kis geldi spor salonuna fln gidemem eşimde işinden ötürü çoğu zmn evde zaten gondermezde, ama evde bol bol spor yapmak hayalim vallaO gaz burda cicim
Kiz bikini ,mevsimi geliyor tabi verirsin
ama bak yasam bicimin olmali, yoksa bir alir iki verirsin sürekli yoyo gibi
Benim sana tavsiyem sevdigin ve is gibi görmedigin spora basla, ki alisinca birakmak istemezsin
O 20 kiloyu bir seneye, keyfine göre iki seneye yay ama ömürlük olsun
Ne dersin
Cogu insan bes kilodan sonra pes ediyor hiz istiyor
Ama zaman yaymak en akillica yolu bence
Gördüm Artemis öbür topikte atmışsın bluzlari:) hayırlı olsun güle güle giy. Bir beden küçük alıp hirslanmak güzel fikir aslında deneyebilirim.Ay evet bende bir ara yapıyordum bugün tekrar baslicam çok pis gaza geldimvideoyu da atarsan süper olur valla.
Çok geçmiş olsun eminim çok güzel olacak karnın, zaten bu güzel enerjinle herşey mükemmel olur bence♥♥
Süper valla bravo , ilk gün için gayet iyi
Ben sana gaz vereyim ,şuan heryerde indirim var bindirim değil kesinlikle az önce 37tlue son 1 beden kalan skinny bir Jean aldım simsiyah, eskiden favorilerimde olan bir urundu 70 tlydi. Bir de siyah bluz Aldım üstüne, bence sende böyle yapabilirsin bir bluz bir Jean 60₺ ye geldi bana kendinden küçük bedeni al motivasyon olsun :)
Hoşgeldin canım öncelikle:) o 15 dakikalık video neymis merak ettim bende her bulduğuna atlamak istiyorum vallaBen de Leslie 3 mile ile başlayabilirim gibi. Bir tane video buldum 15 dakikalık. Onu yapmayı planlıyorum. Yapacağım ve buraya yazacağım. :)
Hadi inşallah, yarın deniycem bakalımKapatma yüzünü !
Ben sirf üsendigi icin arkadasligimi bitirdim ne diyon sen !
Imkan varsa süper, tak kulakligini cik disari
Evin icinde üsenir insan, ama disari adim attin mi o spor yapiliyor geri dönüsü olmuyor
Sonrada alisiyorsun zaten
Ya bu 15- 20 dakikalık videolar 2 mil falan. Ben yanlış görmüşüm.Haklısın canım,valla ben çok musaitim çocuk yok çalışmıyorum,akşama kdr evdeyim rahatım yani, diyetten ziyade herşeyi yiyip ama tabi az yiyerek ve bol spor yaparak zayıflamak.kis geldi spor salonuna fln gidemem eşimde işinden ötürü çoğu zmn evde zaten gondermezde, ama evde bol bol spor yapmak hayalim vallaönce yapıyodum zaten 8 kilo vermiştim ilk başlarda sonra biraktim.ama şimdi yeniden başlayıp başarmak istiyorum insallah bide bende ödem fazla aslında detoksla önce bunlardan kurtulsam daha iyi olacak
Gördüm Artemis öbür topikte atmışsın bluzlari:) hayırlı olsun güle güle giy. Bir beden küçük alıp hirslanmak güzel fikir aslında deneyebilirim.
Hoşgeldin canım öncelikle:) o 15 dakikalık video neymis merak ettim bende her bulduğuna atlamak istiyorum valla
Aynı duruma benim de ihtiyacim var,keşke düzenli güzel bı rutin olusturabilsekYarım saat içerisinde yapılabilecek (içinde ısınma ve soğuma hareketleri olan) bir spor rutini oluşturabilir miyim sizce arkadaşlar?
Bunu bir düzene koyarsam, sabah kalkmak daha eğlenceli olacaktır.
Bence oluşturabiliriz. Benim kızım 1 yaşında. Sabah saatlerinde kalkıyor, emzirip pışpışlayıp uyutuyorum tekrar. Aralıksız 45 dk bir rutine ayırmam zor gözüküyor. Yoksa yarım kalma ihtimali yüksek.Aynı duruma benim de ihtiyacim var,keşke düzenli güzel bı rutin olusturabilsek
Olsun yarım saat bile bişey bence yeter ki düzen otursa sürekli hale gelse bu spor işi gerisi yavaştan gelir Allah'ın izniyleBence oluşturabiliriz. Benim kızım 1 yaşında. Sabah saatlerinde kalkıyor, emzirip pışpışlayıp uyutuyorum tekrar. Aralıksız 45 dk bir rutine ayırmam zor gözüküyor. Yoksa yarım kalma ihtimali yüksek.
30 dakika bana uygun olacak gibi.
Ya benim vücut yapım çok değişik ben önceden yüzüyordum düzenli ve çok küçüklüğümden beri. Belim ince ,64 cm belim var fakat omuzlarım çok geniş yani abartı durumu yok ama bir kadina göre kesinlikle fazla . Basenlerim var düzenli ölçü alıyorum bir rutin oturtmam lazım. Sanırım Leslie ve sonra ip yaparım .Cok degilmissin, sikilastigin anda beden olarak düsersin zaten
ben 36 bedenim ama 54 kilo falanim 158 boyumla
Cocuktan önce göbegim 60 santim ve daha da incesiydi
Simdi tabi genisledi, eski belimi istiyorum ben
Alismisim bu halimi kabullenemedim, simdi yine ince ama eskisi kadar degil
Hazır alıntı yapmışım yazın sakin yemee heee ensendeyimmmmKizz ahahahbasılmış gibi hissettim anacim bı an sakin yanlış anlama yani kocamin doğumgünü de onun seysine yapıyorum bu pastayı,yoksa yiyecegimden değil yani
Saol canım teşekkürler,aslında regl oldum karnım ağrıyor,uğraşmayım demiştim ama nasip yine bana kaldı yapmak
Saol canım,bakiyim beğenirsem atarım.
Ooo gözlük iyi fikir samdanim güzel hediye olmuş olur işte hem,ama sen yine de öpücüğü esirgeme kocandan
Tamamdır patron sen ne dersen oYa benim vücut yapım çok değişik ben önceden yüzüyordum düzenli ve çok küçüklüğümden beri. Belim ince ,64 cm belim var fakat omuzlarım çok geniş yani abartı durumu yok ama bir kadina göre kesinlikle fazla . Basenlerim var düzenli ölçü alıyorum bir rutin oturtmam lazım. Sanırım Leslie ve sonra ip yaparım .
Hazır alıntı yapmışım yazın sakin yemee heee ensendeyimmmm
Nne demek çay ablam herkes çayım diyor ben çay ablam diyimYaaa artemis beni etiketlemissin zaten dikkatli inceledim yeni gordum harika olmus burasi dostum tsk ederim
Yaaa hahahha sen buldun bile ben seni etiketleyene kadarYaaa artemis beni etiketlemissin zaten dikkatli inceledim yeni gordum harika olmus burasi dostum tsk ederim
Aynen sjsjsjsUlan orada kertenkele burada kertenkeletopikler birbirine girmesin kızlar,arada alıntılar karışabilir bozuntuya vermeyin akdbsj
Ya benim vücut yapım çok değişik ben önceden yüzüyordum düzenli ve çok küçüklüğümden beri. Belim ince ,64 cm belim var fakat omuzlarım çok geniş yani abartı durumu yok ama bir kadina göre kesinlikle fazla . Basenlerim var düzenli ölçü alıyorum bir rutin oturtmam lazım. Sanırım Leslie ve sonra ip yaparım .
Cay de yaaa abla nerden cktiNne demek çay ablam herkes çayım diyor ben çay ablam diyimartık buradan popolarimizi küçültücezz
Aynen yaa kertenkeleden de acayip korkuyorum zaten isminj duymaya tahammulum yokkUlan orada kertenkele burada kertenkeletopikler birbirine girmesin kızlar,arada alıntılar karışabilir bozuntuya vermeyin akdbsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?