Fit Kertenkeleler ✨

Haklısın canım,valla ben çok musaitim çocuk yok çalışmıyorum,akşama kdr evdeyim rahatım yani, diyetten ziyade herşeyi yiyip ama tabi az yiyerek ve bol spor yaparak zayıflamak.kis geldi spor salonuna fln gidemem eşimde işinden ötürü çoğu zmn evde zaten gondermezde, ama evde bol bol spor yapmak hayalim vallaönce yapıyodum zaten 8 kilo vermiştim ilk başlarda sonra biraktim.ama şimdi yeniden başlayıp başarmak istiyorum insallah bide bende ödem fazla aslında detoksla önce bunlardan kurtulsam daha iyi olacak
Gördüm Artemis öbür topikte atmışsın bluzlari:) hayırlı olsun güle güle giy. Bir beden küçük alıp hirslanmak güzel fikir aslında deneyebilirim.
Ben de Leslie 3 mile ile başlayabilirim gibi. Bir tane video buldum 15 dakikalık. Onu yapmayı planlıyorum. Yapacağım ve buraya yazacağım. :)
Hoşgeldin canım öncelikle:) o 15 dakikalık video neymis merak ettim bende her bulduğuna atlamak istiyorum valla

Hadi inşallah, yarın deniycem bakalım

Ya bu 15- 20 dakikalık videolar 2 mil falan. Ben yanlış görmüşüm. 3 mil için en az 45 dk ayırmak lazım. Ben yarım saat verebileceğim. :)

Yarım saat içerisinde yapılabilecek (içinde ısınma ve soğuma hareketleri olan) bir spor rutini oluşturabilir miyim sizce arkadaşlar?

Bunu bir düzene koyarsam, sabah kalkmak daha eğlenceli olacaktır.

Yarım saat içerisinde yapılabilecek (içinde ısınma ve soğuma hareketleri olan) bir spor rutini oluşturabilir miyim sizce arkadaşlar?

Bunu bir düzene koyarsam, sabah kalkmak daha eğlenceli olacaktır.
Aynı duruma benim de ihtiyacim var,keşke düzenli güzel bı rutin olusturabilsek

Aynı duruma benim de ihtiyacim var,keşke düzenli güzel bı rutin olusturabilsek
Bence oluşturabiliriz. Benim kızım 1 yaşında. Sabah saatlerinde kalkıyor, emzirip pışpışlayıp uyutuyorum tekrar. Aralıksız 45 dk bir rutine ayırmam zor gözüküyor. Yoksa yarım kalma ihtimali yüksek.
30 dakika bana uygun olacak gibi.

Olsun yarım saat bile bişey bence yeter ki düzen otursa sürekli hale gelse bu spor işi gerisi yavaştan gelir Allah'ın izniyle

Ya benim vücut yapım çok değişik ben önceden yüzüyordum düzenli ve çok küçüklüğümden beri. Belim ince ,64 cm belim var fakat omuzlarım çok geniş yani abartı durumu yok ama bir kadina göre kesinlikle fazla . Basenlerim var düzenli ölçü alıyorum bir rutin oturtmam lazım. Sanırım Leslie ve sonra ip yaparım .
Hazır alıntı yapmışım yazın sakin yemee heee ensendeyimmmm

Tamamdır patron sen ne dersen o

Ben sadece yazlari yüzerdim, baya yüzerdim ama saatlerce ama tüm vuducum kalinlasiyor gibi geliyordu
Millet yüzerken kilo verir, ben kalinlasirim, cok yerdim cünkü bir yandan
Belin aslinda incecik, gözümce canlanamiyor 38 40 beden olmaniz
Ailede de omuz genisligine yatkinlik var mi o da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…