- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Kocaya hizmet hurmet etmekte ari gibiii bize gelince 2 parmak kimildatmiyosunnn cok ayip cokkkYaaa hahahha sen buldun bile ben seni etiketleyene kadar
40 beden değil aslında 27 beden pantolona da girdim ama sanırım ben eski haline o kadar alismisimki zayıfladığımi kabul edemiyorumBen sadece yazlari yüzerdim, baya yüzerdim ama saatlerce ama tüm vuducum kalinlasiyor gibi geliyordu
Millet yüzerken kilo verir, ben kalinlasirim, cok yerdim cünkü bir yandan
Belin aslinda incecik, gözümce canlanamiyor 38 40 beden olmaniz
Ailede de omuz genisligine yatkinlik var mi o da önemli
40 beden değil aslında 27 beden pantolona da girdim ama sanırım ben eski haline o kadar alismisimki zayıfladığımi kabul edemiyorum71 kilodan düştüm 63e şuan nedense düzen oturtamadim geçenlerde 27 beden denedim oldu . Kalcam da 97 ydi en son. Kaç beden oluyor bu durumda?
Ailede öyle yok ama yüzme omuz genişletiyor ki ben çok uzun süre düzenli yüzdüm.
Yok ya kalçamı 6 cm daha inceltmem gerekiyorE pek birsey yok o zaman, saglikli olsak icin spora devam
Spor yapmayan kalcalar görmek istemiyoruz
Yok ya kalçamı 6 cm daha inceltmem gerekiyorbide bende üst bacakta selülit var ve daha yağlı orayı inceltip kalçamı sıkı yapmak istiyorum ne tavsiye ederisn bana tam olarak. Beslenme açısından şimdilik sadece şekeri ve yağlı gıdaları paketli gıdaları kestim
Ahaha kiz öbür tarafta geyik yaparken unuttum etiket yapmayıKocaya hizmet hurmet etmekte ari gibiii bize gelince 2 parmak kimildatmiyosunnn cok ayip cokkk
Dur bende yapayım bunu rutin oluşturmak için ideal duruyor etkili mi. Mezuran yok mu ne güzel işte Süper olmuş popon benceben bunu yapiyorum
Bacaklar sütun gibi oluyor, benimde selülitim var illa ki kadinda selülit oluyor
Ama rahatsiz edecek boyutta degil
Bol su ic bir de kafeini de abartma
Benim popom böyle büyüdü gerci, yuvarlaklasti, kac santim bilmiyorum ama 90 lardadir kesin
Öyle kücük mücük degil, ki ben 158 im aboov
Yoksa koca popoyum da haberim mi yok
Dur bende yapayım bunu rutin oluşturmak için ideal duruyor etkili mi. Mezuran yok mu ne güzel işte Süper olmuş popon bence
İnşaat metresiyle mezura bir değil yalnız bunu öğrenip depresyona gireceksen öyle gir benceInsaat metresiyle ölctüm simdi
Popo 95
Benim 70
Meine 85
Cocuklardan sonra tüm vucut ölcülerim degismis. Hareketler cok ise yariyor ama ben gidip despresyona giricem az
Aglarken güldürdünİnşaat metresiyle mezura bir değil yalnız bunu öğrenip depresyona gireceksen öyle gir bence
Cidden bir değil hem ölçülerin nesi var ağlanacakAglarken güldürdün
Cidden bir değil hem ölçülerin nesi var ağlanacak
Bence doğumdan sonra normal bir durum bu kadar takma yahu ne var bu kadar üzülecekÖnceden gögüslerim daha büyük popom daha kücük belim de daha inceydi
Emzirdikten sonra ici bosaldi
Yarin gidip yaptiriyorum, pms Rocks
Cok fenayim su an
Sacimi da kestirebilirim da meme ya sac
Ya da kahve ya da Pasta
Bence doğumdan sonra normal bir durum bu kadar takma yahu ne var bu kadar üzülecek
Evet iyi tabiki, gayet iyi ölçüler spor da yaptığın için daha iyi duruyorsundur bak esas benim ağlamam lazım 15kg verdim 58 leredüştüm sonra hop geri aldım simdi yine devam ediyorum yanımda lahmacun yiyolar profiterol var ama direniyorum yemeyi çok istiyorum yersem de pişman olucam. Bı şekilde devam etmek zorundayız zamanla düzeliyor herşey vücut yapmak zaman aliyorAy ne biliyim birden öyle oldu, regl olacagim anbinden düsüler yasiyorum git gellerim oluyor ne biliyim
Bir gün geliyor cok güzel gidiyorum
Bugün de bu ne ya patates cuvali gibi diyorum
Hormonal hep bunlar
Ama popom iyi dimi bari o iyi olsun, canim popom
Evet iyi tabiki, gayet iyi ölçüler spor da yaptığın için daha iyi duruyorsundur bak esas benim ağlamam lazım 15kg verdim 58 leredüştüm sonra hop geri aldım simdi yine devam ediyorum yanımda lahmacun yiyolar profiterol var ama direniyorum yemeyi çok istiyorum yersem de pişman olucam. Bı şekilde devam etmek zorundayız zamanla düzeliyor herşey vücut yapmak zaman aliyor
Vaayy topik açmışız çağırmıyoruzC Cay6 K Kendinisevenbirii
Burdan devam edelim grubu da işgal etmeyelimgünlük yediğimiz içtiğimiz herşeyi,spor ve suyu buraya yazalım. Kilo bildirmek zorunlu olmasın gördüğmuz diyetle ilgili şeyler hakkında da burdan konuşur ilerleriz
Malesef yersem verememKiz yesene sporla yakarsin yazik degil mi sana
Spor yaparsan düzenli eskisi gibi geri almazsin kilonu
Dedigim gibi dogru aslinda spor yaptigim icin vucut cok daha diri oluyor
Halledecegiz
Sen de platese basla farki bir hafta icinde görüyor insan
Ay canım valla biz C Cay6 ve K Kendinisevenbirii ile girdik bı yola gel tabiki ya unutmuşum hoşgeldinVaayy topik açmışız çağırmıyoruz
Hayırlı olsun KuzuumMalesef yersem veremem
Baslicam mutlaka sınavlar da bitti hazır
Ay canım valla biz C Cay6 ve K Kendinisevenbirii ile girdik bı yola gel tabiki ya unutmuşum hoşgeldininşallah vericez bu kiloları çok sıkıldım artık 60lardan
Teşekkür ederim kuzumHayırlı olsun Kuzuum ❤ istikrarlı ve kendini kandırmadan devam ediyorsan mutlaka düşersin. Bir yerde int ediyor benim 58 57 arasında çok inatlaştı 2 3 hafta sonra inat kırıldı devam ettim 59.900 bile görürsen muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?