Fit Kertenkeleler ✨

Günaydın kizlar sabah 2 yumurtadan omlet 1 dilim peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim çok kotu beslendim geçtiğimiz hafta yarın da detoks yapmayı düşünüyorum

Günaydınlar,
tatlialirim sabah 25 dk yürüyüş yaptım, gece yağmur yağmış azıcık ıslak sokaklarda yürümek çok iyi geldi

Güüünayydiiin
Haylirli olsun sifrahi yapmisin
Yalniz sana tavsiyem en az 30 dakika yürümeye calis
30 dakikadan sonra yag yakimi basliyor, hatta mümkünse 40 50 dakika falan yap, bosa gitmesin
Sikilasmak icin de birkac basit plates egzersizi atacagim sana özelden
Burasi su an üc derece, ciksam mi cikmasam bilemiyorum bakarsin siki giyinip cikmisim
Bir de tavsiyem ac karnina ilik bir bardak suya ceyrek limon sikiyorum, bu yag yakimini kolaylastiriyormus diyorlar fakat benim yapma sebebim icimi bir temizlesin ve günlük c vitaminimi alayim cildim parlasin diye
Sikilasmak isteyenler sözüm size interntte buldugunuz kolay birkac plates hareketini aliskanlik edinin
Ben biraz gec kalktim esim cocuklara bakti, agrim vardi uyudum
Neyyyse bomba gibi bir haftasonu geliyor
Kahvaltidan önce enerjim olursa mekikle güne baslayacagim

Günaydın kizlar sabah 2 yumurtadan omlet 1 dilim peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim çok kotu beslendim geçtiğimiz hafta yarın da detoks yapmayı düşünüyorum

Ac karnina ilik bir bardak suya limon sikip icersen hem detoks olursun hem de c vitaminini almis olursun
Yaglar daha kolay yanar
Benim rutinim su sabah dislerimi fircalayip yüzümü yikayip nemlendirip limonlu suyumu icmek
Biraz bekliyorum ictikten sonra hemen birsey yemiyorum ki etkisini göstersin
Evi toplayip kahvaltiyi hazirlayana kadar zaman geciyor zaten

Tavsiyeler için teşekkürler ayrıca geçmiş olsun. Msjını bekliyorum. Çocuklardan ötürü her gün çıkarmayabilirim ama çıkabildiğimde arttırayım süreyi

Sirkeli su içtim bu sabah elmalı yesilcay içtim bir de kahvaltıyla beraber ,limonlu suyu çok duydum cilde çok iyi geliyormuş :)
Öğlen de mantar mi yapsam acaba

Tavsiyeler için teşekkürler ayrıca geçmiş olsun. Msjını bekliyorum. Çocuklardan ötürü her gün çıkarmayabilirim ama çıkabildiğimde arttırayım süreyi

Ben esime birakiyorum cocuklari isten gelince, ama kisin isler kesat oluyor hava soguk olunca cikmasi da zor oluyor göz bebegime kadar üsürdüm, sifir derecede falan cok cikmisligim var
Sen firsat buldugun zaman cikmaya calis, yürüyüs senin kondisyonunu artirir zamanla
Temponu arttirirsin alistikca
Ben artik agirlikli calismalar gecmek isyiyorum, bir kiloluk agirliklarim var, ayaklara takilan minik agirliklarim da var onlarla basayacagim ama kücük oglan o aggirliklari tutup kafama firlatir diye düsünceliyim
Krese baslayana kadar bekleyecegim
Plates matim var ben benim, ne zaman üzerine ciksam cocuklar da dolusuyor
anlayacagin hareket yapma isi yalan oluyor
Ama simdiden kizima da spor yapmayi asiliyorum, ben plates yaparken o da deniyor falan
Kiz annesi olmak baska birsey yaa

Sirkeli su içtim bu sabah elmalı yesilcay içtim bir de kahvaltıyla beraber ,limonlu suyu çok duydum cilde çok iyi geliyormuş :)
Öğlen de mantar mi yapsam acaba

sirkeli suyunu da ben deneyemedim daha evde sirke kurmak istiyorum ama bir türlü zaman ayiramiyorum
dogal kendi yaptigim sirke olursa ben de baslamak istiyorum sirke de sifa gibi birsey
Neyse ben de bir limonlu suyumu iceyim gec oldu

sirkeli suyunu da ben deneyemedim daha evde sirke kurmak istiyorum ama bir türlü zaman ayiramiyorum
dogal kendi yaptigim sirke olursa ben de baslamak istiyorum sirke de sifa gibi birsey
Neyse ben de bir limonlu suyumu iceyim gec oldu
Şekeri tamamen kesmeyi dusunuyorum meyve dahi yemicem başarırım insallaj

Benim 2 oğlum var anne spor yapalım mı diye geliyor 3 yaşındaki maymun gibi zıplıyor etrafımda eşim bugün çalışıyor annem olduğu için çıkabildim bakalım fırsat yaratmaya çalışacağım

Kahvaltidan önce yari kosu yari yürüyüs yaptim tempolu, baya terledim
Sonra terim sogumadan mekigimi de cektim
Sadece bacaklar kaldi onu da islerimi bitince halim kalirsa yapacagim
Aksam yemegi yapiyorum simdi menüde köfte, zeytinyagli sarma, patates püresi var
Yarim saate piser
Daha hic oturmadim canim tatli da cekmedi bugün

Süpersin afiyet olsun :) ben bugün gün boyunca 4 yumurta yedim hepsi de lorluydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…