Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar
Bende kendimi tanıtayım. 30.9 yaşındayım (aralıkta 31) 2 çocuğum var. 92.5 kiloyla geçen sene kasımda diyet macerama başladım şu an 73lerdeyim. Hala devam Takım yarışlarına da katıldım o ruhu çok seviyorum. Burada da o motivasyonu hissedeceğime eminim. Çünkü Anka süper liderlik yapar hadi son 7

Çürümüş ilk hamileliğim de çektirmek zorunda kaldım... Et yemeye oğluma hamile kaldıktan sonra başladım, kan değerlerim yerlerde olduğu için...
Sabah limon zencefil ve azcik tarçını kaynatıp soğumaya bırakmıştım şuan onu içiyorum azar Azar.
Bugün yemekte lahana çorbası var kendime özel.. bir süre böyle beslenicem galiba

Ben de 68-66 gördüm ama işte bu güne bakmak lazım yarına beni geçersen seni engellerim topiğe girişini yasaklarım bari haftaya geç
Bende az önce seni öve öve bitiremediğim bir yazı yazmıştım. Dur düzenleyeyim
Yaa öyle deme. Kaç aydır 74 bandındaydım. Resmen direnç geliştirdim. Şükür gitti

AB + benimki. Tavuk yasak bana ama yiyorum Kahvaltıda hem peynir hem yumurta yiyorum yoksa nasıl doyayım Meyve şimdilik yiyecem de sonra onu da keserim nasipse.

o da senden yani
AB + benimki. Tavuk yasak bana ama yiyorum Kahvaltıda hem peynir hem yumurta yiyorum yoksa nasıl doyayım Meyve şimdilik yiyecem de sonra onu da keserim nasipse.
Benim ki de AB+

İyiyim canım çok sağol
Kilo vermeye diyete spora devam
Okul da açılıyor .
Yoğunluk başlayacak iyice.
Sen nasılsın?
Çocuklar nasıl ?

Yani sen bilirsin tabii ama ben tadını sevmediğin şeyleri zorlamanı tavsiye etmem. Eziyete döndürmeye gerek yok bence bu olayı. Seviyorsan afiyet olsun
Sinemakiyi mutlaka dene ama o olayı çözelim ilk olarak
Bende az önce seni öve öve bitiremediğim bir yazı yazmıştım. Dur düzenleyeyim
Yaa öyle deme. Kaç aydır 74 bandındaydım. Resmen direnç geliştirdim. Şükür gitti
Ayyy canım benim şaka yaptım geç beni geç hatta dur ben gideyim abur cubur falan yiyim sen geç diye
Ab çok şey ya. A yamı yakınsın B ye mi bilmek lazım. Gerçi her türlü tavuk yasak bi de piyasadaki tavuklar da malum yani yaratık diyor Karatay onlar için
Kitapta karışık beslenmek kabızlık sebeplerinden biri diyor .
Ula ne zmn 13 sayfa yazdiniz bi yavas oln benim gelmem sürer daha 1 hafta

ooooo seni beklersek
İyiyim canım çok sağol
Kilo vermeye diyete spora devam
Okul da açılıyor .
Yoğunluk başlayacak iyice.
Sen nasılsın?
Çocuklar nasıl ?
Ben de yeter mola dedim başladım yeniden
Herkes iyi elhamdulillah. Kolay gelsin canım

Benlm de sezeryan canım.. ama normal de doğursam sarkardı ya ..
Hangi bayan canım videoları burada da paylaşır mısın.. ben Konya'ya yolcuyum çarş dönüceö en geç cuma günü başlamak isterim videolara..

Ben de a+ im..
Ben de dikkat etmek isterim zaten mizacen ot yemeye daha yatkınım sanki ..
Ama sabah karıştırma olayı ben de de var yumurta peynir vs.. hayvansallar birbirine girer.. yine eskisi gibi değil artık kavurmaya yumurta kırmıyorum midenin bulandırıyor ağır geliyor ..

Apa yıl denedim de olmadı şekerim çok düştü benim doktorum da bırakmamı söyledi öyle de kaldı sonra...

Aaa beni bahane edip yeme sakın

İyi yapmışsın
Özledim seni
Kaç kilosun hedefin kaç?

Neyi sevmedin lahana mi et mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…