Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben diyeti falan boşladım. Artık pazartesi günü doğum günümde sıfırdan yeni bir sayfa açacağım hayatıma 69 hayali bitti de 75 falan olmam inşallah
Valla ben de pek iyi değilim Premens dönemine girdim. Beni çıkarabileni tebrik edecem

Haklısın canım. Kalabalık olunca irade de zor sağlanır. Benim çocuklar küçük eşimin de insülin direnci vardı. O yüzden yediklerimizi şekillendirebildim. Allah kolaylık versin yaparsın eminim
Benim eşimde de şeker var o çok dikkat ediyo o kadar dikkat ediyoki ben sinir oluyorum doktor bı tanıdığımiz var o bile böyle dikkat eden hasta az var diyor...bende onu yaptıklarını yapsam önceden diyete başlayınca çok kararlı olunca yapıyordum şimdi zorlanıyorn

Aslında kolayca yapabilirsin o zaman. Sadece kafada bitirmek lazım

Merhabalar canlar, sizleri cok ozledim, bu aralar ogleden sonlarida kreste calismaya basladim okulun kres ogretmenleri malesef pozitief cikti ve eleman sıkıntısi var evde bile bi is yapamiyorum artik, bu durum kac hafta surecek bilmiyorum
Takimima bile ugrayamiyorum bu hafta onlar kovmadan izine ayrilmak istiyorum insallah
Sizler neler yapiyonuz?

Bu arada sizlede paylasiyim diyetle ilgili onemli bisey kesfettim gecen haftada onu yapmistim chia tohumu ve kefir yemekten once karistirip icince cok doyuruyor ve ister istemez az yemeye basliyosun kefirde yuksek oranda protein var ve en onemlisi kabizlik sorunu hic yasamiyon

Kolay gelsin canım. Öğretmen pozitif çıktıysa çocuklar neden geliyor ki onları da karantinaya almıyorlar mı inşallah düzene girersiniz bi an önce

Ne kefir ne chia ikisini de sevemedim

Daha başlamadin mi
Diyetisyenle başlamıştım bi ara verdim işte Pazartesiden beri bildiğin gibi değil ev çok çok fena
Yarın seni geçeceğim +kaçım bilmiyorum yarın bildirimde bulunmayacağım
Bence de yarın hiç bildirim yapmayalım ben kesin 75 oldum çok pis şiş hissediyorum kendimi
Ay bu hafta da bana hiç geçmedi. Çok fenaydım bu hafta hep canım bişeler istedi zor tutuyorum kendimi biran önce yarın olsa
Niye böyle oldu ki ya astroloğumuz da iyileşse bi an önce de bilgilendirse bizi

Bende 75i zorlarım

Kahvalti yok

Ögle
Et döner ekmeksiz
3 kasik pilav
Ayran
1 kepce ezogelin corba

Aksam (kahvalti yapamadigim icin cnm böyle yemek istedi)
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Bikac tane zeytin
Biraz peynir

20dk eliptik
7bin adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…