Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evettt Cuma’ya az kaldı. Herkes neler yapıyor anlatsın. Ben menümü yazayım

8.00
1 yumurta
Peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 tk tahin pekmez

9.30
filtre kahve

12.30
yulaflı süt

16.30
sütlü kahve
1 kare bitter çikolata

18.00
6 yk bulgur pilavı
3 yk kurufasülye

2 lt su
Spor yok

İyice saldım kendimi bu ara. 71leri görmüşken bu yapılır mı. Acilen toparlanmalıyım. Bu yıl sonunda hedefimde olmam gerekiyor. Son bikaç kilo ne zormuş yahu

3 Kasım Salı

Sahur 05.30
7 hurma (biraz küçüktüler)
1 kase yoğurt

Akşam 19.00 (biraz fazla oldu galiba )
5-6 yk mercimek çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi avuç fıstık
Bi avuç çekirdek

21.30
1 küçük elma

30 dk leslie boosted
4 bin adım (saati takmayı unuttum tlfn ancak 4bin olmuş)

Mavi tisörtlüyü mü yapiyosun, ben de dün yaptim , baska sIKici olmayan videolari hangisi acaba

Mavi tisörtlüyü mü yapiyosun, ben de dün yaptim , baska sIKici olmayan videolari hangisi acaba

Evet canım mavili olan. Ben bide 3 mile yapıyordum ama bu daha eğlenceli bide ne zaman yarım saat oluyor anlamıyorum zevkli bence.

Kızlar nerelerdesiniz bi gelin bakayım.
Ben iki haftadır doğru düzgün giremiyorum bile internetsizlikten diyeti bu gruba kendime düzene sokayım gruptsyim yaparım diye katıldım ama yapamıyorum desem yeri napicam kendime nasıl dur diycm beynine söz geçirmiyormkalabalık aileyiz birde o yüzden yemekde tek olmadığın için yeniliyor yani

Haklısın canım. Kalabalık olunca irade de zor sağlanır. Benim çocuklar küçük eşimin de insülin direnci vardı. O yüzden yediklerimizi şekillendirebildim. Allah kolaylık versin yaparsın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…