Bende favori mesajlarıma bi bakayım dedim geçen. Softty vardı ya onun yaptığı bi detoksu kaydetmişim. 1.9 kilo vermiş haftada. Onu başladım yapıyorum şuan 3. günüm. Bakalım neler olacak cuma günüGünaydın kızlar
1 aylık kampa girdim benbakalım faydası olur inşallah her şeye atlaya atlaya en sonunda zayıflıcam inşallah
Gunaydın canımGünaydın kızlar
Allah kabul etsin canım
Sagolun kızlarAllah kabul etsin
Günaydın canımGünaydın
Gunaydın ankacım nasıl bir kamp neler yapacaksın zayıflıcaz yeterkı pes etmeyelimGünaydın kızlar
1 aylık kampa girdim benbakalım faydası olur inşallah her şeye atlaya atlaya en sonunda zayıflıcam inşallah
Nasıl bir detoksmus paylasabılır mısın merak ettimBende favori mesajlarıma bi bakayım dedim geçen. Softty vardı ya onun yaptığı bi detoksu kaydetmişim. 1.9 kilo vermiş haftada. Onu başladım yapıyorum şuan 3. günüm. Bakalım neler olacak cuma günü
Bebek bekliyor o gelir doğumdan sonraBende favori mesajlarıma bi bakayım dedim geçen. Softty vardı ya onun yaptığı bi detoksu kaydetmişim. 1.9 kilo vermiş haftada. Onu başladım yapıyorum şuan 3. günüm. Bakalım neler olacak cuma günü
Mesajlarda gördüm doğum takvimi vardı sanırım da son zamanlarıBebek bekliyor o gelir doğumdan sonra
Sen seviyelerdesin sana uymaz ki canımGunaydın canım
Sagolun kızlar
Günaydın canım
Gunaydın ankacım nasıl bir kamp neler yapacaksın zayıflıcaz yeterkı pes etmeyelim
Nasıl bir detoksmus paylasabılır mısın merak ettim
Anaaaa doğmuşMesajlarda gördüm doğum takvimi vardı sanırım da son zamanları4. mu olacak
Nasıl bi kampmış bende gireyimGünaydın kızlar
Sayende ortmenim
Vaavv tebrik ederim canim cok iyiKızlar ben cuma hiç kilo verememiştim bugün dayanamayıp tartıldım -1.4 kg
Masallah cok güzelBende tartıldım, adet olduğum halde 65,4
İnşaAllah canımMasallah cok güzelbu hafta herkes böyle guzel sonuclarla gelir inşallah ❤
Şubata gelirim inşallah canım sen çok acele etme takıl oralardaAy alıntılarım gitmiş ya.
askrhpozitif canım sadece perşembe günü ödem yapan bişey yeme. Bak cuma günü neler olacak?
harikasın
Anka inşallah çok güzel geçsin kampın. Hadi bekliyorum yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?