Yok valla ben bişey yapamıyorum kendi emeğinSayende ortmenim
Seviyeler den sonra belkı lazım olur dursun kenardaSen seviyelerdesin sana uymaz ki canım
Kızlar ben cuma hiç kilo verememiştim bugün dayanamayıp tartıldım -1.4 kg
Supersın iz kızlarBende tartıldım, adet olduğum halde 65,4
Cok guzel hadı bakalım yansın yaglarminikkkkkkk burası gibi bir birimizi takip edeceğimiz bir grup canım.
1 ay boyunca
sabahtan elma sirkeli su içeceğiz
Her gün sabah akşam 45 dakika spor yapılacak
3 litre su içilecek
10 sayfa kitap okunacak en az
19:00 den sonra açlık yapılacak
biz espri olsun diye kamp dedik instagramda kamp diyorlar böyle etkinliklere
Tamamdır canım sıslık yapacak seylerden uzak duruyorum cumaya kadarAy alıntılarım gitmiş ya.
askrhpozitif canım sadece perşembe günü ödem yapan bişey yeme. Bak cuma günü neler olacak?
harikasın
Anka inşallah çok güzel geçsin kampın. Hadi bekliyorum yanıma
Bende birşey yapmıyorumYok valla ben bişey yapamıyorum kendi emeğineski enerjim yok totomu kaldırasım gelmiyor
Bende karar vereyim bakalım listeme:)Evet canım diyetisyenle gidiyorum ben her zaman ki gibi
Tamam canım ben 67 altına inmem çok büyük ihtimalleŞubata gelirim inşallah canım sen çok acele etme takıl oralarda
Evet birlikte yapıcaz merak etmeSeviyeler den sonra belkı lazım olur dursun kenarda
Supersın iz kızlar
Cok guzel hadı bakalım yansın yaglar
Tamamdır canım sıslık yapacak seylerden uzak duruyorum cumaya kadar
Bugün temizlik spor derken bayagi hareketliydim kacamak da yok temizimya burası harika. Aynaya bakmaya doyamıyorum o değil de sen perşembeye hazır mısın?
Tamam canım ben 67 altına inmem çok büyük ihtimalle
Evet birlikte yapıcaz merak etme
Kız bi yakalayamadim bi dur
Harika gidiyorumBugün temizlik spor derken bayagi hareketliydim kacamak da yok temizimhazirimdir insallah sen ne durumdasin?
Harika gidiyorumkork benden
İnsallah bi daha hic dönmezsin oralara canimGeçen sene 29 aralıkta 84.5 muşumçok şükür şimdi 70in altındayım
İnşallahhhh
İnsallah bi daha hic dönmezsin oralara canim
Ne tesadüf ben de hep yenilen taraf oluyorumİnşallahhhh
Ya ben geçen seneden beri birileriyle yarışırım hep yenilirim. Dur bakalım perşembe ne olacak
Perşembe ne varİnşallahhhh
Ya ben geçen seneden beri birileriyle yarışırım hep yenilirim. Dur bakalım perşembe ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?