Tamam zaten amaç o doğru yoldasınBende birşey yapmıyorumsadece yememe dikkat ediyorum o kadar..
Benim komşu olmuştu 5 kilo gitti demişti hem bel ağrısı yaptığı için devlet karşılamıştı operasyonuBen yılbaşı ertesi ultrason çektirip ameliyatımı (meme küçültme ) olmaya karar verdim zaten ozaman 8 kilo gidecek kesinkilodqn dolayı dahada çok büyüdüler sırt ağrısından bıktım tabi zayıflamaya devamkeee
Evet bende kararımı verdim minicik yaptırıcamBenim komşu olmuştu 5 kilo gitti demişti hem bel ağrısı yaptığı için devlet karşılamıştı operasyonu
Benim de büyüttüresim var işte insan oğlu hiç kendini beğenen yokEvet bende kararımı verdim minicik yaptırıcambel sırt boyun belki nefes darlığım bile ondan olabilirmiş
Allah razı olsun cuma günü doğum yaptim
Bakalım hangimizin kaderi dönecek?Ne tesadüf ben de hep yenilen taraf oluyorum
Perşembe akşam yicem ben. Hemde baya yicem. O yüzden cuma tartılmam. Civcive de o yüzden perşembe dedimPerşembe ne var
Hadi gozun aydın bende kambur duruyorum hepBen yılbaşı ertesi ultrason çektirip ameliyatımı (meme küçültme ) olmaya karar verdim zaten ozaman 8 kilo gidecek kesinkilodqn dolayı dahada çok büyüdüler sırt ağrısından bıktım tabi zayıflamaya devamkeee
Hadi bakalim bu hafta cok heyecanlıEvet birlikte yapıcaz merak etme
Merak ettim ama anlasılan baya iyi bir rakam gordun
Guzel gececek emınımKızlar yarın diyetisyen kontrolüm var
Gecen sene bende 21 aralıkta 93. 8 ile baslamıstım hatta bu sure zarfında 2 kere al ver yaptımGeçen sene 29 aralıkta 84.5 muşumçok şükür şimdi 70in altındayım
Benim de dıklestıresım pörsümüş balon gibilerBenim de büyüttüresim var işte insan oğlu hiç kendini beğenen yok
Çok teşekkür ederim canım. Harika vermişsin maşallahHadi gozun aydın bende kambur duruyorum hep
Hadi bakalim bu hafta cok heyecanlı
Merak ettim ama anlasılan baya iyi bir rakam gordun
Guzel gececek emınım
Gecen sene bende 21 aralıkta 93. 8 ile baslamıstım hatta bu sure zarfında 2 kere al ver yaptım
Benim de dıklestıresım pörsümüş balon gibiler
Benim Baskul benim kadar iyi hissetmiyor
Benim tartı da İnşaAllah yanlış tartmamistirBenim Baskul benim kadar iyi hissetmiyor
Ayyy cok sevındım 6 lara bir an once bende gecerim ınsallah spor baya fark ettırır sankiBenim tartı da İnşaAllah yanlış tartmamistir
Eğer cuma günü 64.9 olursam, hedefim 62 olacak..
Sonra belki 60in altına inerim..
Karnım iyice gitmeye başladı, MaşaAllah diyeyim kendime. Spora asilsam belki de kalmayacak ama hevesim yok
İnşaAllah istediğin kiloda olursun canım..Ayyy cok sevındım 6 lara bir an once bende gecerim ınsallah spor baya fark ettırır sanki
Insallah hepimiz oluruz canım.. Spora baslayana kadar sıkıntı baslayınca devamı geliyor bende sadece yuruyus yapabiliyorum dıgerlerı sıkıyor su durumda salona da gidemiyor insan.. Neden hayal olsun yapabılırsınİnşaAllah istediğin kiloda olursun canım..
Şuan spora hevesim yok, ne güzel.yapiyodum ama ,bende 5lere inmek istiyorum ama hayal tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?