- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Tepkine tukurym seninOha foto cok guzel :))
Harikasin canim
önce normal squat yap 30 gün sonra ağırlıkla yaparsın bizim kızlar öyle ağırlığa geçtiler kademe kademe bende ağırlıksız yapıyorum halaben ağırlık kaldırmıyorum yaparken
kaçar kilo ağırlık kaldırıyorsunuzönce normal squat yap 30 gün sonra ağırlıkla yaparsın bizim kızlar öyle ağırlığa geçtiler kademe kademe bende ağırlıksız yapıyorum hala
Süper tatlımmerhaba kızlar
bugün 25. günüm
220 squat yaptım
100 tane simitlerim için hareket yaptım
100 tane mekik çektim
Eki Görüntüle 1594933
kaçar kilo ağırlık kaldırıyorsunuz
böyle ağırlıklar bayan için uygun sanırım
1,5 ya da 2 kiloluk olanlar
Eki Görüntüle 1594954
hmm şu cırt cırtlı olanlardan mıBen 1 er kiloluk bilege takilan agirliklar kullanıyorum tatlim
squat yaparken çalışan kaslar
beli ve sırtı inceltim bel oyuntusunu açığa çıkarıyor ayrıca kızlarselülitlere ve popoya etkisini zaten biliyoruz artık
hmm şu cırt cırtlı olanlardan mı
kız bu bakışlarıulu orta atma demedik mi sana bizIveet biliyorukk ve görüyorukk popişe etkilerini
çok mantıklı ben de hemen edinmeliyimEvet canim elimde tuttugumda oluyo ayagima bağladigimda :)
birara bim ve a101de vardı ya ikisi 10 tl takip et şimdi almayacaksan ben almadım pişmanım ucuzdu halbukiihmm şu cırt cırtlı olanlardan mı
Selam fıstıklarBel ve karın ağrısında ölüyorum , yürürken belimi tutuyorum yok böyle bir şey Fitness benii öldürüyor ama yılmadım
Bildirim
1 saat fitness
Jıllıan Level 1
200 ip atlama
kız bu bakışlarıulu orta atma demedik mi sana biz
takip ederim sıkça aslında, hiç rastlamadım, kısa zamanda düşerse kaparım hemen, ama şimdi baktım da, internette de ucuza satan yerler varbirara bim ve a101de vardı ya ikisi 10 tl takip et şimdi almayacaksan ben almadım pişmanım ucuzdu halbukii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?