fitim fitsin fit (squat)

takip ederim sıkça aslında, hiç rastlamadım, kısa zamanda düşerse kaparım hemen, ama şimdi baktım da, internette de ucuza satan yerler var
Böyle marketlerde falan görürseniz bana da söyleyin benim de almam lazım

Selam fıstıklar Bel ve karın ağrısında ölüyorum , yürürken belimi tutuyorum yok böyle bir şey Fitness benii öldürüyor ama yılmadım
Bildirim
1 saat fitness
Jıllıan Level 1
200 ip atlama

Kiskandiiimm siziiii hemen squat yapiyim birass ben bugun yeni oturdum valla temizlikten

ay bu sporlarda nesi seni şu an ayakta alkışlıyorum tüm alkışlar sana
kıskandım bende istiyorumm tebrikler canımm
Çok teşekkür ederiim canıım Sen de süpersiin ama Bunları yaptım ama bel ağrısından sırtıma yastıkla oturuyorum şuan

dinlen ama haftada 1 gün en azından ağır gelir sakatlanmada aman dikkat çokta zorlama canım
Pazar günü dinlenicem tatlım. Sanırım yeni başladığım için böyle oldu geçmezse pazartesiye sporla değişiklik yapıcam. Sağol canıım benim

Bildirimle döndüm fistiklar

♥ 100 squat ( yarisi sumo )
♥ 50 köpek iseme haraketi
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 selülit savar hareketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 mekik
♥25 ters mekik
♥ 50 twist hareketi
soğuma

Ovv bildirime bak be süpersiin canıım

Selam kizlar...ara sira sizi takip ediyor hevesleniyorum..size katilmayi cok istiyorum..ama spora yeni basladim..jilian level 1 i bitirdim bugün..sqat spor grubunada katilsam agir olur diye düsünüyorum sizcede agir olurmu yeni spora baslayan biri olarak

Aayy hoşgeldin canim zaten jillianin icinde de squat var buraya yazman seni motive eder hergün yaptığın sporu yazabilirsin biraz ilerledikten sonra da squat takvimine baslarsin

hoşgeldin bize katılırsan motive olursun bekleriz seni de aramıza

Hoşgeldiin canıım

Aayy hoşgeldin canim zaten jillianin icinde de squat var buraya yazman seni motive eder hergün yaptığın sporu yazabilirsin biraz ilerledikten sonra da squat takvimine baslarsin
tesekkür ederim canim benim yarin 2.levele baslicaz..insallah jilian programini alnimin akiylan bitirdikten sonra baslarim düzenli olarak sqata..diyetten sonra popm kayboldu..biraz toparlanmasi lazim..

hoşgeldin bize katılırsan motive olursun bekleriz seni de aramıza
Hoşgeldiin canıım
tesekkür ederim kizlar. ..bana kalsa hemen size katilmak istiyorum ..biraz daha kaslarim alissin spora..ama kismet olursa 20 gün sonra sizinleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…