Dayanamiyoomm
Böyle marketlerde falan görürseniz bana da söyleyin benim de almam lazımtakip ederim sıkça aslında, hiç rastlamadım, kısa zamanda düşerse kaparım hemen, ama şimdi baktım da, internette de ucuza satan yerler var
Selam fıstıklarBel ve karın ağrısında ölüyorum , yürürken belimi tutuyorum yok böyle bir şey Fitness benii öldürüyor ama yılmadım
Bildirim
1 saat fitness
Jıllıan Level 1
200 ip atlama
Çok teşekkür ederiim canıımay bu sporlarda nesi seni şu an ayakta alkışlıyorum tüm alkışlar sana
kıskandım bende istiyorumm tebrikler canımm
tabii ki hemen haber veririm denk gelirsem :)Böyle marketlerde falan görürseniz bana da söyleyin benim de almam lazım
Sen de temizlik yapmışsın canıım en etkili spor o aslındaKiskandiiimm siziiii hemen squat yapiyim birass ben bugun yeni oturdum valla temizlikten
hemen motivasyonnKiskandiiimm siziiii hemen squat yapiyim birass ben bugun yeni oturdum valla temizlikten
dinlen ama haftada 1 gün en azından ağır gelir sakatlanmada aman dikkat çokta zorlama canımÇok teşekkür ederiim canıımSen de süpersiin ama Bunları yaptım ama bel ağrısından sırtıma yastıkla oturuyorum şuan
Pazar günü dinlenicem tatlım. Sanırım yeni başladığım için böyle oldu geçmezse pazartesiye sporla değişiklik yapıcam. Sağol canıım benimdinlen ama haftada 1 gün en azından ağır gelir sakatlanmada aman dikkat çokta zorlama canım
Çok teşekkür ederiim canıımSen de süpersiin ama Bunları yaptım ama bel ağrısından sırtıma yastıkla oturuyorum şuan
Ovv bildirime bak be süpersiin canıımBildirimle döndüm fistiklar
♥ 100 squat ( yarisi sumo )
♥ 50 köpek iseme haraketi
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 selülit savar hareketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 mekik
♥25 ters mekik
♥ 50 twist hareketi
soğuma
Sağol canıım dikkat edicem biraz dahaDikkat et canim sakatlanma
Selam kizlar...ara sira sizi takip ediyor hevesleniyorum..size katilmayi cok istiyorum..ama spora yeni basladim..jilian level 1 i bitirdim bugün..sqat spor grubunada katilsam agir olur diye düsünüyorum sizcede agir olurmu yeni spora baslayan biri olarak
hoşgeldin bize katılırsan motive olursun bekleriz seni de aramızaSelam kizlar...ara sira sizi takip ediyor hevesleniyorum..size katilmayi cok istiyorum..ama spora yeni basladim..jilian level 1 i bitirdim bugün..sqat spor grubunada katilsam agir olur diye düsünüyorum sizcede agir olurmu yeni spora baslayan biri olarak
Hoşgeldiin canıımSelam kizlar...ara sira sizi takip ediyor hevesleniyorum..size katilmayi cok istiyorum..ama spora yeni basladim..jilian level 1 i bitirdim bugün..sqat spor grubunada katilsam agir olur diye düsünüyorum sizcede agir olurmu yeni spora baslayan biri olarak
tesekkür ederim canim benimAayy hoşgeldin canimzaten jillianin icinde de squat var buraya yazman seni motive eder hergün yaptığın sporu yazabilirsin biraz ilerledikten sonra da squat takvimine baslarsin
Aayy hoşgeldin canimzaten jillianin icinde de squat var buraya yazman seni motive eder hergün yaptığın sporu yazabilirsin biraz ilerledikten sonra da squat takvimine baslarsin
hoşgeldin bize katılırsan motive olursun bekleriz seni de aramıza
tesekkür ederim kizlar.Hoşgeldiin canıım
20 gün içinde yaptığın sporu da bizimle paylaşabilirsintesekkür ederim kizlar...bana kalsa hemen size katilmak istiyorum ..biraz daha kaslarim alissin spora..ama kismet olursa 20 gün sonra sizinleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?