fitim fitsin fit (squat)

Olur askitom katilirim tabi ben insanty max 30 yapıyordum bi ara buna da baktim ama videolarini bulamadım

Süper diğerlerini de buldum atarim isteyince sen 28 dk sürüyor toplam şekercim bakalım ama zorlayatak gibi
Ben bu tür sporlara bayılıyorum deadim ama hep sakatlaniyorum hafif versiyonunu yapan kiz gibi yaparım bi hafta falan sonra zorlaştiririm

Ben bu tür sporlara bayılıyorum deadim ama hep sakatlaniyorum hafif versiyonunu yapan kiz gibi yaparım bi hafta falan sonra zorlaştiririm
Bende sakatlanmanin anlamı yok kız o tanya adı sanırım onu yapalım da alıştırma sonra yavaş yavaş arttirirz pazartesi başlayorum ben buraya yazalım tamam mi birde callan da yapıcak bir sorayım ona 7. Takımda hatırlarsın jillianda yapmıştık beraber

Bende sakatlanmanin anlamı yok kız o tanya adı sanırım onu yapalım da alıştırma sonra yavaş yavaş arttirirz pazartesi başlayorum ben buraya yazalım tamam mi
Tamamdir tatliş bende spora bu adapte olamadim böylece düzenli yaparim zaten kilo da aldimm

Tamam şekercim sakin ol vericez o kiloları geriben düzene koymuştum yavastan ama bu daha iyi
Vericem deadim hepsini geri eşim işten ayrildi biraz moraller kötü o yüzden yeme düzeni falan hersey bozuldu inşallah hersey yoluna girecek geriyarin Allah izin verirse başlıcam spora ve düzenli beslenmeye

Vericem deadim hepsini geri eşim işten ayrildi biraz moraller kötü o yüzden yeme düzeni falan hersey bozuldu inşallah hersey yoluna girecek geriyarin Allah izin verirse başlıcam spora ve düzenli beslenmeye
A gerçekten mi çok geçmiş olsun diyim inşallah daha güzel fırsatlar çıkar en kisa surede balım ya sonuçta isteyerek kilo da almamamissin canısi bu günlerde geçecek inşallah

A gerçekten mi çok geçmiş olsun diyim inşallah daha güzel fırsatlar çıkar en kisa surede balım ya sonuçta isteyerek kilo da almamamissin canısi bu günlerde geçecek inşallah
Saol bitanem kısmet böyleymiş hadi bakalım moraller yüksek spora başlıyoruum sağlıkli besleniyorumherşey Güzel olacak inşallah

kızlar bende bel fıtığı var biri sağ kalçada iki omurilikte hareketlerimde kısıtlama yapmıyor sadece hareketsiz ayakta durduğumda sonrası batma yapıyor. Squat yaparken ve merdivenlerde 2 şerli çıkarsam belimin üst kısmında bi yerde anlık elektrik çarparmış gibi bir durum oluyor.Her squatta da değil arada bu fıtıkla alakalımıdır ki yoksa sizlerdede oluyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…