ne demek canm yararlı olduysam ne alatamam canım sağolasın teşekkürler deadline
bende bilmiyorum belki yapmam yarın tatil diyepazartesi deneyim pazar es geçiyorum tatilimiz pazar
Olur askitom katilirim tabi ben insanty max 30 yapıyordum bi ara buna da baktim ama videolarini bulamadımbugünün bildrimi shaun t nin programı focus t25 e başladım 28 dk onu yaptım cardio videosu aslında alıştırma turları yapıyorum asıl pazartesi başlayacağımSekerPancarii bana katılır mısın ne dersin balımm sen yapıyordun sanki bir ara
şöyle söyleyim jillian programı gibi sadce daha çok video var azıcık daha zor gibi diyim bilmeyenlere
İndiremedim ama buraya link atayım dur birdaha cardio videosu bu linkteOlur askitom katilirim tabi ben insanty max 30 yapıyordum bi ara buna da baktim ama videolarini bulamadım
Beliz linkw baksana açılıyor sanada atarım başlamaya karar verirsen dedim ama acilmadipazartesi deneyim pazar es geçiyorum tatilimiz pazar
Açıldı kiiiizz
Süper diğerlerini de buldum atarim isteyince senAçıldı kiiiizz
Ben bu tür sporlara bayılıyorum deadim ama hep sakatlaniyorumSüper diğerlerini de buldum atarim isteyince sen28 dk sürüyor toplam şekercim bakalım ama zorlayatak gibi
Bende sakatlanmanin anlamı yok kız o tanya adı sanırım onu yapalım da alıştırma sonra yavaş yavaş arttirirzBen bu tür sporlara bayılıyorum deadim ama hep sakatlaniyorumhafif versiyonunu yapan kiz gibi yaparım bi hafta falan sonra zorlaştiririm
Tamamdir tatliş bende spora bu adapte olamadim böylece düzenli yaparim zaten kilo da aldimmBende sakatlanmanin anlamı yok kız o tanya adı sanırım onu yapalım da alıştırma sonra yavaş yavaş arttirirzpazartesi başlayorum ben buraya yazalım tamam mi
Tamam şekercim sakin ol vericez o kiloları geriTamamdir tatliş bende spora bu adapte olamadim böylece düzenli yaparim zaten kilo da aldimm
Vericem deadim hepsini geri eşim işten ayrildi biraz moraller kötü o yüzden yeme düzeni falan hersey bozulduTamam şekercim sakin ol vericez o kiloları geriben düzene koymuştum yavastan ama bu daha iyi
A gerçekten mi çok geçmiş olsun diyim inşallah daha güzel fırsatlar çıkar en kisa surede balım yaVericem deadim hepsini geri eşim işten ayrildi biraz moraller kötü o yüzden yeme düzeni falan hersey bozulduinşallah hersey yoluna girecek geri yarin Allah izin verirse başlıcam spora ve düzenli beslenmeye
Saol bitanem kısmet böyleymişA gerçekten mi çok geçmiş olsun diyim inşallah daha güzel fırsatlar çıkar en kisa surede balım yasonuçta isteyerek kilo da almamamissin canısi bu günlerde geçecek inşallah
İnşallah canimSaol bitanem kısmet böyleymişhadi bakalım moraller yüksek spora başlıyoruum sağlıkli besleniyorum herşey Güzel olacak inşallah
açıldı canım pc me aldım linki kısa yol olarak alpha cardıo deadline olarak kaydettimBeliz linkw baksana açılıyor sanada atarım başlamaya karar verirsen dedim ama acilmadidediğim gibi Bulcaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?