Fitneci ablası olan var mı?

Çok zor biliyorum. Ben mesafe koyamadım.
Ben her sorun yaşadığımızda , kendi kendime , o senin annen , hatalı da olsa git konuş , dedim.
Ve de her seferinde yanlarına gittim.
En son gittiğimde bayramdı ve bayram günü kovulduk.
Şimdi istesem de istemesem de uzak durmak zorundayım

Teyzenle aran nasıl?
Eğer o da hayatında çok önemli bir yer tutmuyorsa , düğüne de gitme derim.
Ben teyzelerimle senede bir kez bilemedin iki kez tel de yada yüz yüze görüşürdük.
Şimdi annemle görüşmeyince onlarla da görüşesim gelmiyor.
Çünkü ANNESİ OLMAYANIN TEYZESİ YOKTUR
Annem beni mutlaka teyzelerime de kesiyordur. Öyle hissediyorum
Açıkçası onlarla da görüşüp onurumu gururumu tüm sülaleye çiğnetmeye niyetim yok

Allah yardımcın olsun çok zor bi de hep suçlu sensin dimi. o büyük ya ,o anne yaa. o yüzden konu hiç önemli değil hep suçlu sensin

Allah yardımcın olsun çok zor bi de hep suçlu sensin dimi. o büyük ya ,o anne yaa. o yüzden konu hiç önemli değil hep suçlu sensin

Konuştuğum zaman beni dinleyen yok ki haklı olduğum anlaşılsın. Ablam olacak cadı annemi de babamı da çoktan doldurmuş oluyor. Ben daha ağzımı bile açmadan cezam kesiliyor.
Ağzımla havada uçan kuşu tutsam da nafile bacım

Yok düğün teyzemin değil başka bir akrabanın.teyzemlerle aram iyidir çünkü onlar beni de biliyorlar ablalarını da düğünü olan kişinin annesi gelip bana altın taktığından ben de gitmeliyim.sağolsun annem o dalavereyi de çok geç anladım :26: altını geri takacağım yani yakında düğünü olanlar gelip bana taktı.olmayanların altınlarını da annem aldı.düşün yani kayınvalidem kayınpederim bile bizden kuruş almamışken

Bu durumda mecburen gitmen gerekiyor.
Annenle de karşılaşacaksın orada. Mecburen görüşeceksiniz.
Annen görmüş geçirmiş kadın anlaşıldı.
Kimden nereden altın alıp cebe atılır , daha evvelden planlamış.
Düşünüyorum da böyle kadınlar ne diye ikinci çocuğu peydahlarlar?
O kadar ince hesaplar peşindesin madem , değer vermiyeceğin çocuğu ne diye doğurup , para harcayıp büyütürsün be hey kadın

Bunlardan sebep çok çocuğa karşıyım.yetiştireceğin kadar çocuğun olsun,maddi beklentin de olmasın benim felsefem bu

sizin arkadaslariniz yine iyiymis tuhaf karsilamakla yetinmisler..
ben bi arkadasima ucundan accik actim da arkadasim en ufak bir kirginligimmiz oldugunda bana mesaj gonderdi SENİ ANNEN BİLE SEVMİYOR.
cokta tinnn bende onu sevmiyorum desemde....

Herkes kendi annesinden gördüğü sevgiyi ilgiyi alakayı , her insanın kendi annesinden gördüğünü sanıyor. O kadar çok kişiliksiz karaktersiz anneler var ki hayatta. Haberlerde izliyoruz. Anne çocuğunu doğurup konteynıra atarken yakalanıyor. Kendi öz yavrusuna eza cefa çektirenler , paramız yok diye sokağa atanlar daha neler neler....Cennet böyle anaların ayağı altında değil. Analığını yapan anaların ayağı altında

Anneler günüm berbattı.ne gittim,ne de arayıp kutladım.tv deki reklamları bile görmek istemedim.kimse ona hediye almazken ben alıyordum hep. değerimi yine de anlamaz ki

Annemin evindeki eşyaların neredeyse tamamına yakınını ben dizdim. Koltuk takımından tut , elektrik süpürgesi , dondurucu , dev ekran tv daha birçok şey , balkonunun camekan kaplamasına kadar ben aldım , ben yaptırdım. Bunlar tabiki iyilik diye söylenmez. Buraya yazarken bile utana sıkıla yazdım. Güle güle kullansın. Ne diyeyim ki...Diğer evlatlarının elle tutulur gözle görülür bir hediyesine şimdiye kadar şahit olmadım. Ya annemin üzerine olmayan bir bluz alırlar , ya hayatı boyunca hiç kullanmadığı kol saati , yada hiç kullanmayacağı eften püften şeyler alırlar.

Bu anneler günü benim için ilk annesiz anneler günümdü. Yanına gitmedim , kutlamadım. Aramadım da. Aynen senin dediğin gibi tv deki anneler günü ile ilgili reklamları bile izlemek beni ağlatmaya yetti. Hemen kanal değiştiriyordum. Benim için çok hüzünlü bir anneler günüydü.

Yazdıklarınızdan şöyle bir çıkarımda bulundum da sanki aileler şu bahsi geçen kötü evlatları da iyi olsunlar diye mi acaba bu kadar onlara ilgi gösteriyor? Sonuçta siz tamamsınız zaten her şeyinizle dört dörtlüksünüz. Bi yandan da kendilerinin yaptığı bir şey ya, insanız bi yerde. Acaba sindiremediklerinden mi böyle hep kötü olana yoğunlaşıyorlar? Ne dersiniz? Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali. Anlatabildim mi tam bilemiyorum :26:

Anladım ne demk istediğinizi ama aslında mesele ne biliyor musunuz ? deveye diken yaranır mantığı.babannemin annesi o kadar oğlunun içinde kendisini evinden kovanı en çok sever,hep ona onun çocuklarına maddi destek verir,el üstünde tutar.babannem de aynen o kadar evladının içinden kendisi için 'ölsün banane ' diyen çocuğunu en çok sever ve bunları herkese söylerler 2ne yapayım seviyorum 'diye.aynısını onları kınayan annem de yapıyor. Bana 'sen manyak mısın annene yakın oturduğun için niye seviniyorsun ' diyen ve kendisinin yüzüne defalarca telefon kapatan kızı en KIYMETLİSİDİR. Cevap işte bu.ne kadar ezer,değer vermezsen o kadar değer görürsün.ne kadar düşünür,alttan alırsan da böyle dış kapının dış mandalı,üvey evlat muamelesi görürsün bunun örneği kk da o kadar çok var ki.psikolojik bi sorun bu aslında

Ne demek istediğimi tam anlatamamışım sanırım. Çünkü ben zaten bu tavırlarının sebebini kendimce açıklamaya çalışmıştım. Yani ezer, değer vermezsen en kıymetli sen olursun demişsiniz ya ben bu neden acaba böyle diye düşünerek öyle bir şey söyledim.

Sizin demek istediğiniz anneler 'iyi olan evlat zaten iyi' düşüncesiyle diğerlerine daha çok ilgi gösterip yöneliyorlar değil miydi?yani ben öyle anladım

MONNA hakikaten de burası dert köşemiz oldu

Eşimin ailesini hiç sorma. Onlar bizimkilerden de beter.
Biz eşimle evleneceğimiz zaman karşı çıktılar , hatta düğüne de gelmediler. Aslında eşimin ailesi için ayrı bir topik açsam yeridir
Anlatmakla bitmez

Yok anacım yok..keşke senin dediğin gibi olaydı
Onlar bize kötü evlat diyorlar. Gerçekten kötü olan evlatlarının , kötü olduğunu farketseler zaten iş çözülecek.
Ablam ailemin ilk gözağrısı. Onu severken kural tanımıyorlar. Hatalarını göremeyecek derecede saplantılı seviyorlar. Annem ablamı dört dörtlük zannediyor. Asıl meselede bu zaten. Toz konduramıyor. Hatalarını görmezden geliyor. Her yaptığı kötülüğün arkasına saklanabileceği bir iyi niyet yaratıyorlar kafalarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…