fiziğimden nefret etmeye başladım

Merhabalar özelden ben de ismini alabilir miyim?

Yahu yapmayın etmeyin, bu postu okuyup sizi kıskanan kaç kişi var miliyor musunuz? :)))) Allahımm eti cici bebe' ye de bayılırım ama yıllardır yemiyorum kilo alacağım diye. Şaka bir yana, ben kas yapabileceğiniz sporlar öneririm. Instagram'da sizin gibi zayıf olup sonra, ağırlık çalışarak çok fit vücutlara sahip olmuş insanların hesapları var. Onları takip edebilirsiniz. online olarak bir spor hocasıyla da çalışabilirsiniz, pandemi bitince de salona gidersiniz. Hem kilo vermek hem de alabilmek için (aslında bubence yanlış bir tabir, fit görünmek diyelim) "doğru spor yapmak" ve bunu kaliteli beslenmeyle desteklemek en doğru yol.

Sabahlari süt muz cig yumurta blendir yap iç, biraz mide bulandirir ama kiloda aldirir. Kendim denemiştim

Aynıyız hemen hemen...yani evet inceyiz ama o kadar korkunç degil yaf naptın
Hah ben de baktım yorumlara şöyle bir, sadece ben mi normal buldum bu boy ve kiloyu dedim ki bu cümleleri gördüm , başkası da varmış bekar genç bir kızın 1.64 boy 48 kiloda olması çok normal. Ben zayıf bulmadım sizi kardeşim de böyle zaten, muhtemelen yaşça daha büyük hatta. Hayatım boyunca hep çoook zayıftım inan şimdi ekmeğini yiyorum depolamadığım yağların.

Aç karna bolca pekmez için . Kan yapar hem de kilo yapar .
Her gün bolca Soğan sarımsak yiyin iştah açar
Her gün Tahin+ pekmez , bal yiyin. meyve çok tüketin
Bol yumurta yiyin.
Ayrıca Kas yapan yiyecekler de tüketin .

öf ( o zaman bunu asla bilemem ki. şu aralar test yaptıramam çünkü. kurt varsa ven hep böyle mi kalıcam ya

Porsiyonlarınız ne kadar ?
Bazıları cidden çok ama çok az yiyor sonra da kilo alamıyorum diyor
Mesela instagramda da kilo almaya uğraşan birisinin sayfası vardı ,her gün yediği tüm yemeklerin fotoğrafını ekliyordu . Benim yediğimin 1/4 ü falan . Bir de her seferinde bugün aşırı çok yedim tarzında yazıyordu

Boyum 1.65 , 63 kiloyum mesela . Fazlalığım evet var ama hamilelikte aldım sonra da vermedim . ( eski sporcu olduğum için kas oranım fazla çok şükür , bu sebeple kilomu göstermiyorum )
Demek istediğim ; ben çok aşırı yemememe rağmen , “çok yedim” diyenin 4 katını yiyorum . O da kilo alamadığını iddia ediyor .

Bende hamilelikten önce sizinle aynı ölçülerdeydim. Boyum 1.64 kilom 47ydi. Valla ben bayılıyodum. Beni de gören herkes ayyy çok zayıfsın filan diyorlardı ama ben kendimi çok güzel hissediyodum. Şimdi çok fark var o kiloda olmama. Yine kendimi çok beğeniyorum. Evet o zaman çok düzmüş vücudum şimdi daha kadınsı ama ikisi de kötü değildi bence. O zaman çok zayıfsın diyenler sonrasında başka türde konuşmaya başladılar. Çok zayıf olanlara aaa bak ne güzel fiziği filan demeye başladılar yanımda iki şekilde de taş gibiyim kimse kusura bakmasın. Biraz özgüvenli olun yahu mis gibi bi kilodasınız. Spor yapın spor. Zayıfta olsak daha toplu da olsak fiziği güzel gösteren şey spordur. Spor yapıp sağlıklı gözükün kendinize değer verin ve beğenin. Bu kadar basit. Birebir ders alın iyi bi spor hocasından. Şikayetlerinizi söyleyin. Gece yatmadan önce probis yiyin. Hem kalorili hemde aslında çok iyi bi protein. Etkisi olacaktır kısa sürede.

sizi görmedigim icin bilemiyorum tabi ama 164 e 48 o kadar anlattiginiz gibi olmamali sanki, ben 160 ım normalde 50 kilo falanim bu ara 2 kilo almisim, hic oyle zayif durmuyorum hatta vermeye calisiyorum kilo hic sevmeyen biri olarak.. ince bacak da güzel duruyor bence belki siz cok kafaya takmıssınızdır, stres yapmayın

acaba tartım falan mı bozuk ben aşırı saglıksiz gozukuyorum

şöyle diyim hem seçerek yiyorum az yiyorum hem de yediklerim bile doğru düzgün yaramıyor. benle aynı şeyleri başkası yese bu kadar zayıf olmazdi eminim.
Sağlıklı kilo almak çok önemli.
Zamanında kilo almak için gece karbonhidrat yemelerine başladım, aldım mı aldım.
Tam 8 kilo aldım ama sonrası durmadı
Üzerine eklenen hamilelikler derken basen, yan bel falan fecahat.
Yatarken içeceğiniz ballı ya da pekmezli süt, gün içerisinde alacağınız sağlıklı karbonhidratlarla kilo alabilirsiniz.
Bunun için sporcu beslenmelerine göz gezdirin, nasıl protein ve karbonhidrat alıyorlar inceleyin.

Bence sorun kilon degil.nitekim az degil kilon.omuzlaein dar yuksek ihtimalle ondan kafan buyuk duruyor bu kilo alsan da degismez.apor yapmalisin omuz acmak icin

Merhabalar hanimlar benimde kilo alamama sorunum var 2018 de dogum ysptim.anne olunca alirsin derler ya ilgisi yok bende.. gerci hep zayiftim ben. Bikac gun once kah tahlilimde demir b12 ve d vit.ciddi eksik cikti igne ve serum baslandi. Kilo yapar mi istah acar mi bilemiyorum.cok sukur onemli olan saglik kilo nedir ki diyoruz da. Bir yandan da biraz kilo alsam iyi olur diyorum var mi onerileriniz? Bu tarz vitamin eksikligi olan takviye ne yedi icti paylaşırsaniz sevinirim

Canınız sağ
Sağlıklısınız
İnsanlar ne dertlerle ugrasıyor
Yaşam mücadelesi veriyor
Yasınız küçük heralde ileride zaten kilo alacaksınız
Eskiden ben de üniversitede iken 47 kiloydum
Boyum 1,60
İçime hep tayt giyerdim yaz kış
:)

şimdi 40 yaşındayım 57 kiloyum
Bir de bu noktadan bakın

siz normalmişsiniz zaten

O surubun yan etkisi iştah açması ve uyku yapması. Yan etkiyle tedavi olmaz.
Evet biliyorum ama iştahsızlık sebebiyle kilo alamamak bir hastalık değil, bu da tedavi değil. Zaten kilo almak için yan etkisini kullanıyorlar. Bizzat doktorlarin bu sebeple reçete ettiği bir şurup bu. Ben o dönem gayet doktora sorarak kullandım hatta reçeteye yazdırıp parasız almıştım.

Merhaba yasim küçük değil 33 yaşındayım 50 kilo ancayim.cok sukur sağlıklıyım.elbette insanlarin ne dertleri var bizim derdimiz yaninda bu cok sacma.fakat insan birazda hali mecali olsun istiyor kendimi cok halsiz gucsuz hissediyorum belki biraz iştahım acilir yersem toparlarim
Cunku tum gun ayaktayım bir anneyim. Bunun ysninda da biraz kilo alirsam super olur hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…