Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

bence istemiyorsun sadece başkası ilgilenince dikkatini çekti uzak dur onlardan

Tipini bilemem konu sahibi ama zihniyetin çirkin
Arkadaşına hasetsin o yüzden çocuk kıymete binmiş hepsi bu
23 yaş çok da acemi bir yaş değil, boyu şu olmalı, tipi bu olmalı yok ezik falan, sen nesin ki ??
insanları rahat bırak flörtlerine baksınlar
Sende kendi yoluna bak

defalarca yazılmış fakat ben de yazmadan duramayacağım
öncelikle benim de fiziki kıstaslarım var, hatta fizikten öte saçma sapan birçok kıstasım var
mesela iyi yüzemeyen birinden hoşlanamam ben (biliyorum saçma ama böyle, çekici bulamıyorum, elimde değil)
çok iyi araba kullanamayan birinden hoşlanamam mesela

senin hala anlamadığın şey şu: tepki almanın sebebi, bir olayı anlatırken insanları aşağılıyor oluşun
kendini ifade edebilmenin birçok yolu varken, kullanabileceğin onlarca düzgün kelime varken, aşağılayıcı bir üslupla yazıyorsun, buna ısrarla devam ediyorsun ve en kötüsü aynen yazdığın gibi düşünüyorsun!!!

mesela:
bir çocuk var. birkaç kere benden hoşlandığını ima etti ve ben onu defalarca, kibar bir dille reddettim. çünkü benim için bazı fiziksel özellikler önemli ve o çocuk bana çekici gelmiyor, kıstaslarıma uymuyor. mesela ben uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum, o ise kısa boylu. ayrıca ben biraz dominant yapıda erkeklerden hoşlanıyorum fakat o dominant değil, fazla sessiz geliyor bana, girişken değil. hani grupta lider pozisyonda insanlar vardır ya, o öyle değil ve bu beni etkiliyor.
ama .......günü yine gruptan bir kız arkadaşımızla bir yakınlaşma oldu aralarında ve ben çok bozuldum. bu duygularımı anlamlandıramıyorum vs vs vs

seninle hemen hemen aynı şeyi yazdım
kimseyi aşağıladım mı?
ama sen, sadece senin kıstaslarına uymuyor diye, o çocuğu aşağılıyorsun
boyu 1.62 - 163 diye erkeğe benzemediğini söylüyorsun, özellikle bu çok çirkin
arkadaşım çirkin değil onda ne buldu diyorsun

seni kesinlikle haklı bulmuyorum
konu neresinden tutarsam elimde kalıyor
"siz işinize bakın" gibi bir cevabın verilebilecek çok iyi bir cevap olduğunun farkında değilsin, cevap veremedi zannediyorsun
mangalı yakabileceğini bildiği için bu cevabı verdiğini farkedemiyorsun
X in onun yanında yer almasını, ona acımak olarak değerlendiriyorsun çünkü o, boyu ve dominant olmaması yüzünden hoşlanılmayacak bir erkek, hatta arkadaşlık bile edilmemeli zannediyorsun

bu dünyada herkesin çeşitli kıstasları var
öyle olmasaydı, herkes herkese aşık olurdu
ama senin zihniyetin farklı
bak mesela, sana karşı kelimelerimi seçerek yazıyorum, seçerek yazmasaydım bu yorum böyle olmazdı

ama şu kadarını yazayım, daha önce de yazmıştım
hayata bakış açının iphone, selfie, uzun saç ve mesajlaşmadan ibaret olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
voov ne güzel bakış açın var

Piknige beraber gidip ayri mangal yakmak, diğer insanı dislayip bildigin şaka ayagina asagilamak nedir ya? Nasil arkadas grubu o oyle?
Adamdan hoslanmiyorsun, takmissin tipine; hoslanmamak baska asagilamak baska.. Diger kizin ilgi duymasini bile acimaya bagliyorsun, adami oylesine hoslanilmayacak biri olarak gormussun ki.. kafasini karistirma bari..

Agzina saglik..

İste benim de asil merak ettigim sey!
Nasil oluyor boyle piknik?
O ikisi kendi pisirdigini yedi, siz beklediniz , ne garip ortam.
Sizin etler yansaydi ac kalacaktiniz o halde?
Ne pis bir arkadas ortami bu ya dusman gibi.
Ya da konu sahibinin dedigi gibi "adanalilar" bu isi becerseydi ve soz konusu arkadas yapamasaydi onlara yemek verilmeyecek miydi?
Su arkadas ortamina bakinca dusunce tarziniz cok norml geldi konu sahibi.
Yasi buyumus akli buyumemis insanlar surusu

Sen kendi boyuna bakmadan çocuğun boyuna mı laf ediyorsun?
Ortamlarda diğerlerine çıkışmıyor adabıyla davranıyor diye ezik mi oluyormuş?
Ha demek ki bağırsa laf soksa kavga etse cool erkek olacak gözünde.
Zihniyetine hayran kaldım.

Yahu sen çocuğu beğenmemişsin boyu kısa, ezikliyorlar falan diye sen beğenmedin diye kimsemi beğpenmeyecek demek ki herkes senin gibi fiziksel özelliklere değil insanlığa önem veriyor. Ayrıca sen niye bunu dert ettin ki madem yakışlıklı değil, madem ezik neden kızla yakınlaşmasına bozuldun. Ha çocuk bana göre değil ama başkasına da yakınlık duymasın kenarımda dursun benden hoşlansın ama çıkabileceğim biri değil oldu canım. Çocuk sendne uzaklaşsa o kızla çıksa çok haklı çünkü sen daha popüler olan grubun yanına geçip çocuğu yalnız bırakmışsın öbür kız ona güvenip yanında kalmış korumuş buna hasetlenmişsiniz o zaman karşı tarafa geçmeseydin demek ki ağzı iyi laf yapanlar becerikli olmuyormuş çocuk yine iyi sana ikram etmiş ben olsam yüzüne bakmazdım. Sanane onların yakınlaşmalarından sen çocuğu beğenmediğine göre.. Kız nasıl beğenmişmiş SANANEE!!

Arkadas ne kiskaniyorsun ayrica anlattiginiza gore ezik falanda degil digerleri salak bu arkadasta nerde nasil davranacagini bilen bir ademoglu.cocuk bos beles birine benzemiyor senin gibi sekilci birinde ne buldu anlamadim

kör ölür badem gözlü olur. senin çocukla da başkası ilgilenince kıymete binmiş. bırak da çocuk mutlu olsun. elleşme.

Siz hem çocuğu beğenmiyor hem aşağılıyor. Hem de diğer bayana olan ilgisini kıskanıyorsunuz

Düşün ve o adamla evlenmeyeceksen bulaşma.Yanında taşımaktan utanacaksınız belli yani

asıl ezik olan o çocuk değil o Adanalı dediğin grup ve senin düşünce tarzın. 23 yaşında olmasına rağmen olgun biriymiş. Kendisine yapılan dalga geçmelere ses çıkarmaması korktuğundan değil akıllı olmasından. Bence arkadaşlarının yaptıkları çok ayıp.

Sizin cool arkadaşlarınızın esprileri de pek bayatmis.
Ay aç kalırız filan hiç komik değil. Çocuk bunlara cevap verip seviyelerine mi düşsün? Ben olsam böyle bir grupla takılmazdim. O kıza da helal olsun. Ayrıca sonuç arkadaslariniz açısından pek iyi olmamış . Icraate gelince saksı gibi kalmışlar ortada.
Anlamıyorum bu kafayı. Bayagi , sevimsiz , zekadan yoksun esprilere cevap vermemek eziklik sizin gözünüzde?
Demekki x bizim gibi düşünüyor.

Ben de üslubu yanlış buldum. Yani ezik mezik demesi hoş değil.
Ben de kısa erkek sevmem, tercih etmem yani.
Ha bu arada o oğlan belki kıskandırmak için de yapıyor olabilir şu hareketleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…