Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

Erkek ama kime göre?
Bana göre erkek bana saygı gösterip beni seven, koruyup kollayan biridir. Bide aynı evin içine girdik mi benimle güzel iletişim kurdumu degmeyin keyfime, dünya çirkini olsun ama içi fikri adam olsun.
Erkek demek sert kaba kavgacı olacak değildir, bana gorede bu tür şeyler yobazlıktır..

Hayır hanım arkadaşım, dünya senin etrafında dönmüyor.

Keşke adamın tipiyle, ortamda kendini bilmezler tarafından kabadayılığa uğramasıyla ilgileneceğinize karakteriyle ilgilenseydiniz.

Özet şu sizinle ilgilensin etrafinizda dönsün ölsün bitsin ama aranızda hicbirsey olmasın istiyorsunuz bizde bu yollardan geçtik vesselam

M MissCyg bende 25 yaşındayım.. bütün yorumları okuyarak geldim, eleştiri değil sadece yorumumu yazacağım (her ne kadar kelimlerinizi itamlarinizi yanlış bulsamda)
Bir sabah kalktığınızda cildinizde tuhaf tuhaf lekelenmeler başladı, sacinizda-kasinizda-kipriginizde dökülmeler. Hormonsal bir hastalık var sayalım.. Saciniz geri geldi, kasiniz ve kipriginizde. Ama yüzünüzde vucudunuzda izler kaldı; 160 boyunda çirkin, kimsenin bakmayacagi bir kadın mı oldunuz?
Bende aşırı takıntılı biriyim, Ölsem kendimden zayıf sevgili istemem derdim (beni de kimse kimse kilolu halimle istemez diye düşünüyordum) ama kader bu sevgilim benden daha zayıf duruyordu. Yinede kestirip atmadim, disari ciktik konuştuk yemekler yedik. O kadar saygılı hosgoruluydu ki hayır diyemedim. Şimdi iyi ki diyorum..
Asla kimseyi dış gorunusle yargılamayin, dünya hali bi bakmışsın ona layık görmediğin yüzüne birşeyler olabilir..
Ve son bir şey; bugün bu beğenmediğin adam yarın senden daha guzeliyle mutlu olur, ama sen bu adamdan daha güzelini bulamazsın.. Ben bile bakıyorum cevreme bu kadar güzel adam yok. Adam kendini hakedeni bulur inşallah..

Eziklenmek ne ya çocuk gayet efendi muhattap olmayı bile lüzum görmemiş böyle ukalalarla.. bi şey diyim mi bu çocuk kıymet bilir ama seninle olmadığı iyi olmuş.. ayrıca boy pos dış görünüş bizim elimizde olan bi şey değil bilmem biliyo musun da?? Bi de kendinde 180 boy var sanki çocuğun boyuna takmışsın.. beğenmemişsin tamam da bi insan evladına bu kadar laf geçirilmez

Anlatım şeklinizden rahatsız oldum..
Bence layığını bulsun çok mutlu olsun sizde geceleri zor uyuyun bu kafayla ..

İlgiyi kıskanmıssın boy sorn deıl

"Acaba onda ne buldu" deyip uzun uzun cocugun ne kadar saglam bir karakteri oldugundan bahsetmen ilginc olmus. Demek ki karakterli bir erkek o kizin kriteri, senin degil. Sen o diger "malzeme ciksa da alay etsem" karakterindeki tiplere uygunsun bence bu cocukla yapamazsin.

Arkadaşım bizde kk olarak sana şunu soruyoruz ; hiç etkilenmediğin biri için ne diye konu açıyorsun? 100 kişi aynı şeyi söylemiş hala adamın boyundan, hiç etkilenmediğinden bahsediyosun..benim hayatımda bintane benle ilgilenen ilgilenmediğim adam olmuştur bırak buraya konu açmayı evde 1 kez kafa yormam.Galiba hayatında ilk defa biri ilgilendi seninle..

Sadece hasedinden çatlamışsın canım ondan bu hislerin. Ezik bi ruh haline bürünmüşsün. Sevsen bu kadar aşağılamazdın o çocuğu.. Güzellik o kadar geçici bir şey ki; bu gün başına bir şey gelmeyeceği nerden belli? Bi garantin var mı hayatta?
Ha hoşlanmamış olabilirsin, reddedebilirsin bu normal. Ama bu şekilde aşağılamak çok yanlış. Çirkin diye sevmez ve sevilemez mi ne saçma.

bence sen o cocuktan uzak dur .cocuga zarar verirsin boyu kısa olabilr ama bu onu alcatmaz .gerkese cevap vermiyor demekki adam yerine koymuyor. ben onu diğer kızlada yakıstırdım umarım mutlu olurlar sende kendine göre ezik olmayan (nasıl bir tabirse) birini bulursun

Arkadaş grubunda o cocukla dalga gecen tipler daha ezik bence. Bende 21 yasindayim bizimde buyuk bir arkadas grubumuz vardi yani uni ortamlarini cok iyi bilirim oyle tipler kalitesiz oluyo.
Esas konuya gelirsek, cocuktan hoslanmiyosun sadece sende olan ilginin obur kiza kaydığını görünce kiskanmissin bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…