Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi. Cooook haklisiniz.X akilliymis.o dalga gecen populer gibi gorunen cocuklar okul zamani iyidir ve bi aceleyle evlenenler o yaslarda(bknz ben) o populer gorunen tiplerle evlenip pisman olur.asil evlenilmesi gerekenler o begenmedigin 165 lik tiplerdir aslinda.onunla evlenenler mutlu ve uzun yillar evli kalir( bknz.arkadaslarim).bizim gibi o donemde egosu tavan yapmis akilli!kizlar bunu farkedemez.
bir de zeka,nezaket her zaman boyu sollar gecer.ama sen buyuyunce anlayacaksin
belki de o ortamda sen varsın diye son sıradaki peşe takılıp gezen çocuk olmuştur, sırf senin için ezilmiştir.sanırım haklısın. Fiziksel olarak hitap etmese de kafa yapısı olarak beni etkiliyor. Düşünce tarzı çok değişik. ezik dediğim, ortamlardaki diğer erkekler tarafından eziliyor genelde. Her ortamda ortamı domine eden birileri olur bilirsiniz bir de son sırada kimse davet etmese bile milletin peşine takılıp gezen olur. Bu çocuk bizim ortamda o son sıradaki peşe takılıp gezen işte. Ama başka ortamları nasıl bilmiyorum.
Aynen katiliyorum doğru söze ne hacet✌bu ve bundan sonraki mesajlarınızın içerikleri doğru ise
bence hiç eşelemeyin bu konuyu
çünkü siz, zamanla, onu tanıdıkça ona kapılırsınız
o da sizi tanıyıp zihniyetinizi öğrendikçe sizden soğur
bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?