Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

Adamın ilgisi sizden başka bir kıza kayınca kıskançlık duymuşsunuz.
Bu duruma sinir olmanızın nedeni içten içe hoşlandığınız için değil egonuz nedeniyle.
Biz kadınlar ilgi odağı olmayı severiz

Etkilenmiyosan olmaaaaaz. Yarjn bi gun evlensen de begenmiyceksn ki. Ah keske salak olaydi kavga cikaraydi hatta bana saygisizlik yapsaydi da yakisikli biri.olup gozume hitap etseydi diyceksn. Herkes sana guluyo gibi falan komplexlere giriceksn.Yani bence sen oyle olcaksin sanki.... Arti,yanina yaklasmak bile istemedgin birinden sana ne diger kizla mutlu olsun iste. Neden mutsuzlugunu.istiyosun ki. Bencil misn? Ben boyle bi durumda ki evet basima da gelmisti benim arkadasn boyu falan da yerinde hatta 1.90 falandi ama ben isteyememistm. Nedeni de yoktu yani,kulturlu iyi bi unvde iyi bolum okudu,muzikle ugrasirdi falan.Ve dusunmemistim aa bana gulecekler falan diye,gulmez imrenirlerdi hatta... ama olmadi mi olmuyo iste.. Bi baska kizla ilgilendigini gorunce cok sevinmistim. Cunku uzulmesini gercekten istemiyodum. Haketmiyodu uzulmeyi. Bence sen de iyi olmalarini iste.. icin rahat etsin.

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hesabı.
Kör ölünce badem gözlü olmuş kısaca...

X akilliymis.o dalga gecen populer gibi gorunen cocuklar okul zamani iyidir ve bi aceleyle evlenenler o yaslarda(bknz ben) o populer gorunen tiplerle evlenip pisman olur.asil evlenilmesi gerekenler o begenmedigin 165 lik tiplerdir aslinda.onunla evlenenler mutlu ve uzun yillar evli kalir( bknz.arkadaslarim).bizim gibi o donemde egosu tavan yapmis akilli!kizlar bunu farkedemez.
bir de zeka,nezaket her zaman boyu sollar gecer.ama sen buyuyunce anlayacaksin

Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi. Cooook haklisiniz.

Konu sahibesi bence kiskanmissiniz itiraf edin. Ama o bey de gerçekten çok olgun,beyefendi ve becerikli gözüktü buradan.

Sanırım sız sırf o kıza ınat bı sure bu kısa boylu cocukla takılacak gıbısınız

tiksindim valla konu sahibinin yaklaşımından. lisede filan olsanız anlıycam da ünievrsite çağına gelmiş insanların bu mantıkta olmasını aklım almıyor.

belki de o ortamda sen varsın diye son sıradaki peşe takılıp gezen çocuk olmuştur, sırf senin için ezilmiştir.
Bunu hiç düşündün mü ?
Düşünemezsin çünkü kalbin kötü.

Helal olsun X in medeni cesaretine, insan ayırmamasına, dış görünüşüne bakmamasına Ve o çocuğun efendiliğine
Merak etme hiç kimse bu haliyle kalmıyor, oda spor yapar saçını sakalını değiştirince tipi oturur
23 yaşında diye birbirinin aynısı dolaşan siyam ikizleri gibi olmasından iyidir
Ne güzel farklı ! kendi gibi..
Bunları şimdi anlayamazsın
Tebrik ettim ikisini de
Aman kabul edersin falan sende sonra ezik olursun dikkat et..ÖZ güven olması lazım böyle durumlarda

Güzellik-çirkinlik kriterlerin var senin.Aynaya bakıp ben bu kadar çirkin miyim demişsin. Güzellik görecelidir, eminim kimine göre güzel, kimine göre gerçekten çirkinsindir. Ama yazılarından emin olduğum bir şey var, içini çok çirkinleştirmişsin...

Tüm sayfaları ve sizin yazdıklarını okudum.
Öyle bir hava var ki, sanki çocuk önünde diz çökmüş sende bir karar almaya çalışıyorsun.
Halbuki X arkadaş belkide diğer kızla sevgili yada flörtöz bile oldu.
Ayrıca insanların tercihinden sanane?
Ne demek kızda çok çirkin değil onda ne buldu?
Senin güzel olduğunu nereden bilelim.
Mesela ben 1,76 boyundayım ve bana göre çok güzelim.
Yemyeşil gözlerim süt gibi tenim vişne gibi kırmızı saçlarım var.
Şimdi bana göre de sen çirkinsin belki.
Yani böyle saçma bir kıstas olabilir mi?
Buradaki herkes bariz ilgilenmediğin birinin derdine neden düştüğünü merak ediyor.
Zaten tipin değil. Sanane adam kiminle olursa olur.
Gelip açıklama yapmak zorunda mı?
Bütün gece uyuyamadığına göre kaybedeceğin ilgiyi düşündün sanırım.

Aynen katiliyorum doğru söze ne hacet✌
Bu tip kısa boylu adamlar genelde çok zeki çok başarılı bireyler olurlar.. şirketlerdeki mudurlere bi bakin genelde kel tombs ve kısa boyludurlar. Bence arkadaşın × bunu görmüş kaçırmamak istememis.. Sende kendine senden uzun başkalarının ezikligiyle (senin tabirinle) dalga geçen ama çok yakışıklı bi manita yap.. Bu çocuğa hissettn duygu ise kiskancliktir.. zorla sevmeye çalışma çünkü surekli yakinirsin

Her şey tip değildir, insanın tavırları konuşması ona aşık ettirir. Tipi güzel ama içi boş bir sürü adam var.

Dış görünüşe önem vermeyen az insan vardır diye düşünüyorum. Bende önem veririm azda olsa içimden bişeyler akacak ona karşı Bu düşünceni haklı buluyorum ama çocuğu ezik ezik diye resmen ego kompleksine girmişsin.. Haksızsın! Beğenmeyebilirsin ama ezik demen inanki çok itici. Başkasıyla ilişki yaşayabilir, belki kız bi bakışından, gülüşünden hoşlanmıştır bilemezsin. Bunun için konu açman abes olmuş. Biraz bencillik yapmışsın bence.

Hırs yapmışın ilgi duyduğunu sanmıyorum. Sana olan ilgi kesilince alışkanlığından ilgi duymuş fikrine kapılıyorsun. Bence bırak onlar anlasiyorlarsa aralarına girme çünku zaten beyenmiyorsun. Ayrıca çirkin Vs denilmez sana hitap etmiyorsa bana hitap eden biri değil hayalimdeki gibi biri değil dersin olur biter canım benim.

Insanlar gorunusleri (kiyafetleri vs) ile karsilanir, kisiligiyle ugurlanir diye bir söz var...ilk intibada evet dis görünüş fakat sonrasi kisilik karakter agir basar.
Aristo cok yakisikli fakat kisilik olarak bos birini görmüş ve soyle demis:'ne kadar mukemmel bir ev ama ici bos'
Gelelim sadede sen önceden kendine kistaslar uydurmussun atiyorum :yok boylu olacak ,yok sarışın olacak vs
Ama gel gor ki ne kadar begenmesen de etkilenmissin ve belki artik fiziki cekim bile hissediyorsun ki kiskanclik hissetmissin...nur topu gibi bir hoslantin var hayirli olsun..
Not:hayalimdeki adam (kendimce kistaslarim vardi :)) hayatimdaki adam degill ve deli gibi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…