Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

E senin de giderin bu kadar demekki.

sen bu çocukla ilgilenme. bırak kimle ilgileniyorsa ilgilensin.
bunları okuyanda seni 1.80, dünya kraliçesi seçilmiş biri sanacak... insanın boyu ile, onunla dalga geçenlere karşılık vermeyen efendiliğini koruyan bir çocuğa ezik denilmesinden hiç hoşlanmıyoırum.
x de çocukda ne bulmuş yazayım : insanlık, dostluk, arkasdaşlık, samimiyet, kafa dengi biri diyip yakınlaşmıştır. ilaa sevgili olacaklar diye bir şey yok.
ama olursa cok iyi olur.
ama sen olma lütfen.

konu burada yorum yapanları sinirlendirmek için açılmış gibi...

o etraftaki daha uzun ve erkeğe daha çok benzeyenler seninle ilgileniyor mu?
ne saçma fikirler bunlar. böyle ilişki mi yürütülür?
mobilya almıyorsun, hayat arkadaşı seçiyorsun.

İlgilenselerdi ballandıra ballandıra anlatırdı :)

Acaba istiyor muyum yoksa sadece ilgilenmesi mi hoşuma gidiyordu. Kendime itiraf etmekte zorlansamda dün gece sinirden zor uyudum.
biz buna "hepsi benim olmalı sendromu" diyoruz. hem hoşlanmayacaksın ıy tipsiz diyeceksin, hemde başkasına gittiğinde de sinir olacaksın. hepsi benim olmalı sendromuna tutulmuşsun.

İlgilenenleri oldu ama karakterlerini beğenmedim. Genelde P.ç diye tabir edilen karı kız peşinde koşup, şu kızıda götürdüm deme maksatlı yaklaşan insanlardı. Mobilya seçmediğin farkındayım. Ama hiç etkilenmeden olacak iş mi bu? Aslında şu konuda hatalıyım sanırım, fiziksel olarak etkilenmeden diyeyim. Yoksa kafa yapısı olarak iyi.

Ya fizik önemli elbette ama insanlar bunu karakterleriyle kapatabiliyorlar, bu çocukta ne buldu ay çok çirkin o kız buna nasıl baktı diye düşünülür mü ya... Demek ki adam o kadar karakterli veya eğlenceli, kafa dengi ki boyunu unutturuyor. Senin kadar sığ düşünen birini görmedim daha. Kıskançlıktan da çatlamışsın iyi olmuş, bu kafayla mutlu olamazsın. Tam bir ergensin ya.

hata mata değil bildiğin şımarmışsın.. herkes ilk görüşte etkilenmiyor ki bir şans verdin mi ona oturup konuştunuz mu bu anlamda?
ne güdüklüğü kalmış ne ezikliği çocuğu itin şeyin sokmuşsun resmen ama işte senin kıymetini bilmediğini elin kızı sahiplenince rahatsız oluyorsun.

Bu anlamda konuşmadık pek. Zira fiziksel olarak hiç etkilenmediğim için red ettim ve umutlanmasını istemedim. Birkaç sefer ayaküstü muhabbet oldu ama bir yerde oturmaya gitmedim. Hata mıydı bilmiyorum.

Millet sana neler yazdı hala boyu da boyu diyorsun madem bu kadar beğenmiyorsun ne diyo konu açıyorsun ya yas cidden kac soyle gulmicem
dediğim gibi milletin dürüst davranmadığını düşünüyorum. Bekara karı boşamak kolay, aynı şekilde davulun sesi de uzaktan hoş geliyor. Kendileri böyle bir durumla karşı karşıya kalsaydı rahatça o yorumları yazabilirler miydi orası soru işareti bende. Zaten fiziksel olarak etkilenemediğim yazdım konunun bir takım yararları da oldu bana. Sağ olsunlar yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…