Bugüne kadar aralarında bir yakınlaşma görmedim. Bugünde ilk tepkisini çocuğa acıdığı için verdiğini düşündüm. Ya kız bi topuklu giyse çocuk yanında çocuğu gibi kalacak gerçekten.
Bugüne kadar aralarında bir yakınlaşma görmedim. Bugünde ilk tepkisini çocuğa acıdığı için verdiğini düşündüm. Ya kız bi topuklu giyse çocuk yanında çocuğu gibi kalacak gerçekten.
Konu sahibi basitçe 'kısa boyluları nedense sevemiyorum' gibi bir şey dese sorun değil aslinda. Ama öyle yerden yere vurmuş ki, üstelik yazım tarzından yüzeysellik akıyor, 22 yaşında birinin yazacağı bir yazı bu olmamalı. O yüzden açtım ağzımı yumdum gözümü, acımasız oldum azıcık.Pfff konu sahibine çok yüklenilmiş bence. Kısa boylu erkek ben de almam 1.60ı görünce pffff dedim.
(Bana da bezelye beyin yazmayın taşlayacaksanız da gidin konu sahibesini taşlayın)
Çocuk üniversite ortamına göre bence de ezik bunu da yazayım gelen geçen yüzüme iyice tükürsün20 yaşındaki halinizle düşünün bu çocuğa siz de bakmazdınız, p.çin biriyle takılırdınız sonra olmayınca bu çocuğa alıcı gözüyle bakardınız. İlk tercihiniz yapmazdınız yani olsa olsa yedek olurdu.
Bence konu sahibi kendisi kısa boylu diye kompleks yapmış ve her kısa boylunun ezik olduğunu, bunun acınacak bir durum olduğunu şartlamış kendine. Asıl derdi kendisi ile olabilir.Asıl ezik belli oldu. O kadar mikemmelsinki bu gömdüğün çocuktan başka ilgilenen yok sanırımki çocuk elden gidiyor diye derdine düşmüşsün
Sensin ezik.
Pfff konu sahibine çok yüklenilmiş bence. Kısa boylu erkek ben de almam 1.60ı görünce pffff dedim.
(Bana da bezelye beyin yazmayın taşlayacaksanız da gidin konu sahibesini taşlayın)
Çocuk üniversite ortamına göre bence de ezik bunu da yazayım gelen geçen yüzüme iyice tükürsün20 yaşındaki halinizle düşünün bu çocuğa siz de bakmazdınız, p.çin biriyle takılırdınız sonra olmayınca bu çocuğa alıcı gözüyle bakardınız. İlk tercihiniz yapmazdınız yani olsa olsa yedek olurdu.
Sanmiyorum x icin geliyor benceOrtamı olmadığından değil, maddi durumu iyi aslında başka insanlarla da takıldığını biliyorum(sosyal medyadan). Bizim peşimize çok büyük ihtimalle benden hoşlandığı ve yakınlaşıp zaman geçirebilmek için geliyor.
Bence konu sahibi kendisi kısa boylu diye kompleks yapmış ve her kısa boylunun ezik olduğunu, bunun acınacak bir durum olduğunu şartlamış kendine. Asıl derdi kendisi ile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?