Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

Ya hala ne diyorsunuz. SİZE NEEE.

Ayrıca topuklu ayakkabı siz kısa boylu olduğunuz için size zorunluluk olabilir ama o kız giymese de olur kafaya takmayın

arkadaşım
beraber mangal pişirmişler
kız elleriyle sandviç yapmış çocuğa
böyle acımak mı olur Allah aşkına???
yani kız ondan uzun diye, ona acıdığını düşünmene inanamıyorum

Konu sahibi basitçe 'kısa boyluları nedense sevemiyorum' gibi bir şey dese sorun değil aslinda. Ama öyle yerden yere vurmuş ki, üstelik yazım tarzından yüzeysellik akıyor, 22 yaşında birinin yazacağı bir yazı bu olmamalı. O yüzden açtım ağzımı yumdum gözümü, acımasız oldum azıcık.
Ayrıca sana hiç öyle der miyim cherry, aşk olsun

Asıl ezik belli oldu. O kadar mikemmelsinki bu gömdüğün çocuktan başka ilgilenen yok sanırımki çocuk elden gidiyor diye derdine düşmüşsün

Bırak onu kız düşünsün! demek ki kız için önemli diil , deme ki adam gibi adam karşısında ki. illa ki PİÇ erkeklerden mi hoşlanmak lazım. Bildikleri tek şey mal mal konuşup tüm zihniyetleri para , karı-kız , araba , spor diğer grupta ki erkeklerin çoğunluğu böyle emin ol! Ayy hiç hazzetmem huzur versin yeter fizik boş işler bunlar. Elalemin lafı ile mi hareket edicem çevrenin ne dediğine çok takıyorsun. Kendine mi sevgili istiyorsun yoksa çevrende ki arkadaşların kriterlerine göre mi birini istiyorsun ?

Valla insan yasadikca anliyor ki boymuş yakisiklilikmis hiçbirşey değil. Karakter en önemli şey ki bu çocukta karakter yeterince var bence.
Sirf yakisikli diye evlenip hayati zindan olan iki arkadasim var. Her yakisikli karaktersiz demek değil bu, yani dış gorunusten çok kesinlikle karakteri önemli. İnsan yas ilerledikçe ve evlenince daha iyi anliyor.
Zaten boy falan boş yani.

Asıl ezik belli oldu. O kadar mikemmelsinki bu gömdüğün çocuktan başka ilgilenen yok sanırımki çocuk elden gidiyor diye derdine düşmüşsün
Bence konu sahibi kendisi kısa boylu diye kompleks yapmış ve her kısa boylunun ezik olduğunu, bunun acınacak bir durum olduğunu şartlamış kendine. Asıl derdi kendisi ile olabilir.

ya bir insanın bu ve benzeri cümleleri yazması nasıl mümkün olabiliyor hiç anlamıyorum
böyle hissetse bile, bunları dile getirmeye bir nebze olsun korkmaz mı insan

Sanki bu X ile biraz yakınlaştılar gibi oldu. Niye olduğunu bilmesemde bu beni aşırı huzursuz etti. Bu X de o kadar çirkin bir kız da değil.

sonunda anlayan birisi çıktı diyecektim ki sonunu okudum...

Gelen tepkilerin tamamen objektif olmadığını düşünüyorum. Ben hiç fiziğe önem vermem diyen var mı ? Karşıdaki insanın fiziğinin hiç mi önemi yok ? Öyle bir yazmışsınız ki, sorulması abes bir soru sormuşum gibi olmuş. Fesat, ezik ve yüzeysel birisi oldum kaldım. Doğru söyleyin kim ilk bakışta böyle kısa bir adama şans verip etkilenir ki ? etrafta daha uzun erkeğe daha çok benzeyenler varken ?

Bence konu sahibi kendisi kısa boylu diye kompleks yapmış ve her kısa boylunun ezik olduğunu, bunun acınacak bir durum olduğunu şartlamış kendine. Asıl derdi kendisi ile olabilir.

Bi arkadaşım vardı okulda. Kendisi erkek. Bi kere şöyle demişti, bunun takıldığı 3-5 kankası vardı. Dediki kendimden yakışıklı çocuklarla gezmiyorumki onların yanında fark edilip ne kadar yakışıklı olduğum algısı yaratabileyim:)

İşte o çocukla bu aynı kafa. Dediğin gibi asıl derdi onu gömerek kendini mikemmelleştirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…