Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

Çocuk ilgiyi bırakınca kıymete bindi. Çok merak ediyorum sizin boyunuz kaç sürekli boyu 1.65in altında deyip durdunuz. Görende sanır sen 1.70 gayet güzel fit bir vücuda sahipsin. Kıskançlık yapıp çocukla sevgili olayım deme sakın sonra üzülür iki tarafta.

Lütfen o çocuktan uzak durun.

Canim sendeki bu uzun boy takintisi nereden :d herkes senin o yazina kizdi bir oku istersen buram buram.eziklik kokuyor ego kokuyor

Canim sen bu bu kisa oglan asiksin ve suan kiskaniyorsun x i.
Suan ulasamadigi cigere mundar diyen kedisin

Bir de erkek dediğin boyu şu kilosu şu göz rengi şu olacak diyenler var ya kendileri herhalde kusurusuz insanlar. Ayrıca yaratan onları kendine kul diye yaratmış sen kimsin ki bir tırnağını bile yaratamayacağın insan hakkında bunları diyebiliyorsun. Yani haşa Allah yaratamamış mı boyunu tipini yapamamış mı yani? Evladınız bu şekilde doğsa bu olmamış deyip dışlayabilir misiniz? Abiniz babanız kısa boylu olsa bunları diyebilir misiniz? Haddinizi aşmayın.

Fiziğe herkes önem verir ilk etapta fizik dikkat çekiyor doğru ama sonradan karakter devreye giriyor . 5 ay önce biri ile görüştüm adam 186 boyunda yakışıklı ama PİÇ grubunda biri idi. Bildiği tek şey karı -kız maç siyaset içi boş bir herif yemişim onun fiziğini... O adamla sevgili olsaydım boğardım onu , yahu kültürlü olur , konuşmasını bilir adam gibi bir şeyler tartışırsınız vs.vs. bunlar önemli ruhunu okşar ne bilim. Senin üslupun çok yanlış. İfade şeklin bir insana yakışmıyor. Çalıştığım kurumda biri var boyu kısa iş arkadaşım ama karakteri kültürü on numara gözüme çok tatlı geliyor hiçte ezik gelmiyor adamı da geçiyorum boyumda 171 onun 168 aha burdan yak !

E tamam git o erkege benzeyenlerden bul öyleyse. Neden burada topluca çocuğun arkasindan konuşuyoruz. Benim kocam da sulalem tarafından görsel olarak yanıma yakistirilmadi. Ama ben seviyorum yetmez mi dedim ve evlendik. Su anda kafa yapısıyla efendiligiyle herkesin saygısını sevgisini kazanmış durumda. Rahat bırakın belki X kişisi sizin cok yukaridan baktığınız için göremediğiniz şeyler görmüştür.

ben 1.60. Topuklu giysem geçerim onu yani. Aceleyle karar vermek istemiyorum. Dediğim gibi seçiciyim ve uzun süreli bir ilişki istiyorum. Duygularımdan emin olmadan bir hareket yapmak istemiyorum. O yüzden konu açma gereği duydum ki konuda olumlu yorum sadece 1-2 tane var sanırım. Bekleyip göreceğim sanırım.

ah be çocuğum büyüde gel diyesim geldi sana..
haklısın senin yaşında fizik en önemli şey .. ama keşke bundan 10 sene kadar sonra böyle düşünmeyeceğini şimdiden görebilsen..
uzun olunca erkeğe benzemiyorlar emin ol.. umarım kötü tecrübelerle öğrenmezsin bu gerçeği..

yahu millet sokakta ilk gördüğü erkeğe kapağı atıyor da bir sen mi seçicisin?
bu ince eleme haliyle kimseyle uzun süreli ilişki kuramazsın.

Ben fiziksel görünüşe hiç bakmam. 15 yaşındayken de bakmazdım. Evet fiziksel görünüşün benim için hiç önemi yok. Ben etkilenirdim.

Ayrıca madem bakılması normal, 170 veya üzeri bi adam sizin gibi kısa boylu bi kıza neden baksın ?

Sende selvi boylu degilmissin.
O oglandan uzak dur bence gayet olgun karakterli bir oglanmis.
Gerci o kalbine gire birini bulmus xle mutlu olur umarim.

Tabiki dış görünüş önemlidir ama en azından 'EZİK' ve grupta istenmese bile arkada duran insan tarzında yorumlarda bulunmamışızdır..

Yok yaf , ben seni haksız bulmadım. Şu çocuğu ben olsam ben de almam. Beğenmiyorsan beğenmezsin almazsın olur biter de....niye konu açtığını çözemedi insanlar. Madem almicaksın bırak ne yaparsa yapsın sana ne ki yazılmış, buna ben de katılıyorum aslında. Almicağın biri için bunca kafa yormaya ne gerek var?

Gerçekten bir şey hissetsen topuklu giymeyi bile sorun etmezsin. İlgi azalınca kıymete binmiş hepsi bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…