Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

Rusya'da mı yaşıyorsun, peki bundan kısa bir erkek var mı etrafında ?
İşte etrafımdaki en kısa kızlar senin boyunda, en kısa erkekler de 165 falan. Birbirinizin dengisiniz fiziksel olarak.

Neyse belki de çocuk aslında x'ten hoşlanıyodu ama böyle boylu poslu fıstık gibi kız bana bakmaz diye düşünüp mecbur sana yazıyordu. Şimdi demiştir iyi ki reddetti. Lol.

Ve yukarda da dediğim gibi, benim boyum 175 eşimin 168. Hiç de ezik durmadı yanımda. Bunu karşı karşıya kalınacak bir durum olarak görmüyorum.

Tatlımm iyiki çocuğu reddetmişsin.Yoksa insanları dış görünüşü ile yargılayan, güzel ve çirkin olarak ayıran biriyle birlikte olup başını taşlara vuracaktı.

Bu da onun karaktersizliği olurdu ki, öyle birisi de değildir diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten etrafımda çok dolandı gerçekten hoşlanmıyor olsa yapmazdı aman bununla mı uğraşıcam diyip giderdi işine.

Sizin söylediğiniz her şey çok normal ama o öyle yaparsa karaktersiz. Bu bile çok bencil bir yorum.
Neyse o zaman, çocuk size aşık ama sizden sadece 3 cm uzun olduğu için sizi hak etmiyor. İyi akşamlar.

Sizin söylediğiniz her şey çok normal ama o öyle yaparsa karaktersiz. Bu bile çok bencil bir yorum.
Neyse o zaman, çocuk size aşık ama sizden sadece 3 cm uzun olduğu için sizi hak etmiyor. İyi akşamlar.
Kizin egosunu yerle bir ettik bosverelim olur boyle tipler arada
Sen ne yaptin hamilelik testini gelissme varmo

sana yalan borçları mı var niye dürüst davranmasınlar?
burada eşi kendinden kısa olan çok üye vardır eminim. sen iyice paranoya yapmışsın.
ayrıca daha önceki konulara göz at baştan beğenmedikleri erkeklere sonradan deli gibi aşık olan üyeler var.

Ya bekara kari bosamak kolay bilmem ne demissin.
Biri teklif etnis reddetmissin gayet normal.
Oglanin boyundan girdin piknikten ciktin.ne ezikligi kaldi ne x ona nasil bakari.
Sen reddedin oglanda x le birlikte neyi hazmedemiuorsun? Bir omur pesindenmi kosacakti.afroditmisin sen?hepimize cikma teklifide geldi reddedikte bu kadar ego savasina donusturup buralara gelip konu acip milleten sak sakcilikmi bekliyordun.
Oglan sana gore ezik sen baskalarina gore eziksin...su egona dur de yoksa bir gun biri o egonu ayakalti eder.

Ha ben şimdi anladım boyu 170ten uzun isteyen üyenin kankası falan bence bu. Neydi onun nicki hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…