- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
İşte etrafımdaki en kısa kızlar senin boyunda, en kısa erkekler de 165 falan. Birbirinizin dengisiniz fiziksel olarak.Rusya'da mı yaşıyorsun, peki bundan kısa bir erkek var mı etrafında ?
Ve yukarda da dediğim gibi, benim boyum 175 eşimin 168. Hiç de ezik durmadı yanımda. Bunu karşı karşıya kalınacak bir durum olarak görmüyorum.dediğim gibi milletin dürüst davranmadığını düşünüyorum. Bekara karı boşamak kolay, aynı şekilde davulun sesi de uzaktan hoş geliyor. Kendileri böyle bir durumla karşı karşıya kalsaydı rahatça o yorumları yazabilirler miydi orası soru işareti bende. Zaten fiziksel olarak etkilenemediğim yazdım konunun bir takım yararları da oldu bana. Sağ olsunlar yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da oldu.
İşte etrafımdaki en kısa kızlar senin boyunda, en kısa erkekler de 165 falan. Birbirinizin dengisiniz fiziksel olarak.
Neyse belki de çocuk aslında x'ten hoşlanıyodu ama böyle boylu poslu fıstık gibi kız bana bakmaz diye düşünüp mecbur sana yazıyordu. Şimdi demiştir iyi ki reddetti. Lol.
Sizin söylediğiniz her şey çok normal ama o öyle yaparsa karaktersiz. Bu bile çok bencil bir yorum.Bu da onun karaktersizliği olurdu ki, öyle birisi de değildir diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten etrafımda çok dolandı gerçekten hoşlanmıyor olsa yapmazdı aman bununla mı uğraşıcam diyip giderdi işine.
Senden kisa kiz varmi peki etrafindaEtrafta benden kısa çok kız var ama ondan kısa pek erkek yok. Tahmini 1.62-63 falandır.
Kizin egosunu yerle bir ettikSizin söylediğiniz her şey çok normal ama o öyle yaparsa karaktersiz. Bu bile çok bencil bir yorum.
Neyse o zaman, çocuk size aşık ama sizden sadece 3 cm uzun olduğu için sizi hak etmiyor. İyi akşamlar.
dediğim gibi milletin dürüst davranmadığını düşünüyorum. Bekara karı boşamak kolay, aynı şekilde davulun sesi de uzaktan hoş geliyor. Kendileri böyle bir durumla karşı karşıya kalsaydı rahatça o yorumları yazabilirler miydi orası soru işareti bende. Zaten fiziksel olarak etkilenemediğim yazdım konunun bir takım yararları da oldu bana. Sağ olsunlar yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da oldu.
Ya bekara kari bosamak kolay bilmem ne demissin.dediğim gibi milletin dürüst davranmadığını düşünüyorum. Bekara karı boşamak kolay, aynı şekilde davulun sesi de uzaktan hoş geliyor. Kendileri böyle bir durumla karşı karşıya kalsaydı rahatça o yorumları yazabilirler miydi orası soru işareti bende. Zaten fiziksel olarak etkilenemediğim yazdım konunun bir takım yararları da oldu bana. Sağ olsunlar yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da oldu.
Ya kalksa ne kadar kalkacak zaten 160'mışBeybi senin totoyu kim kaldirdi ya?
Regl oldumKizin egosunu yerle bir ettikbosverelim olur boyle tipler arada
Sen ne yaptin hamilelik testini gelissme varmo
Ya kalksa ne kadar kalkacak zaten 160'mış
Çünkü o çok güzel ve havalı bir kız bu yüzden her şeyin en iyisine layıkbenim de boyum 160. Uzun boylu erkekleri de sevmem bu yüzden. Bu niye uzun istiyor bilemedim
Valla ona o kadar kızdık en azından o kızın kendi boyu da 170'ti. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk kk olarak.Ha ben şimdi anladım boyu 170ten uzun isteyen üyenin kankası falan bence bu. Neydi onun nicki hatırlayamadım
Çünkü o çok güzel ve havalı bir kız bu yüzden her şeyin en iyisine layık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?