Fiziksel şiddet görüyorum

Aynen derdimi anlatmakta suç oldu size yargılamak düşüyor benim yaşadığım şeylerin binde birini yaşadınız mı bi sorun sonra yargılayın
Yaşamayın? Dört kere şiddet görüp hala darp raporu almadım ay bilmiyorum diye gezmeyin. Ücretsiz avukat verildiğini herkes bilir. Bundan da mı haberiniz yok?

Askeri yer ne ya ? Siz bence burada dalga geçiyorsunuz insanlar ile. Lojmanda oturuyorsanız dahil kimse bu kadar duyarsız değil. Ben sizin üslup ve yazılarınızdan pek samimi olduğunuzu zannetmiyorum.
Konum mu atayım kardeşim hala dalga diyor şiddet gördüm diyorum sizden mantıklı mesajlar bekliyorum ama hala herkes yargı derdinde

Gisla, bu mesajından sonra 3 vakte kadar üyelik iptali görüyorum sister. Ama konu gerçekse yaptığın sayesinde şiddet sarmalından kurtulur konu sahibi hiç değilse.
Konu hic gercek gibi gelmiyor bnaa ya neyse.Kenarda dursun diye darp rpaoru alacakmis

Konu hic gercek gibi gelmiyor bnaa ya neyse.Kenarda dursun diye darp rpaoru alacakmis
Ve ben hiç bir annenin bu kadar şiddet görmüş kızına şans ver diyeceğini de sanmıyorum. En geleneksel en korkak anne bile canından olma kızım der. Tutar kolundan annesi götürür.
Canı sıkılan biri aklınca fake konu açmış ama fotoğraflara dikkat etmemiş bence.

Konum mu atayım kardeşim hala dalga diyor şiddet gördüm diyorum sizden mantıklı mesajlar bekliyorum ama hala herkes yargı derdinde
Millet size 10 sayfa mantıklı mesaj atmış. Hala haklarım neler darp raporu alsam ama bugün alamam yarın alırım. Milletin iyi niyetini suistimal etmek sizinki. İlgi istemek. Ayrıca tahsilli biri de bu kadar bilgisiz olamaz bu bilgi çağında ya. Fotoğraflar zaten söylenildiği gibi şüpheli. Yani okudukça yorumlarınızı konunun samimiyetini sorguladım. İnanaları dinleyip sadece haklısınız gibi garip mesajlar yazıyorsunuz.

Siz bir daha affedersiniz ne de olsa annenizde istiyormuş. Ne anneler var ya tövbe estağfurullah ağzımı bozacağım şimdi

Aynen fake ablacım fake atıyorum o kadar kötü biriyim yani üstünden soğuk su dökünce kıyafetimi değiştirdim öyle çekim yaptım bilip bilmeden her şeyi konuşmayın

Neden darp raporu almadınız anlamadım? Babası neden valizini ver gitsin dedi? Şikayet etseniz mesleği de yanar bence.
Şu halinize bakın. Bir zamanlar küçücük bebektiniz, anneniz tırnağınızı bile keserken ne kadar da dikkat ederdi canınız yanmasın diye. Şimdi sizce bu reva mı? Barışmak? Affetmek? Bunları yapabilir misiniz gerçekten?

Size şüpheli geldiyse yorum yapmayın yargılamanıza gerek yok Allah Şahit başkasına gerek var mı

Affetttt sen bence yaa gerçekten şu yorumlardan aldığım vıbe bu çünkü kimse kusura bakmasın

Aynen fake ablacım fake atıyorum o kadar kötü biriyim yani üstünden soğuk su dökünce kıyafetimi değiştirdim öyle çekim yaptım bilip bilmeden her şeyi konuşmayın
Dört ayrı kıyafet var. Dört kere mi su döküldü?
Dediğiniz gibi olsa iki kıyafetle dört fotoğraf olur.
Bir yeşil pijama üstü açık mor tshirt. Bir kırmızı tshirt. Bir fuşya gömlek, birinde de pembe üstüne kalpli pijama var. Hepsi birbirinden alakasız.

Ss aldım direkt hayati tehlikede eşinden şiddet görmüş diye hem aile bakanlığına hem de emniyete şikayet ettim valla inşallah askeriyeden de atılır
Bana konu pek gerçek gibi gelmedi. Birinin pazar eğlencesi oluyoruz sanki. Ama işte şiddet konusunda şaka olmaz malum. Bakalım artık...

Aklınız varsa canınızı kurtarın.Şans mans yok,affedecekse Allah affetsin.Ne annenizi dinleyin ne eşinizi.İnanın yanınıza gelip sizi boşayasım geldi,o kadar sinirlendim ve üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…