- 17 Ağustos 2025
- 102
- -32
- 1
- 28
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Uzman piyade sanırımcevap alamadım halen.
Darpa uğrayan ve kanıt için fotoğraf çeken bir kadın eline makineyi alınca peş peşe çeker. Yani yüzünü çektin kolunu çektin o arada su döküldü diyelim. En azından bir iki tanesi aynı renkte olurdu.Aynen fake ablacım fake atıyorum o kadar kötü biriyim yani üstünden soğuk su dökünce kıyafetimi değiştirdim öyle çekim yaptım bilip bilmeden her şeyi konuşmayın
Hiçbir b.k yapamaz asıl siz onu süründürebilecek konumdasınız. Hiç korkmayın gidin şikayet edin ,kendinize bir avukat tutun. Arkadaşların dediği gibi kades uygulamasını indirip o şekilde de adresinize gelebilirler. Darp edildiğinize dair bir belge ve rapor şart. Uzaklaştırma da aldırırsınız, yanınıza gelemez. Gerekirse evin önüne koruma da aldırın.Tehdit etti evet en iyi avukatı tutar seni süründürürüm dedi
Eşinizin işini ve ünvanını tam olarak bilmiyor musunuz ?Uzman piyade sanırım
sanırım mı ?Uzman piyade sanırım
İşte bende onu diyorum, anneniz buna mı mutlu yuva diyor da şans ver diyor? Ne münasebet ya, olabilir mi böyle bir şey?Yuva yok zaten sürekli şiddet uygulayıp süregelen bi döngü var affediyorum biraz duruluyor sonra yine başlıyor bende can havliyle vurdum yalan değil sende bana vurdun diye fotoğraf atmış her şekilde haksız bunu biliyor sadece beni boguyordu kolunu ısırdım bu
Uzman piyade sanırım
Ya bi yürü git ya her dediğin birbirinden daha saçma. Yemez bunu burda kimse.Nafaka vermem sana diyor gidip istifa ederim bok alırsın benim 15 bin nafakaya ihtiyacın varsa çok genişmişsin diyor sana 200 bin vereyim Anlaşmalı boşanalım diyor her tuşa basıyor yani
Var evet sana yalvarmayacağımı gayet iyi biliyorsun dedi dısardsa herkese kendini melek olarak gösterdi kimse şiddet uyguluyor sanmaz yaniİşte bende onu diyorum, anneniz buna mı mutlu yuva diyor da şans ver diyor? Ne münasebet ya, olabilir mi böyle bir şey?
Bakın hanımefendi biz burada yazar yazar susarız, olan size olur. 3. Sayfada görüp sosyal medyada hakkınızı ararız, anıtsayaçta'ki herhangi bir sayı olmaktan öteye gidemezsiniz.
Siz kendinize bunu nasıl layık görebilirsiniz? Bu nasıl mümkün olabilir? 4 kere affetmek nedir? Affettiğiniz şeyin farkında mısınız? Adam sizi dövüyor, hem de öyle böyle değil.
Canınızın bir kıymeti yok mu?
Ya üniversite mezunusun darba uğruyorsun. Adamın nafaka vermem altını vermem en iyi avukatı tutarım demesinden korkuyorsun ve darp raporu almıyorsunuzman piyade zaten bir rütbe değildir ve çok istisnai şekilde uzman çavuşlara lojman hakkı verilir. çok ilginç.
Tamam alacağım akşam sana atacağım bekleYa üniversite mezunusun darba uğruyorsun. Adamın nafaka vermem altını vermem en iyi avukatı tutarım demesinden korkuyorsun ve darp raporu almıyorsunmümkün mü Allah aşkına. Normal zekada bir insan ben seni asıl nasıl süründürüyorum der anında gider raporu alır.
Adam tüm lojmanın şahitliğinde dövdü diyordun hani?Var evet sana yalvarmayacağımı gayet iyi biliyorsun dedi dısardsa herkese kendini melek olarak gösterdi kimse şiddet uyguluyor sanmaz yani
Dışardaki adama ne oluyor, o sansa ne olur sanmasa ne olur? Sonuçta anneniz görmedi mi bu halinizi? Gördü.Var evet sana yalvarmayacağımı gayet iyi biliyorsun dedi dısardsa herkese kendini melek olarak gösterdi kimse şiddet uyguluyor sanmaz yani
Kimse müdahale olmadı bilmiyorum birkaç şikayet gelmiş çok ses geliyor diye onun harici kimse bir şey demediAdam tüm lojmanın şahitliğinde dövdü diyordun hani?
Bu izler sessiz olmaz. Mümkün değil.
Her bir yazdığın daha tutarsız.
Bu şiddet epey ses çıkaracak bir şiddet. Ki zaten bilincini bir süre kaybettirecek kadar dövmüş. Bu olay da dört kere olmuş. Çevrenin bunu bilmemesi de mümkün değil.
Doğru değilse ben şikayet ettiğim için sen asılsız ihbar iftira ve halkı kin ve düşmanlığa tahrikten soruşturma geçirir sicil yersin ve eve evrak gider bunu unutmaVar evet sana yalvarmayacağımı gayet iyi biliyorsun dedi dısardsa herkese kendini melek olarak gösterdi kimse şiddet uyguluyor sanmaz yani
Ne şahitliği ya evler hani ayrı ayrı oluyor ya kimse görmedi ben dışarı çıkmaya çalıştım izin vermedi banaAdam tüm lojmanın şahitliğinde dövdü diyordun hani?
Bu izler sessiz olmaz. Mümkün değil.
Her bir yazdığın daha tutarsız.
Bu şiddet epey ses çıkaracak bir şiddet. Ki zaten bilincini bir süre kaybettirecek kadar dövmüş. Bu olay da dört kere olmuş. Çevrenin bunu bilmemesi de mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?