Fiziksel şiddet görüyorum

Aynen fake ablacım fake atıyorum o kadar kötü biriyim yani üstünden soğuk su dökünce kıyafetimi değiştirdim öyle çekim yaptım bilip bilmeden her şeyi konuşmayın
Darpa uğrayan ve kanıt için fotoğraf çeken bir kadın eline makineyi alınca peş peşe çeker. Yani yüzünü çektin kolunu çektin o arada su döküldü diyelim. En azından bir iki tanesi aynı renkte olurdu.
Böyle bir fotoğraf çekme ihtimalin yok.
Ayrıca lojman gibi bir alanda bu kadar dövmesine de sessiz kalınması şahit olmamaları mümkün değil. Adam herkesin mi üstü?
Hepsini geçtim böyle bir durumda darp raporu almak için hastaneye gitmek ilk akla gelen olur.
Ve en önemli 70 yaşında nineler bile baro desteğini biliyor. Elinde interneti olan bir telefonu olan bir kadın barodan şiddet mağdurlarına ücretsiz avukat verileceğini de bilir.

Tehdit etti evet en iyi avukatı tutar seni süründürürüm dedi
Hiçbir b.k yapamaz asıl siz onu süründürebilecek konumdasınız. Hiç korkmayın gidin şikayet edin ,kendinize bir avukat tutun. Arkadaşların dediği gibi kades uygulamasını indirip o şekilde de adresinize gelebilirler. Darp edildiğinize dair bir belge ve rapor şart. Uzaklaştırma da aldırırsınız, yanınıza gelemez. Gerekirse evin önüne koruma da aldırın.

Nafaka vermem sana diyor gidip istifa ederim bok alırsın benim 15 bin nafakaya ihtiyacın varsa çok genişmişsin diyor sana 200 bin vereyim Anlaşmalı boşanalım diyor her tuşa basıyor yani

İşte bende onu diyorum, anneniz buna mı mutlu yuva diyor da şans ver diyor? Ne münasebet ya, olabilir mi böyle bir şey?
Bakın hanımefendi biz burada yazar yazar susarız, olan size olur. 3. Sayfada görüp sosyal medyada hakkınızı ararız, anıtsayaçta'ki herhangi bir sayı olmaktan öteye gidemezsiniz.
Siz kendinize bunu nasıl layık görebilirsiniz? Bu nasıl mümkün olabilir? 4 kere affetmek nedir? Affettiğiniz şeyin farkında mısınız? Adam sizi dövüyor, hem de öyle böyle değil.
Canınızın bir kıymeti yok mu?

Nafaka vermem sana diyor gidip istifa ederim bok alırsın benim 15 bin nafakaya ihtiyacın varsa çok genişmişsin diyor sana 200 bin vereyim Anlaşmalı boşanalım diyor her tuşa basıyor yani
Ya bi yürü git ya her dediğin birbirinden daha saçma. Yemez bunu burda kimse.

Var evet sana yalvarmayacağımı gayet iyi biliyorsun dedi dısardsa herkese kendini melek olarak gösterdi kimse şiddet uyguluyor sanmaz yani

Cok kere evlenmenin nesi kotu. 2.evlilik olmasinin nesi kotu. Beni her istediginde dovebilirsin dediginizde evlenmek icin siraya girerler. Yani kocanin boylesini bulmak zor degil.
Bi silkinin, kendinize gelin.
Bu forumdaki zilyon cesit konuda "cok sevdigim icin" diye yazilan her cumleyi "beni sevsin diye" seklinde degistirip okuyun.
Ne zavalli hallerde bu kadinlar. Sevilseydiniz burada olmazdiniz.

sen bu suratınla adamın üstüne ( gerçi üst kim bilmezsin tam mesleğini de bilmiyorsun belki hademe askeriyede ) gitsen , gör bak rezilliği aklını alırsın. doğru söylemediğin alanlar var, ya hikaye bu ya eksik anlatıyorsun ya işine gelmeyen hususlar var. hayatın olağan akışına aykırı bu konu.

uzman piyade zaten bir rütbe değildir ve çok istisnai şekilde uzman çavuşlara lojman hakkı verilir. çok ilginç.
Ya üniversite mezunusun darba uğruyorsun. Adamın nafaka vermem altını vermem en iyi avukatı tutarım demesinden korkuyorsun ve darp raporu almıyorsun mümkün mü Allah aşkına. Normal zekada bir insan ben seni asıl nasıl süründürüyorum der anında gider raporu alır.

Tamam alacağım akşam sana atacağım bekle

Var evet sana yalvarmayacağımı gayet iyi biliyorsun dedi dısardsa herkese kendini melek olarak gösterdi kimse şiddet uyguluyor sanmaz yani
Adam tüm lojmanın şahitliğinde dövdü diyordun hani?
Bu izler sessiz olmaz. Mümkün değil.
Her bir yazdığın daha tutarsız.
Bu şiddet epey ses çıkaracak bir şiddet. Ki zaten bilincini bir süre kaybettirecek kadar dövmüş. Bu olay da dört kere olmuş. Çevrenin bunu bilmemesi de mümkün değil.

Dışardaki adama ne oluyor, o sansa ne olur sanmasa ne olur? Sonuçta anneniz görmedi mi bu halinizi? Gördü.
Valla siz bilirsiniz, boşanmayacaksanız hakkınızı aramayacaksanız burada kimsenin sınırlarını zorlamayın.
Kendi hemcinsimi bu halde görünce sinirlerim zıpladı

Kimse müdahale olmadı bilmiyorum birkaç şikayet gelmiş çok ses geliyor diye onun harici kimse bir şey demedi

Doğru değilse ben şikayet ettiğim için sen asılsız ihbar iftira ve halkı kin ve düşmanlığa tahrikten soruşturma geçirir sicil yersin ve eve evrak gider bunu unutma

Ne şahitliği ya evler hani ayrı ayrı oluyor ya kimse görmedi ben dışarı çıkmaya çalıştım izin vermedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…