- 17 Ağustos 2025
- 102
- -31
- 1
- 28
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Hayır yardım edin diye bagırdım kapıları kitlediLojmanda mı yaşandı bunlar?Lojmanda böyle birsey yaşandıgında tüm Lojmanda ayağa kalkar,komutanları müdahil olur ceza alır.Siz o şekilde evden cıktığınıxda gören personel olmadı mı?Eşinizin şuana kadar defalarca ceza alması gerekirdi.
Ölmek mi derdiniz,neden bu tavırlarNiye böyle bir şey yaptınız aman yarabbim
Elimden telefonu zorla aldı polisi aramayım diyeHayır yardım edin diye bagırdım kapıları kitledi
Ölmek mi derdiniz,neden bu tavırlar
O kadar haklısınız ki keşke kendi ayaklarımın üstünde dursaydımÇok üzgünüm,annenizin dedikledine daha da üzgünüm.
Bu adam sizin tek şansınız değil ne haberler okuyoruz hiç mi korkmuyor anneniz.
Şikayetçi olun darp raporu alın.
Keşke kızlarımız ayakları üzerinde durmadan evlenmeseler.
İlginç olan şeylerden biri de her fotoğrafta başka renk bir kıyafet var. Yani birinde yeşil takım, birinde Fuşya gömlek, birinde mor penye, birinde pembe kalpli pijama var. Dört ayrı günde mi çektiniz her bir izi?Neyin ilgisini bekliyorum Allah aşkına yaşadıklarım atlatılacak şeyler mi ?
Ve maalesef sadece kafasına estiği için seni bu hale getirdi. Dediğim gibi onun gözüne hata gelen bir şey yaparsan işte o zaman neler yapar. O evden acilen gitmelisinEvet öyle oluyor şiddeti son zamanlarda iyice arttırdı
Birini akşam birini sabah çekmiş olabilirim demiİlginç olan şeylerden biri de her fotoğrafta başka renk bir kıyafet var. Yani birinde yeşil takım, birinde Fuşya gömlek, birinde mor penye, birinde pembe kalpli pijama var. Dört ay günde mi çektiniz her bir izi?
Niyetiniz fake konu açmaksa şiddetin şakası olmaz. Kadına şiddet konusu böyle dalga konusu da yapılmaz
Hahu lojmanda polise ne hacet zaten halihazırda askerler cevrenizde.Nasıl oluyor bunlar sacmalıkElimden telefonu zorla aldı polisi aramayım diye
4 fotoğrafın 4üde farklı kıyafet ama. Hiç biri birbirini tutmuyorBirini akşam birini sabah çekmiş olabilirim demi
Kardeşimin yanında güvendeyimVe maalesef sadece kafasına estiği için seni bu hale getirdi. Dediğim gibi onun gözüne hata gelen bir şey yaparsan işte o zaman neler yapar. O evden acilen gitmelisin
Sacmalık falan değil engel oldu banaHahu lojmanda polise ne hacet zaten halihazırda askerler cevrenizde.Nasıl oluyor bunlar sacmalık
4 fotoğrafı farklı zamanlarda çektim 2 si akşam 2 si sabahtır4 fotoğrafın 4üde farklı kıyafet ama. Hiç biri birbirini tutmuyor
Gisla, bu mesajından sonra 3 vakte kadar üyelik iptali görüyorum sister.Sen merak etme ben şikayet ettim Aile içi şiddet suç olduğu için sen gitmeden onlar bulur abim polis ona sorarak yaptım kadının gitmesine gerek yok illa dedi kanunen suç çünkü sosyal medyada paylaşıyorsun bulunmaz mı kimliğin
Engel olmasına gerek yok ki evde gürültü kopmuş duyulmaması imkansızSacmalık falan değil engel oldu bana
Birini akşam birini sabah çekmiş olabilirim demi
Neden? Darp izini çekecekseniz hepsini peş peşe çekersiniz. Dur kırmızı tshirtle, fuşya gömlekle ve yeşil takımla çekeyim demezsiniz. Birinin bile rengi tutmuyor. Her bölgeyi ayrı kıyafetle çekmişsiniz4 fotoğrafı farklı zamanlarda çektim 2 si akşam 2 si sabahtır
Askeri yer ne ya ? Siz bence burada dalga geçiyorsunuz insanlar ile. Lojmanda oturuyorsanız dahil kimse bu kadar duyarsız değil. Ben sizin üslup ve yazılarınızdan pek samimi olduğunuzu zannetmiyorum.Askeri yerde kaldığımız için kimse oralı olmadı sanırım
Aynen derdimi anlatmakta suç oldu size yargılamak düşüyor benim yaşadığım şeylerin binde birini yaşadınız mı bi sorun sonra yargılayınGisla, bu mesajından sonra 3 vakte kadar üyelik iptali görüyorum sister.Ama konu gerçekse yaptığın sayesinde şiddet sarmalından kurtulur konu sahibi hiç değilse.
Ss aldım direkt hayati tehlikede eşinden şiddet görmüş diye hem aile bakanlığına hem de emniyete şikayet ettim valla inşallah askeriyeden de atılırGisla, bu mesajından sonra 3 vakte kadar üyelik iptali görüyorum sister.Ama konu gerçekse yaptığın sayesinde şiddet sarmalından kurtulur konu sahibi hiç değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?