Fiziksel şiddet görüyorum

Hayır yardım edin diye bagırdım kapıları kitledi

Çok üzgünüm,annenizin dedikledine daha da üzgünüm.
Bu adam sizin tek şansınız değil ne haberler okuyoruz hiç mi korkmuyor anneniz.
Şikayetçi olun darp raporu alın.

Keşke kızlarımız ayakları üzerinde durmadan evlenmeseler.

Neyin ilgisini bekliyorum Allah aşkına yaşadıklarım atlatılacak şeyler mi ?
İlginç olan şeylerden biri de her fotoğrafta başka renk bir kıyafet var. Yani birinde yeşil takım, birinde Fuşya gömlek, birinde mor penye, birinde pembe kalpli pijama var. Dört ayrı günde mi çektiniz her bir izi?
Niyetiniz fake konu açmaksa şiddetin şakası olmaz. Kadına şiddet konusu böyle dalga konusu da yapılmaz

Birini akşam birini sabah çekmiş olabilirim demi

Gisla, bu mesajından sonra 3 vakte kadar üyelik iptali görüyorum sister. Ama konu gerçekse yaptığın sayesinde şiddet sarmalından kurtulur konu sahibi hiç değilse.

4 fotoğrafı farklı zamanlarda çektim 2 si akşam 2 si sabahtır
Neden? Darp izini çekecekseniz hepsini peş peşe çekersiniz. Dur kırmızı tshirtle, fuşya gömlekle ve yeşil takımla çekeyim demezsiniz. Birinin bile rengi tutmuyor. Her bölgeyi ayrı kıyafetle çekmişsiniz

Askeri yerde kaldığımız için kimse oralı olmadı sanırım
Askeri yer ne ya ? Siz bence burada dalga geçiyorsunuz insanlar ile. Lojmanda oturuyorsanız dahil kimse bu kadar duyarsız değil. Ben sizin üslup ve yazılarınızdan pek samimi olduğunuzu zannetmiyorum.

Gisla, bu mesajından sonra 3 vakte kadar üyelik iptali görüyorum sister. Ama konu gerçekse yaptığın sayesinde şiddet sarmalından kurtulur konu sahibi hiç değilse.
Aynen derdimi anlatmakta suç oldu size yargılamak düşüyor benim yaşadığım şeylerin binde birini yaşadınız mı bi sorun sonra yargılayın

Ss aldım direkt hayati tehlikede eşinden şiddet görmüş diye hem aile bakanlığına hem de emniyete şikayet ettim valla inşallah askeriyeden de atılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…