Fiziksel şiddet görüyorum

Ya bu tavrınız yorumlarınız gerçek mi? Okumuş bir memur, öğretmen adayı cidden bu kadar fiziksel şiddet görüp ne yapacağını bilmiyor mu? Darp raporu alamıyor mu? Bu kadar kocasının ailesinin etkisi altında mı? Neden okuyorsunuz o kadar okulu hiç mi hayat görüşünüze özsaygınıza bir şey katmadı? Kötü durumdasınız kötü bir şey demek istemiyorum ama siz önce kendiniz için mi terapi alsanız acaba. Bu özsaygı özgüven eksikliği ile her yerde işiniz zor
 
Affetmiyorum !!!
Neden duruyorsun o zaman hala peki dediklerimizi yapmıyorsun neden hala bekleyip yarın giderim diyorsun
Ne diyoruz sana sen gidemiyorsan kadesi indir bas polis gelir hemen zaten onada yok diyorsun biz daha ne yapalım senin için söyler misin
 
Yaşamayın? Dört kere şiddet görüp hala darp raporu almadım ay bilmiyorum diye gezmeyin. Ücretsiz avukat verildiğini herkes bilir. Bundan da mı haberiniz yok?
Ya mevzu mağdura suç bulmak değil. Ama ikinci evliliğiymiş zaten, yav baktın ilki kötü bitti. İkinciye başlamadan evvel insan bir şartlarını olgunlaştırmaz mı? İlk sayfalarda dava için maddi gücüm yok diyor mesela. Önce atanıp sonra evlenseydi hiç eyvallahı olmazdı, akademiye eğitime gidemezsin diye de dövmüş adam. Artık öğretmenlikte direkt atama yok malum. Evli kişiler için sorun olabilir haliyle. 1- 1.5 sene kadar eğitim verip sonra atıyorlar artık.
 
Yorumları okumadım arkadaşlar da aynı şeyi söylemiştir eminim.
Fotoğrafları görünce içim cız etti, ne eşi be hala eşim diye bahsediyorsun. Yansa bir bardak su dökülmez, derhal darp raporu alın, şikayet edin ve en acilinden boşanma davası açın.
4 kere affetmek ne demekmiş gördünüz mü? Öldürülmeyi mi bekliyorsunuz? O şans ver diyen ananıza da çok şey söylemek istiyorum ama susuyorum
 
Son düzenleme:
Tehdit etti evet en iyi avukatı tutar seni süründürürüm dedi
Siz de üniversite mezunu bir kadın olarak bundan korktunuz?
bu sözün üstüne gidip darp raporunu hemen alsanız istersen avukatların en iyisini tutsun bir şey ifade etmezdi. Çünkü maddi bir kanıtınız olurdu.
Bu bahaneleri köyden çıkmamış ilkokuldan öte eğitim almamış insanlar belki inanır
 
Benim annem mutlu bir yuvamın olmasını istiyor boşanırsan da arkandayım diyor
 
Maddi güce gerek yok. Kamu davası açılıyor. Darp var, cana kasıt var. Burda üniversite mezunu bir kadın bunları bilmiyor he? Elinin altında internet var. Bilmese de aha öğrendi. Daha ne bekliyor?
Tamam gidip şikayet edeceğim buraya da resimleri atıyorum akşam dilekçeyi atarım
 
Benim annem mutlu bir yuvamın olmasını istiyor boşanırsan da arkandayım diyor
Mutlu yuva bu muymuş da şans ver diyor? Ben kız annesiyim, kızımın saçının bir telini o adam yüzünden yerde göreyim yapacaklarımı hayal bile edemiyorum. Kpss dediğinize göre mesleği olan bir kadınsınız, ne işiniz var bu davarla? İlle de kpss olmak zorunda da değil olana kadar özel sektörde çalışırsınız.
Yemişim yuvasını, yuva neymiş ya?
 
Lütfen affetme. Asla değişmeyecek. Gidip aynaya bakar mısın ? gerçekten bunları hak ediyor muyum diye sor kendine. Annenize de Allah akıl versin diyorum.
 
Yuva yok zaten sürekli şiddet uygulayıp süregelen bi döngü var affediyorum biraz duruluyor sonra yine başlıyor bende can havliyle vurdum yalan değil sende bana vurdun diye fotoğraf atmış her şekilde haksız bunu biliyor sadece beni boguyordu kolunu ısırdım bu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…