- 17 Kasım 2022
- 2.721
- 5.459
- 88
- 31
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Ya bu tavrınız yorumlarınız gerçek mi? Okumuş bir memur, öğretmen adayı cidden bu kadar fiziksel şiddet görüp ne yapacağını bilmiyor mu? Darp raporu alamıyor mu? Bu kadar kocasının ailesinin etkisi altında mı? Neden okuyorsunuz o kadar okulu hiç mi hayat görüşünüze özsaygınıza bir şey katmadı? Kötü durumdasınız kötü bir şey demek istemiyorum ama siz önce kendiniz için mi terapi alsanız acaba. Bu özsaygı özgüven eksikliği ile her yerde işiniz zorLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Eğlenin diye açtım konuyu ne insanlar var ya Allahım yarabbimBana konu pek gerçek gibi gelmedi. Birinin pazar eğlencesi oluyoruz sanki. Ama işte şiddet konusunda şaka olmaz malum. Bakalım artık...
Annenize şok oldum şok inanamıyorum ya ne şansıAnneniz şans ver mi diyorbi sonraki kez sizi kefenle görmek için mi?
Bu tarz konularda kocanın askeri personel olması da hiç şaşırtmıyor nedense
Polise niye gitmiyorsunuz ? Yoksa sizi tehditmi ediyor? Yoksa polisin öğrenmesini istemediğiniz bir suçunuz mu var ?Aynen fake ablacım fake atıyorum o kadar kötü biriyim yani üstünden soğuk su dökünce kıyafetimi değiştirdim öyle çekim yaptım bilip bilmeden her şeyi konuşmayın
Neden duruyorsun o zaman hala peki dediklerimizi yapmıyorsun neden hala bekleyip yarın giderim diyorsunAffetmiyorum !!!
Evet gerek var. Elinde kapı gibi, zamanında alınmış bir darp raporuna gerek var. Hakim Allah'ın şahitliğini kabul etmez.Size şüpheli geldiyse yorum yapmayın yargılamanıza gerek yok Allah Şahit başkasına gerek var mı
Tehdit etti evet en iyi avukatı tutar seni süründürürüm dediPolise niye gitmiyorsunuz ? Yoksa sizi tehditmi ediyor? Yoksa polisin öğrenmesini istemediğiniz bir suçunuz mu var ?
Size şüpheli geldiyse yorum yapmayın yargılamanıza gerek yok Allah Şahit başkasına gerek var mı
Ya mevzu mağdura suç bulmak değil. Ama ikinci evliliğiymiş zaten, yav baktın ilki kötü bitti. İkinciye başlamadan evvel insan bir şartlarını olgunlaştırmaz mı? İlk sayfalarda dava için maddi gücüm yok diyor mesela. Önce atanıp sonra evlenseydi hiç eyvallahı olmazdı, akademiye eğitime gidemezsin diye de dövmüş adam. Artık öğretmenlikte direkt atama yok malum. Evli kişiler için sorun olabilir haliyle. 1- 1.5 sene kadar eğitim verip sonra atıyorlar artık.Yaşamayın? Dört kere şiddet görüp hala darp raporu almadım ay bilmiyorum diye gezmeyin. Ücretsiz avukat verildiğini herkes bilir. Bundan da mı haberiniz yok?
yani bi zahmet , darp raporu alın diyorlar ı yüzden. mahkemede böyle dersiniz artık hakime, Allah görüyor Hakimim başka şahite gerek var mı ?Size şüpheli geldiyse yorum yapmayın yargılamanıza gerek yok Allah Şahit başkasına gerek var mı
Siz de üniversite mezunu bir kadın olarak bundan korktunuz?Tehdit etti evet en iyi avukatı tutar seni süründürürüm dedi
Benim annem mutlu bir yuvamın olmasını istiyor boşanırsan da arkandayım diyorYorumları okumadım arkadaşlar da aynı şeyi söylemiştir eminim.
Fotoğrafları görünce içim cız etti, ne eşi be hala eşim diye bahsediyorsun. Yansa bir bardak su dökülmez, derhal darp raporu alın, şikayet etin ve en acilinden boşanma davası açın.
4 kere affetmek ne demekmiş gördünüz mü? Öldürülmeyi mi bekliyorsunuz? O şans ver diyen ananıza da çok şey söylemek istiyorum ama susuyorum
Tamam gidip şikayet edeceğim buraya da resimleri atıyorum akşam dilekçeyi atarımMaddi güce gerek yok. Kamu davası açılıyor. Darp var, cana kasıt var. Burda üniversite mezunu bir kadın bunları bilmiyor he? Elinin altında internet var. Bilmese de aha öğrendi. Daha ne bekliyor?
Mutlu yuva bu muymuş da şans ver diyor? Ben kız annesiyim, kızımın saçının bir telini o adam yüzünden yerde göreyim yapacaklarımı hayal bile edemiyorum. Kpss dediğinize göre mesleği olan bir kadınsınız, ne işiniz var bu davarla? İlle de kpss olmak zorunda da değil olana kadar özel sektörde çalışırsınız.Benim annem mutlu bir yuvamın olmasını istiyor boşanırsan da arkandayım diyor
devrem ne yapıyorsun katil olacaksın diye atlar birisi. iyi niyetinden değil sırf arkadaşını kurtarmak için ? genelkurmay başkanı değil bu adam olsa olsa çavuştur.Askeri yerde kaldığımız için kimse oralı olmadı sanırım
Lütfen affetme. Asla değişmeyecek. Gidip aynaya bakar mısın ? gerçekten bunları hak ediyor muyum diye sor kendine. Annenize de Allah akıl versin diyorum.Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
eşinizin rütbesi nedir?
Yuva yok zaten sürekli şiddet uygulayıp süregelen bi döngü var affediyorum biraz duruluyor sonra yine başlıyor bende can havliyle vurdum yalan değil sende bana vurdun diye fotoğraf atmış her şekilde haksız bunu biliyor sadece beni boguyordu kolunu ısırdım buMutlu yuva bu muymuş da şans ver diyor? Ben kız annesiyim, kızımın saçının bir telini o adam yüzünden yerde göreyim yapacaklarımı hayal bile edemiyorum. Kpss dediğinize göre mesleği olan bir kadınsınız, ne işiniz var bu davarla? İlle de kpss olmak zorunda da değil olana kadar özel sektörde çalışırsınız.
Yemişim yuvasını, yuva neymiş ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?