Fiziksel şiddet görüyorum

Tehdit etti evet en iyi avukatı tutar seni süründürürüm dedi
Süründürür de ne yapar? Anladığım kadarıyla eşinizden çocuğunuz yok, ki çocuğu elinden alırım diye tehdit etsin, velayet için süründürürüm desin, defalarca darp edilen sizsiniz, eşinizin aksine siz onu süründürürsünüz darp raporu alıp da şiddet üzerinden dava açarsanız.

Herkes size darp raporu alın demiş, haklılar.
Hemen gidin darp raporu alın ve eşinizden şikayetçi olun dava açın.

Hanımlar raporları gördüm aktif bıraktım takipteyim.

Kimse müdahale olmadı bilmiyorum birkaç şikayet gelmiş çok ses geliyor diye onun harici kimse bir şey demedi
Öyle dövmez melek gibi adam diye bilinmiyor yani çevrede.
Demin de öyle diyordunuz ya.
Yaşın ufak muhtemelen, kadın şiddetinden şaka olmaz eğlence olmaz çocuğum.
Aklını başına topla

Doğru değilse ben şikayet ettiğim için sen asılsız ihbar iftira ve halkı kin ve düşmanlığa tahrikten soruşturma geçirir sicil yersin ve eve evrak gider bunu unutma
Yarın darp raporunu atında böyle konuşacakmısın acaba

Fotograflari gorunce kahroldum elleri kirilsin!
Nolur darp raporu alin ve sikayette bulunun umarim duyulur da isinde de sıkıntı yaşar. Sakın annenizi dinlemeyin bir sonrakinde cenazenizi teslim ederler eve!! Lütfen geri dönmeyin lütfen

Tamam öyle yapacağım zaten

ya yalvarmadın mı öldürüyor beni komşular demedin mi , polisi arayın demedin mi ? yollarda sürünmedin mi ağzın yüzün dağınık o güvenlikten nasıl çektin gittin ?
Evin önüne taksi çağırıp gittim kimse görmedi beni

ya yalvarmadın mı öldürüyor beni komşular demedin mi , polisi arayın demedin mi ? yollarda sürünmedin mi ağzın yüzün dağınık o güvenlikten nasıl çektin gittin ?
Sence mecalim mi vardı bunu yapmaya bagırdım yardım edin diye ama kimse oralı olmadı yada duymadılar karşıdaki canavar engel oldu anlamıyorsunuz telefonumu elimden aldı

Çok geçmiş olsun Şiddetin şokundan çıkamamış olabilirsiniz,o yüzden doğru karar verememişsiniz,eğer karakola girmeyecek gibi halsiz şaşırmış şokta iseniz KADESi indirip basın hemen daha fazla beklemeyin, ayrıca şikayet edersem işinden olur gibi kaygı taşıyorsunuz bunu da hissettim sizde,ama o kör cani Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz babası bu kadar arkasında madem ona güzel iş bulur, her şiddette acımasızlık var ama, benim gördüğüm resimlerdeki şiddet çok acımasızca, ve maalesef tekrar yan yana geldiğinizde bundan çok daha kötüsü olabileceği aşikar düzelme ihtimali sıfır,

Aynen mantıklı konuşan birisi çok teşekkür ederim evet şoktayım yemek bile yiyemiyorum

sorular işine gelmedi değil mi ? zerre kadar zekası olan kimin boş yaptığını anlar. köşeye sıkışınca boş yapmış oldum. Bedduanı kendin bulmuşsun canım, sana kocanla mutluluklar. Aşkınız daim olsun , Allah ayırmasın.
Ne boş yaptınız acıdan bile eğlence çıkarıyorsunuz tmm aynısını yaşa Allah sana da versin başka da lafım yok

Elleri kırılsın hemen darp raporu al canım aileni dinleme sakın ne şansı ya adam silahlı birdaha ki sefere öldürür sizi Allah korusun.
Silahı elinden alınsın mesleği tehlikeye girsin de görsün gününü sana da o yüzden affet diyor pis s.refsiz ya.

Sana boş yorum yap diyen oldu mı

Cevabını alınca senin işine gelmedi galiba dalga geçen sensin ben değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…