- 12 Temmuz 2006
- 58.871
- 224.859
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Süründürür de ne yapar? Anladığım kadarıyla eşinizden çocuğunuz yok, ki çocuğu elinden alırım diye tehdit etsin, velayet için süründürürüm desin, defalarca darp edilen sizsiniz, eşinizin aksine siz onu süründürürsünüz darp raporu alıp da şiddet üzerinden dava açarsanız.Tehdit etti evet en iyi avukatı tutar seni süründürürüm dedi
Öyle dövmez melek gibi adam diye bilinmiyor yani çevrede.Kimse müdahale olmadı bilmiyorum birkaç şikayet gelmiş çok ses geliyor diye onun harici kimse bir şey demedi
Yarın darp raporunu atında böyle konuşacakmısın acabaDoğru değilse ben şikayet ettiğim için sen asılsız ihbar iftira ve halkı kin ve düşmanlığa tahrikten soruşturma geçirir sicil yersin ve eve evrak gider bunu unutma
lojmanda nasıl evler ayrı, birden fazla gaz çıkartsan duyulur ya, lojmanda yaşamasak. müstakil villa herhalde sizin ki ?Ne şahitliği ya evler hani ayrı ayrı oluyor ya kimse görmedi ben dışarı çıkmaya çalıştım izin vermedi bana
Demekki kimsenin umrunda değil başkasına gidip sormadımlojmanda nasıl evler ayrı, birden fazla gaz çıkartsan duyulur ya, lojmanda yaşamasak. müstakil villa herhalde sizin ki ?
Ben zaten şikayet ettim ya sen gitmesen de bulurlar bana haber gelirYarın darp raporunu atında böyle konuşacakmısın acaba
Tamam öyle yapacağım zatenFotograflari gorunce kahroldum elleri kirilsin!
Nolur darp raporu alin ve sikayette bulunun umarim duyulur da isinde de sıkıntı yaşar. Sakın annenizi dinlemeyin bir sonrakinde cenazenizi teslim ederler eve!! Lütfen geri dönmeyin lütfen
ya yalvarmadın mı öldürüyor beni komşular demedin mi , polisi arayın demedin mi ? yollarda sürünmedin mi ağzın yüzün dağınık o güvenlikten nasıl çektin gittin ?Demekki kimsenin umrunda değil başkasına gidip sormadım
Tamam abla bulsunlar sorun değil yani benim derdim bana yeter sizde beni darlamayın lütfenBen zaten şikayet ettim ya sen gitmesen de bulurlar bana haber gelir
Evin önüne taksi çağırıp gittim kimse görmedi beniya yalvarmadın mı öldürüyor beni komşular demedin mi , polisi arayın demedin mi ? yollarda sürünmedin mi ağzın yüzün dağınık o güvenlikten nasıl çektin gittin ?
Sence mecalim mi vardı bunu yapmaya bagırdım yardım edin diye ama kimse oralı olmadı yada duymadılar karşıdaki canavar engel oldu anlamıyorsunuz telefonumu elimden aldıya yalvarmadın mı öldürüyor beni komşular demedin mi , polisi arayın demedin mi ? yollarda sürünmedin mi ağzın yüzün dağınık o güvenlikten nasıl çektin gittin ?
ya bi , neyseEvin önüne taksi çağırıp gittim kimse görmedi beni
Aynen mantıklı konuşan birisi çok teşekkür ederim evet şoktayım yemek bile yiyemiyorumÇok geçmiş olsunŞiddetin şokundan çıkamamış olabilirsiniz,o yüzden doğru karar verememişsiniz,eğer karakola girmeyecek gibi halsiz şaşırmış şokta iseniz KADESi indirip basın hemen daha fazla beklemeyin, ayrıca şikayet edersem işinden olur gibi kaygı taşıyorsunuz bunu da hissettim sizde,ama o kör cani Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz babası bu kadar arkasında madem ona güzel iş bulur, her şiddette acımasızlık var ama, benim gördüğüm resimlerdeki şiddet çok acımasızca, ve maalesef tekrar yan yana geldiğinizde bundan çok daha kötüsü olabileceği aşikar düzelme ihtimali sıfır,
Ne boş yaptınız acıdan bile eğlence çıkarıyorsunuz tmm aynısını yaşa Allah sana da versin başka da lafım yokya bi , neysedevam kanka eğlenceye
Ne boş yaptınız acıdan bile eğlence çıkarıyorsunuz tmm aynısını yaşa Allah sana da versin başka da lafım yok
Elleri kırılsın hemen darp raporu al canım aileni dinleme sakın ne şansı ya adam silahlı birdaha ki sefere öldürür sizi Allah korusun.Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Sana boş yorum yap diyen oldu mısorular işine gelmedi değil mi ? zerre kadar zekası olan kimin boş yaptığını anlar. köşeye sıkışınca boş yapmış oldum. Bedduanı kendin bulmuşsun canım, sana kocanla mutluluklar. Aşkınız daim olsun , Allah ayırmasın.
Cevabını alınca senin işine gelmedi galiba dalga geçen sensin ben değilimsorular işine gelmedi değil mi ? zerre kadar zekası olan kimin boş yaptığını anlar. köşeye sıkışınca boş yapmış oldum. Bedduanı kendin bulmuşsun canım, sana kocanla mutluluklar. Aşkınız daim olsun , Allah ayırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?