Fiziksel şiddet görüyorum

İsterse yedinci evliliğiniz olsun hiçbir kadın bunu çekmek zorunda değil. Ya biz eşimle şakasına boğuşurken azıcık kolumu sıksa canım ne kadar acıyor. Her seferinde "erkek gücü gerçekten de başa çıkılmaz bişey heralde" diyorum kendime. Siz bi de full gücüyle adamdan defalarca yumruk yemissiniz hayal bile edemiyorum yasadiklarinizi. Bir kez şiddet dürtüsünü dışarı salmış adam bir daha asla değişmez. Bir sonraki hareketi ya bi yerinizi kırmak ya da sizi öldürmek olur. Lütfen ne olursa olsun geri dönmeyin. Atanamazsaniz başka bir alanda başka bir işe girin sürdürün hayatınızı. Bir de anneniz nasıl düzelir bir şans daha ver diyor, babanız da mı annenize şiddet uygulardi?

Annem dısardan sakin biri olarak gördüğü için öyle diyor normal zamanlarda benle yemek yapar temizlik yardımcı olur dısardan ben ideal bir eşim görüntüsü verdiği için böyle söylüyor yoksa kendide tamamen düzelirse şans ver diyor yoksa bu yaptıklarına o da çok sinirli

2.evliligim millet ne der diye düşünmüyor değilim
Millet haberlerde senin ölüm haberini gördüğünde ah canım gencecikmiş neden kurtarmamış kendini kimse sahip çıkmamış mı diyecek. İkinciye boşandı demelerindense bunu demelerini tercih ediyorsan sen bilirsin.

Ne ile süründürecekmiş seni? Az mantıklı olun ya ortada çocuk da mal yok bir şey yok ne ile sürüneceksiniz çalışmadığın halinle nafaka mı ödeyeceksin adama :) Lafların altı bomboş.

Lütfen kendinizi korumaya alın annenizi dinlemeyin. Bir kez yapan hep yapar kaldı ki defalarca şiddet görmüşsünüz. Kendinize değer verin lütfen

ez
Ne ile süründürecekmiş seni? Az mantıklı olun ya ortada çocuk da mal yok bir şey yok ne ile sürüneceksiniz çalışmadığınız halinle nafaka mı ödeyeceksin adama :) Lafların altı bomboş.
aynen oyle her şeyinizi alırım diyor

Kimse seni almaz diyor herkes seni konuşur diyor ben daha 28 yaşındayım gençliğimin baharında bu adam beni sömürür
lütfen ya almazsa almasın kimse kpss aldığımız puan iyi biraz daha gayretle çok daha iyi bir puan alırsın ki sonra da bir yerde çalışırsın zaten. çocuğunda yok daha ne istersen on tane evlilik yapmış ol kim ne derse desin sakın gitme sakın al raporunun bir an önce mahkemeye ver nafakanı tazminatını herşeyini al onu da süründür

Kadese basın hemen. Darp raporu alın, sığınma talep edin.

Sığınma evinde dişinizi sıkıp çalışın. Gerekirse adınızı, soyadınızı, kimliğinizi, şehrinizi değiştirir izinizi kaybettirirsiniz. Ailenize de gerek yok bu saatten sonra.

Nerede çer çöp herif varsa beline silah takip kendini adam zannediyor. Ölse şehit diyeceğiz bu adi herife. Sular içinde susuz kalarak can versin.

Amin inşallah

Dışarıdan mülayim görmekle ne alakası var? Sizin yüzünüzü gözünüzü görmüyor mu?

Dışarıdan mı görüyor sadece? Bu halinizden habersiz mi?

İsterse yedinci evliliğiniz olsun hiçbir kadın bunu çekmek zorunda değil. Ya biz eşimle şakasına boğuşurken azıcık kolumu sıksa canım ne kadar acıyor. Her seferinde "erkek gücü gerçekten de başa çıkılmaz bişey heralde" diyorum kendime. Siz bi de full gücüyle adamdan defalarca yumruk yemissiniz hayal bile edemiyorum yasadiklarinizi. Bir kez şiddet dürtüsünü dışarı salmış adam bir daha asla değişmez. Bir sonraki hareketi ya bi yerinizi kırmak ya da sizi öldürmek olur. Lütfen ne olursa olsun geri dönmeyin. Atanamazsaniz başka bir alanda başka bir işe girin sürdürün hayatınızı. Bir de anneniz nasıl düzelir bir şans daha ver diyor, babanız da mı annenize şiddet uygulardi?
Ama DÜZELMEZ. Dışarıdan nasıl görünürse görünsün, kimsenin dört duvarının arasını biliyor muyuz? Cahilce konuşuyor anneniz. Annenize de "anne ben artık bana şans ver gibi konuşmanı istemiyorum" diye sınır çekin bence saçma sapan kafanızı karıştırmasın. Güzel de bir kadinsiniz gordugume gore yazık değil mi size? 20 sene sonra agzinizda dişiniz, kırılmamış kemiğiniz kalmamisken, eşinizin bozduğu psikolojinizi dengede tutmak için kullanacağınız bi avuç psikiyatrik ilaca muhtaçken elalem gelip elinizden tutmayacak ki. O zaman kafanızı taşlara çok vurursunuz ama iş işten geçmiş olur.

Evet haklısınız eşimin babası da aynı şekilde 3 kere evlenmiş ikisi ölmüş yani ikisi mezarda ama nedenini bilmiyorum öldü diyip üstünü kapattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…