- 28 Mart 2020
- 21.751
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.428
- 598
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Kalkıp darp raporu alır mısın?Amin inşallah
Hayır yanlış anladınız kendi ayaklarımın üstünde durmamı istiyor evliliği devam ettirmemi istemiyor sadece bir mesleğim olsun istiyor başka bi derdi yokŞans ver demiş, öyle demediniz mi?
Adamın dedikodusunuu yapıcaz? Mesai bitimine az kaldı. Gelsin yeniden dövsün mü istiyorsun. Kalk artık yerinden.Evet haklısınız eşimin babası da aynı şekilde 3 kere evlenmiş ikisi ölmüş yani ikisi mezarda ama nedenini bilmiyorum öldü diyip üstünü kapattılar
E o zaman siz niye annem şans ver dedi diyorsunuzHayır yanlış anladınız kendi ayaklarımın üstünde durmamı istiyor evliliği devam ettirmemi istemiyor sadece bir mesleğim olsun istiyor başka bi derdi yok
Darp raporu alın hemen. Annenizin de anneliği batsın. Bugün sizi bu hale getiren yarın döve döve öldürür, annenizin gözünde zerre kıymetiniz yok demek ki. Bu halinizi gördükten sonra yanımda olsanız sizi eve bağlarım, yine o adamın yanına göndermem ama öz anneniz bir şans daha ver diyebiliyor.Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Beni yanlış anladınız bunlardan öncesinden bahsediyorum şimdi şans ver demiyor bana sadece istediği şey kendi ayaklarımın üstünde durup kimseye muhtaç olmamamE o zaman siz niye annem şans ver dedi diyorsunuz
bizi mi yiyorsunuz kendinizi mi anlamadimGördü evet katlan demedi bana gel yanıma dedi ölene kadar yanındayım dedi bana
annem beni sevmese evini açmaz ne yaparsan yap der evini de açtı bana kol kanat da gerdi bundan öncekilerinde şans ver dedi şimdi sen ne yaparsan arkandayım diyorDarp raporu alın hemen. Annenizin de anneliği batsın. Bugün sizi bu hale getiren yarın döve döve öldürür, annenizin gözünde zerre kıymetiniz yok demek ki. Bu halinizi gördükten sonra yanımda olsanız sizi eve bağlarım, yine o adamın yanına göndermem ama öz anneniz bir şans daha ver diyebiliyor.
Siz 4 kere şiddet gördünüz anneniz bunu biliyordu ve şans ver dedi ama en son ağzınız yüzünüz patlayınca mı arkanızda durdu? Diyecek bir şeyim yok, pesBeni yanlış anladınız bunlardan öncesinden bahsediyorum şimdi şans ver demiyor bana sadece istediği şey kendi ayaklarımın üstünde durup kimseye muhtaç olmamam
Barışmaya niyetim olsaydı yanında kalırdım yüzünü dahi görmek istemiyorumdarp raporu niye almadınız?
barışmaya niyetiniz yoksa darp raporu almalısınız.
Barışmaya niyetim olsaydı yanında kalırdım yüzünü dahi görmek istemiyorum
Yorma kendiniKalkıp darp raporu alır mısın?
Nasıl her şeyinizi alacakmış?ez
aynen oyle her şeyinizi alırım diyor
Aynen öyle yaparım saf salak biri yok karşında neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum benOlay gerçekse bile amacınız akıl almak falan değil öyle boş boş dertleşelim, çaren yok bacım bu da senin kaderin çekiver diyelim sen de kendini rahatlat hatta ilk fırsatta hamile kal sonra da çocuğum için duruyorum de.
Annemgilin evi var davada onu alırım diyorNasıl her şeyinizi alacakmış?
Siz şaka mısınız? Neye istinaden annenizin evini alacak? Siz buna inandınız öyle mi?Annemgilin evi var davada onu alırım diyor
Saf salak olmadığınız için darp raporu almadınız her şeyinizi elinizden alır, sizi süründürür diye korktunuz evet. Saf salak olmadığınız için dört kere şans verdiniz. Saf salak olmadığınız için barodan haklarınızı öğrenmediniz.Aynen öyle yaparım saf salak biri yok karşında neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?