Fiziksel şiddet görüyorum

Evet haklısınız eşimin babası da aynı şekilde 3 kere evlenmiş ikisi ölmüş yani ikisi mezarda ama nedenini bilmiyorum öldü diyip üstünü kapattılar
Adamın dedikodusunuu yapıcaz? Mesai bitimine az kaldı. Gelsin yeniden dövsün mü istiyorsun. Kalk artık yerinden.

Darp raporu alın hemen. Annenizin de anneliği batsın. Bugün sizi bu hale getiren yarın döve döve öldürür, annenizin gözünde zerre kıymetiniz yok demek ki. Bu halinizi gördükten sonra yanımda olsanız sizi eve bağlarım, yine o adamın yanına göndermem ama öz anneniz bir şans daha ver diyebiliyor.

annem beni sevmese evini açmaz ne yaparsan yap der evini de açtı bana kol kanat da gerdi bundan öncekilerinde şans ver dedi şimdi sen ne yaparsan arkandayım diyor

Beni yanlış anladınız bunlardan öncesinden bahsediyorum şimdi şans ver demiyor bana sadece istediği şey kendi ayaklarımın üstünde durup kimseye muhtaç olmamam
Siz 4 kere şiddet gördünüz anneniz bunu biliyordu ve şans ver dedi ama en son ağzınız yüzünüz patlayınca mı arkanızda durdu? Diyecek bir şeyim yok, pes

Boyle kadinlarin akli yemin ederim yok dayak ye affet daha fazla dayak ye beyninizdemi eriyor dayak yiyince darp taporu falanda almamistir aman askerligine bisey olmasin

Aynen öyle yaparım saf salak biri yok karşında neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum ben

Aynen öyle yaparım saf salak biri yok karşında neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum ben
Saf salak olmadığınız için darp raporu almadınız her şeyinizi elinizden alır, sizi süründürür diye korktunuz evet. Saf salak olmadığınız için dört kere şans verdiniz. Saf salak olmadığınız için barodan haklarınızı öğrenmediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…