ne güzel bi fikir allah seni ne etmesin emiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyytBarçman ın yeni gsm makinası buyrunnnnnnnnn ......zengün gadunun hali de bi başka oliy-tatlicadiarzu-
telefon çaldığı zaman barçman nerdeyse koşa koşa yanına gidiyor bu telefon:sm_confused:
yaşassın yaşasın aplam dönmüş...hoşgeldin aplm..özledik seni...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben çaydanlık bilem yaktım biliyon mu?:roflol::roflol:
iyi akşamlar
flaş flaş eev hanımı döndü sizleri çok özledim umarım herkes çok iyidir ama nerdesiniz kimse yokmu
sende hoşgeldin canımopuyorumnanaktanselam yaa çok özledim sizleri bi sürü şey olmuş...herkese geçmişler olsun nazar var ..kurşun döktürün yawww.barçman ablam ..gel hemen inş önemli bişey yoktur...:Saruboceq:
dağçiçeğim sen çaydanlık yakmışsın ben geçen ay ısıtıcımı ...yaktım ..
aklım burda içine suyu koydum ocağı yaktım onuda üstüne koydum :1shok:..bi güzel hemen pc nin başına koşuyom ..benim meleğim var bidene ..o dediki abla ne yapıyon heçç dedim su ısıtıcam kahve içelim...iyi ısıtda ..
ısıtıcıın günahı nee....dedi
bi baktık garibimin altı azcuk delinmiş ...:roflol::roflol::roflol:
hayırlı olsun arkadaşımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanoy kıyamam ben ablama ne güzel bi jest güzel ablammmm
bügün çok keyifliğim :dance::dance::dance:
oğlumun sozlendi hihoyyythihoyyythihoyyyt çok sevinçliğimmm tek oğlum tek gelinim olacakkk genç kaynannaaaa ben artıkımmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
neşeniz bol, gününüz aydın olsun kızlar. geceleri bile sizden ayrı kalınca özlüyorum ya. barçmancımın mesajları beni mutlu ediyordu. şimdi o yok.senağlama hakkında da bilgi alamadım.:1no2: uzun bir süremi yok nedir bilemedim.
egem evin hayırlı olsun.
duygumdan haberde yok. merak içindeyim.
bizim flaş flaş hanımlarına nazar oldu.
efsuncum sen kendini toparladın mı canım.
sarduşum sen nasılsın.
beni sorarsanız, işte böyleyim
[/QUOTE
teşekkür ederim ablacığım:))))))))
hoşgeldin ablacım,iyisindir umarım çok öpüyorum seni.alkisalkisalkisiyi akşamlar
flaş flaş eev hanımı döndü sizleri çok özledim umarım herkes çok iyidir ama nerdesiniz kimse yokmu
hayırlısı olsun ablacım,rabbim gönlüne göre versin a.s.oy kıyamam ben ablama ne güzel bi jest güzel ablammmm
oğlumun sozlendi hihoyyythihoyyythihoyyyt çok sevinçliğimmm tek oğlum tek gelinim olacakkk genç kaynannaaaa ben artıkımmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi akşamlar
arkadaşlar kimse kusura bakmasın:çok üzgünüm:
Barçman garusu bana haber salmış...
"benim telefonumdan benden başka kimsede olmasın yoksam KK yı satın alır sarduşu süresiz banlarım" demiş:çok üzgünüm:
ben ben ben OMGmafoldumben OMGmafoldumben
ne güzel ablaım...allah tamamnına erdisin..tebrik ediyorum....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisoy kıyamam ben ablama ne güzel bi jest güzel ablammmm
hoşgeldin ablacım,iyisindir umarım çok öpüyorum seni.alkisalkisalkis
hayırlısı olsun ablacım,rabbim gönlüne göre versin a.s.
bizlede görecekmiyiz o günleri bea,benim oğluşum 10 yaşında şaka gibüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?