Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

Barçman ın yeni gsm makinası buyrunnnnnnnnn ......zengün gadunun hali de bi başka oliy-tatlicadiarzu-

telefon çaldığı zaman barçman nerdeyse koşa koşa yanına gidiyor bu telefon:sm_confused:

ne güzel bi fikir allah seni ne etmesin emiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt
-----------------------barçman nerde ne oldu ya canım benimmmm neye üzüldün sen oyle kıyamammm mirmirmirmir sanaaaa serduşşşşşş

evhanımı canım hoşgldinnn opuyorumnanaktan
esmer güzelimm hayırlı olsun canımmopuyorumnanaktan
flaşcılar güzellerrr hepiçiginize iyi geceler canlarımmm öpüldünüzzzkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben çaydanlık bilem yaktım biliyon mu?:roflol::roflol:

selam yaa çok özledim sizleri bi sürü şey olmuş...herkese geçmişler olsun nazar var ..kurşun döktürün yawww.barçman ablam ..gel hemen inş önemli bişey yoktur...:Saruboceq:

dağçiçeğim sen çaydanlık yakmışsın ben geçen ay ısıtıcımı ...yaktım ..
aklım burda içine suyu koydum ocağı yaktım onuda üstüne koydum :1shok:..bi güzel hemen pc nin başına koşuyom ..benim meleğim var bidene ..o dediki abla ne yapıyon heçç dedim su ısıtıcam kahve içelim ...iyi ısıtda ..
ısıtıcıın günahı nee....dedi
bi baktık garibimin altı azcuk delinmiş ...:roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar kimse kusura bakmasın:çok üzgünüm:

Barçman garusu bana haber salmış...

"benim telefonumdan benden başka kimsede olmasın yoksam KK yı satın alır sarduşu süresiz banlarım" demiş:çok üzgünüm:

ben ben ben OMGmafoldumben OMGmafoldumben

sende hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
hayırlı olsun arkadaşımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

flashçılar evimi böyle taşıdım

iyi akşamlar
flaş flaş eev hanımı döndü sizleri çok özledim umarım herkes çok iyidir ama nerdesiniz kimse yokmu
hoşgeldin ablacım,iyisindir umarım çok öpüyorum seni.alkisalkisalkis
hayırlısı olsun ablacım,rabbim gönlüne göre versin a.s.
bizlede görecekmiyiz o günleri bea,benim oğluşum 10 yaşında şaka gibüü

iyi akşamlar
flaş flaş eev hanımı döndü sizleri çok özledim umarım herkes çok iyidir ama nerdesiniz kimse yokmu

yupiiiiiiiiiiiiiiiii geri dönmüşsün artık
hoş geldin ablacım tekrar geçmiş olsun
allah bir daha göstermesin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese

Ev hanımı hoş geldin canım opuyorumnanaktan seni görmek çok güzel iyi olmana sevindim

günaydın flaş flaş ekibi
hepinize güzel mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorumhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın flaş ekibi Şeniz Şeniz Şeniz
hepinize güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:teselli:yazuk saa beeeeeeeee :teselli: gel seni bağrıma basem ben :1hug: bide şöle kocaman kocaman öpem Şeniz

ne güzel ablaım...allah tamamnına erdisin..tebrik ediyorum....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

AMİN CANIM TŞK EDERİM DARISI SİZİN OĞLUNUZAAA
BENİMDE OĞLUM DAHA KÜÇÜKKK 19 DA AMA NASİP ACILINCA OLUYORRRR:teselli:
-------------------GÜNAYDIN FLAŞ ÇITIRLARIIIIII
-------------------turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…