Saç Uzatma Yöntemleri Florisene Saçları Cabuk Uzatan ilaç

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında yeni çıkan saçları beselemsi bile iyi kırılmazlar ve sağlıklı olurlar bence. ama ben enteleden memnun klamadım.öncelerde iyi geldi şimdi saçım seyrekleşti:1shok::1no2:

Arkadaşlar sadece fikirlerinizi paylaşmanızı rica edeceğim.Karşılıklı tartışmalara girilmemesi konunun sağlıklı bir şekilde devam etmesi açısından çok önemlidir.
Herkes istediğini kullanmakta özgürdür saygı duyalım.
a.s.

arkadaslar bende yurtdisinda yasiyorum ve bu hapi arastiracagim,en kucuk bir bilgide size donerim kesin

bana kuaförüm söyledi almanyadan gelmiş sayılıymış 70 ytl demişti pahalı geldi ama bir karış uzatmış doğru sonra enteleyi buldum.kadına gıcık olmuştum hem kısacık kesti az kes dediğim halde hemde uzatan ilaç tavsiye etti...manyak yaaaaaaaaa.............

Merhaba arkadaşlar ben de geçen sene Amerikaya gitmiştim orada hair plus diye bir markanın şampuanını ve saç kremini kullandım gerçekten uzama konusunda çok faydasını gördüm. ne kadar zamanda ne kadar diye sorsanız cevap veremem ama ben 3 ay kadar kullandım daha doğrusu bir kere aldım 3 ay gitti ve saçlarım normalden daha hızlı uzamıştı o dönem. sonra aniden döndük ve dönerken almayı unuttum. bir daha gidince alıcam yine googledan aratırsanız hair plus diye zaten sitesi açılır.
sipariş edilebiliyor sanırım.

mrb handeniz senden sonra bende arastırdım hatta alacaktım baya ilgimi cekmişti ama daha sonra aysegül arkadasımız içerisinde cilt kanserine neden olan kimyasalların oldugunu söyledi vaz gectim. sen siparis vermiştin ne oldu geldi mi ürün?

böyle sac uzatan ve yeni saclar cikaran ilaclar (icden kullanimli) kullanirken lütfen dikkat edin. benim bi tanidigim sac dökülmesine karsi bi hap aldi. doktora göstertdiginde doktor bunu sakin kullanmayin dedi. erkekler o sac dökülmesine karsi olan ilaci 42 yasindan büyüklerse icemezlermis. doktor yoksa bülent ersoya dönersin demis. kadinlardada eger artik cocuk sahibi olmak istemiyorlarsa icebilirlermis. simdi bunlari yazarken sizleri korkutmak istedigimi sanmayan. aklinizda bulunsun. kullanmadan önce iyice bi arastirin ve doktora sorun. a.s

ben bunlari yazarken sizleri korkutmak filan istemiyorum. :1no2: sakin ters anlamayin. sadece bilginizolsun diye yaziyorum. her kimyasal sampuanin icinde kansere yol acabilen maddeler var. sadece eczanelerde satilan organik ürünlerde yok. bunuda aratirmamin sebebi buaralar kosmetik ürünlerin icindeki maddelere kafayi taktim. sampuanin icinde silikon filan varmi diye bakiyorum. silikon pek iyi gelmiyormusda. size hatta bu hairplus un icindeki maddeleri ve neye yaradiklarinida isterseniz yazabilirim.

eger gercektende fayda ettise ozaman bende ismarlayipda denemek istiyorum. tek kac euro ettigini bilmiyorum. dolardan satiliyor ya. bide ingilizce yaziyor. ters bi tarafa tiklarimda basima is acarim diye korkuyorum. :çok üzgünüm:

evet canım ben hair plusun içindeki maddeleri merak ediyorum

Aqua: su- inceltici, nemlendirici

Sodium Laureth Sulfate: temizleyici, yagdan arindirici
---} alerji yapabilir, asiri derecede cilti/ saclari kurutabilir, bazi maddelerle reaktionu olursa kansere yol acabilir

Cocamidopropyl Betaine: hindistancevizi yagindan yapilan bi temizleyici, bitkisel
---} zararsiz

Cocamide DEA: bitkisel, yagdan suyu birlestiren bi madde
---} konsantrasyonu yüksek olursa tahris edebilir, baska maddelerle birlestiginde kansere yol acabilir

Carboxymethyl: hayvansal bi madde- sac bakimi icin
---} zararsiz

Chitin: hayvansal bi madde (yengeclerden alinan bi madde) - kirisikliklari düzlestirici, sac yumusatici
---} zararsiz

Hydrolysed Keratin: hayvansal bi madde- nemlendirici, sacin daha kolay taranmasini saglar
---} zararsiz

Hydrolysed Soy Protein: bitkisel bi madde- nemlendirici, sacin daha kolay taranmasini saglar
---} zararsiz

Egg Shell Extract ---} bunu bulamadim

Alcohol: alkol- kan dolasimini hizlandirici, temizleyici, yagdan arindirici, ferahlatici
---} zararsiz

Camphor: dinlendirici, kasintiyi giderici, ferahlatici, iltihap giderici
---} zararsiz

Pyridoxine HCI: vitamin b

Parfum

Propylene Glycol: kimyasal madde- nemlendirici
---} cilti tahris edebilir, alerji edebilir

5 Bromo-nitro-1.3-Dioxan: kimyasal madde- koruyucu madde
---} ciltin cabuk yaslanmasini saglayabilir, allerji edebilir, kansere yol acabildigide söyleniyor

Methylparaben: kimyasal madde- küfe ve mantar olusumuna karsi bi madde
---} alerji edebilir, gögüskanserine yol acabilir

Citric Acid: koruyucu madde, nem oranini dengeleyici madde
---} zararsiz

CI 42090: kosmetik boya- mavi renk

bunlarin hepsinde olabilir yazyor, cünkü cogunda gercekten kansere yol actigini kanitlayamamislar

ooooowww baya bi kansere yol acan kimyasal madde var.tskler canım.Ama suan marketlerde satılan kullandıgımız ürünlerin cogunda bunun gibi kimyasal ürün var. Aysegülcüm sen sampuan olarak ne kullanıyorsun?

ooooowww baya bi kansere yol acan kimyasal madde var.tskler canım.Ama suan marketlerde satılan kullandıgımız ürünlerin cogunda bunun gibi kimyasal ürün var. Aysegülcüm sen sampuan olarak ne kullanıyorsun?

aslinda organik sampuan kullaniyorum. neobio, sanoll markasinin gibi (galiba bunlar tr de yok). okadar agressif sampuan olmadiklarindan saclarim sanki temizlenmemis gibi duruyordu ( eminim iyisi vardir da ben daha iyi olanini bulamadim).
bu yüzden schauma nin yagli saclara olan bitkisel sampuanini kullaniyordum. gerci bununda icinde cok zararli madde var ama hic bari silikon yok. ilk basta iyi geldi. tabi yinede yaglanma oldu. yani hergün saclarimi yikamak zorunda kaliyordum. evvelsi gün saclarimi bitkisel boyadan boyadim ve boyamadan önce yine bu sampuandan yikamistim. kafa derimdeki yagi tamamen gidermis. aslinda saclarindaki yag boyaya karsi kafa derini koruyorya. bendede sampuan gerektiginden fazla temizleyince kafa derim delirdi. dünden beri sanki saclarim bitlenmis gibi kasiniyorum. cok fena kasiniyor. kafa derim iyice tahris olmus. yarin acilen gidipde yeni bi oragnik sampuan almam lazim.

buarada nivea nin sampuanlari iyi. yani iclerinde silikon yok. (silikon bu arada kimya lisaninda dimethicone, sampuanlarin arkasinda bu isimle geciyor)

arkadaşlar bu ilaç ilgimi çekti. ama ben doktora danışacağım. 2 gün içinde doktora giderim. aldığım bilgileri size ulaştırırım.

kızlar iicene ararştırdım ben bu ilacı,doktorumada sordum eczacımada.saçı uzatmak için üretilmiş bi ilaç diil.saçların güçlenmesi ve gürleşmesi için üretilmiş.yani kopan saları onarıo,dökülenlerin yerine yenilerini çıkarıo falan.uzamaya gelincede,saç derisini ve saçı sağlığına kavuşturdugu için uzaması normal bünye bazında gerçekleşio yani ekstra uzatmıo..yıpranmamış saçınızın ne kadar zamanda uzaması gerekirse öle uzatıomuş.bi etkisi yok yani.hatta sadece saç deil vücudunuzdaki tüylerede erkisi varmış benden sölemesi.yinede kullanmaya devam edenler olursa sonucları yazsın.nerden duyarsak duyalım uygulamadan içiiz rahat etmio :):)

oooffff nasıl uzatcaz bu saçları ben anlamadım yaaa.benimkiler dipten deli gibi uzuyo ama uçlardan uzama yok.deli olcam en sonunda yani:):):)

Son düzenleme:
oooffff nasıl uzatcaz bu saçları ben anlamadım yaaa.benimkiler dipten deli gibi uzuyo ama uçlardan uzama yok.deli olcam en sonunda yani:):):)

al bendende o kadar Çok üzgünüm çoook
diptenn geliyo saçlarr (boyadan anlıyorum onuda) ama uçtan aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…