Arkadaşlar bu hapın Amerika'daki adını biliyor musunuz? Amerika'dan gelecek bir yakınım var. Ona ısmarlamak istiyorum.arkadaslar bende yurtdisinda yasiyorum ve bu hapi arastiracagim,en kucuk bir bilgide size donerim kesin
Merhaba arkadaşlar ben de geçen sene Amerikaya gitmiştim orada hair plus diye bir markanın şampuanını ve saç kremini kullandım gerçekten uzama konusunda çok faydasını gördüm. ne kadar zamanda ne kadar diye sorsanız cevap veremem ama ben 3 ay kadar kullandım daha doğrusu bir kere aldım 3 ay gitti ve saçlarım normalden daha hızlı uzamıştı o dönem. sonra aniden döndük ve dönerken almayı unuttum. bir daha gidince alıcam yine googledan aratırsanız hair plus diye zaten sitesi açılır.
sipariş edilebiliyor sanırım.
ben bunlari yazarken sizleri korkutmak filan istemiyorum. :1no2: sakin ters anlamayin. sadece bilginizolsun diye yaziyorum. her kimyasal sampuanin icinde kansere yol acabilen maddeler var. sadece eczanelerde satilan organik ürünlerde yok. bunuda aratirmamin sebebi buaralar kosmetik ürünlerin icindeki maddelere kafayi taktim. sampuanin icinde silikon filan varmi diye bakiyorum. silikon pek iyi gelmiyormusda. size hatta bu hairplus un icindeki maddeleri ve neye yaradiklarinida isterseniz yazabilirim.
eger gercektende fayda ettise ozaman bende ismarlayipda denemek istiyorum. tek kac euro ettigini bilmiyorum. dolardan satiliyor ya. bide ingilizce yaziyor. ters bi tarafa tiklarimda basima is acarim diye korkuyorum. :çok üzgünüm:
ooooowww baya bi kansere yol acan kimyasal madde var.tskler canım.Ama suan marketlerde satılan kullandıgımız ürünlerin cogunda bunun gibi kimyasal ürün var. Aysegülcüm sen sampuan olarak ne kullanıyorsun?
oooffff nasıl uzatcaz bu saçları ben anlamadım yaaa.benimkiler dipten deli gibi uzuyo ama uçlardan uzama yok.deli olcam en sonunda yani:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?