- Konu Sahibi EU1
-
Sonunda bu tableti aldım. Kullanmaya başlayalı yaklaşık 4 gün oldu. Sanırım bu ilaçtan kullanan yok henüz burda. Bakalım bi hevesle aldım başladım kullanmaya sonuçlar nasıl olacak :)
kızlar iicene ararştırdım ben bu ilacı,doktorumada sordum eczacımada.saçı uzatmak için üretilmiş bi ilaç diil.saçların güçlenmesi ve gürleşmesi için üretilmiş.yani kopan saları onarıo,dökülenlerin yerine yenilerini çıkarıo falan.uzamaya gelincede,saç derisini ve saçı sağlığına kavuşturdugu için uzaması normal bünye bazında gerçekleşio yani ekstra uzatmıo..yıpranmamış saçınızın ne kadar zamanda uzaması gerekirse öle uzatıomuş.bi etkisi yok yani.hatta sadece saç deil vücudunuzdaki tüylerede erkisi varmış benden sölemesi.yinede kullanmaya devam edenler olursa sonucları yazsın.nerden duyarsak duyalım uygulamadan içiiz rahat etmio :):)
al iste uzun suredir arastirdigim ilac.. saclarim cok ince gerci suan kendine gelmeye basladilar ama istedigim kivamda degiller. Saclarimin daha guclu ve gurlesmesi icin bunu denicem..
yan etkisi filan varmiymis, keske sorsaydiniz..CADIARZU
saçlarım şuan boyalı diplerim de 1.5 cm kadar ne kadar uzadığını daha kolay anlarım..haber veririm size de..zemuszemus
Selam kizlar;
ilacim bitti ve saclarim gercekten uzadi bir karis uzamadi belki ama bir karisa yakin uzadi . ck mutluyum simdi bir ay ara verip sacima cesitli bakimlar yapcam bemix falan sonra eylulde ilaca devam etcem . isteyenler kullanabilir .. gercekten ise yariyor,ben bu ilaci bu adresten temin ettim. Vitatheek, de internet vitamine drogist
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?