Saç Uzatma Yöntemleri Florisene Saçları Cabuk Uzatan ilaç

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
silikonun saça ne gibi bir zararı var ? yardımcı olur musunuz?

kullanan arkadasımız işe yaradımı acaba

anlayamadım kii saç evet bildiğim üzre diplerden uzar:/ uçlardandamı uzarmış nasıl oluo yaa aklım karıştı bi açıklarmısınız ki :???

Sonunda bu tableti aldım. Kullanmaya başlayalı yaklaşık 4 gün oldu. Sanırım bu ilaçtan kullanan yok henüz burda. Bakalım bi hevesle aldım başladım kullanmaya sonuçlar nasıl olacak :)

mrb kullandınmı ne gibi etkisi oldu yada etkisi oldumu cnm

benim saçlarım 20 günde 1 cm kadar uzar..ama kuaför gazabına uğrayanlardanım bende..bugün sipariş ettim florisene'i .kullanıcam bakalım etkilerini buraya yazarım zaman zaman.inşallah işe yarar mirmirmirmir

saçlarım şuan boyalı diplerim de 1.5 cm kadar ne kadar uzadığını daha kolay anlarım..haber veririm size de..zemuszemus

al iste uzun suredir arastirdigim ilac.. saclarim cok ince gerci suan kendine gelmeye basladilar ama istedigim kivamda degiller. Saclarimin daha guclu ve gurlesmesi icin bunu denicem..

yan etkisi filan varmiymis, keske sorsaydiniz..CADIARZU

al iste uzun suredir arastirdigim ilac.. saclarim cok ince gerci suan kendine gelmeye basladilar ama istedigim kivamda degiller. Saclarimin daha guclu ve gurlesmesi icin bunu denicem..

yan etkisi filan varmiymis, keske sorsaydiniz..CADIARZU

benim bildiğim daha doğrusu internetten okuduklarıma göre yan etkisi yok vitamin içerikli olduğu için..fakat yanında artı olarak demir desteği bi ilaç almamak gerekio..yerimseniben

bugn elime geçti ilaç ve iki tane kullandım..üçüncüyüde uyumadan önce içicem işte..inşallah işe yarar da istediğim saçlara kavuşurum ..:Saruboceq:

arkadaşlar ben doğal yağlar kullanıyorum saçlarıma inanılmaz parlak ve hacimli görünüyor.evdekiler bile şaşırdı son zamanlarda hatta ablam saçlarımıçekti sende çıt çıt mı var diye:)

ha bu arada ben bu enteleyide aldım.ama aktar bana zeytin yağında bir hafta beklet dedi yarın doluyor ve kullnamaya başlayacağım.bu ara taktım saçlarıma:)

5.gün bugn sanki daha hızlı uzuyo gibi diplerim biraz zaten vardı şimdi daha uzun görünüyolar ama bi on gün filn geçsin daha iyi belli olur uzayıp uzamadığı..yazarım tekrar buraya...

bi de bugün fön suyu aldım bi faydasını görürsem onu da haber veririm size..zemuszemus

saçlarım şuan boyalı diplerim de 1.5 cm kadar ne kadar uzadığını daha kolay anlarım..haber veririm size de..zemuszemus

selam canim ben hollandada yasiyorum siparis ettim ve bu ilac geldi bugun den itibaren basladim ac karna gunde 3 kere aliyorsun.
hic bir yan etkisi yok
guvenilir bir takviye saclarimiz icin.
Siitede kullanan arkadaslardan biride sensin = nasil gidiyor = ne oldu gercekten cok merak ettim.
Simdiden sevgiler..
hersey gonlunce ozel ve guzel olsun

mrb canim sende Florisene kullanmissin bende bugun basladim bariz bir faydasini gordunmu cok merak ediyorum,
bizlerle bilgilerini paylasirsan cok mutlu oluruz.
sevgiler

Arkadaslar yaklasik 2 haftadir kullaniyorum.
Saclarim uzuyor saskinim. Inanammiyorum. sizlerle helen paylasmak istedim.

Eger kullanmak isteyenler var ise hic mi hic dusunmesin alsin kullansin.
Hic bir yan etkisi yok tamamen vitaminlerden olusuyor.
Zarari yok faydasi cok . ...

Selam kizlar;
ilacim bitti ve saclarim gercekten uzadi bir karis uzamadi belki ama bir karisa yakin uzadi . ck mutluyum simdi bir ay ara verip sacima cesitli bakimlar yapcam bemix falan sonra eylulde ilaca devam etcem . isteyenler kullanabilir .. gercekten ise yariyor,ben bu ilaci bu adresten temin ettim. Vitatheek, de internet vitamine drogist

bende kullanacağım bu ilaçtan siparış werdım sımdı sen nekadar kullandın we nasıl bır uzama elde ettın arkadasım?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…