Saç Uzatma Yöntemleri Florisene Saçları Cabuk Uzatan ilaç

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de kullansam mı diye ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kullananlar memnun olup olmadıklarnı yazabilirler mi acaba?

ben bu tarz ilaçları kullanmaktan yana değilim hormonları bozabilir.

ben bu tarz ilaçları kullanmaktan yana değilim hormonları bozabilir.

ya bayadır araştırıyorum, bu tarz urunlerde hormon ıcerklı formuller kullanmak yasak, karaciğer acısından rısklı olabılır belkı ama ben rıskı goze alıcam sanırım, bı kutu soyledım..1 haftaya elımde olur kullanmaya basladıktan sonra sıze bılgı werırım kızlar.bilmiyorumkismile

Doro bu arada benım saçımda aşağı yukarı senınkı kadar ustelık aynı kesıme sahıp, butun derdım o V şeklindekı ucların duzelmesı.. uzuluyorum cılız gozukuor dıe, bazen dıorum hıc kasmasam bıraksam kendı halınde uzasamı dıe..Duzelır dmı o kesım zamanlaÇok üzgünüm çoook

benim zamanla düzeldi canım. kuaföre kestirmeye gittiğimde V şeklinden kurtulmak istediğimi belirtiyorum ona göre kesiyorlar yerimseniben

sacımı kestirmeye korktum ıcın 1 arpa boyu yol alamadm 7 ay olcak nerdeyse, ıstedığım boyu gecsınde ole kestırırım artkbilmiyorumkismile

ben de saç kestirmeye korkardım önceden canım.
ama artık kuaföre sert çıkıyorum.
2 cm kes diyosun 7-8 cm alıyo.
ben kırıkları aldırmaya geldim demiyorum
2 cm kestirmeye geldim, kırıkları gitmese de olur, bi ay sonra tekrar geleceğim zaten diyorum
o zaman istediğim gibi kesiyorlar
bu aralar kendim kesmeye de alıştım
küçük makasla 1 cm alıyorum kendim ayda 1 yerimseniben

anneye yaptrmak ta olabilir cok düzgn yapamıormm ben:ecrin_bebek: 3 ay sora koycam resmlerı gormste olursnz kesımını hem

evet o da olabilir :) sinameki bende 1 ayda etkisini gösterdi ben de hemen koymuştum albüme fotolarımı :)

gördüm resımlerını altına yorum yazamıorum ama, cok ıyı uzamıs ben cok beğendım. ben kullanamıorum ama onu kafaderımı cok rahatsz ettı, yağ uyguluyorum sanırım bemks tahrs ettı bıraz

teşekkür ederim canım maalesef her kür herkese iyi gelmiyor bilmiyorumkismile

konuyu tekrar gündeme getirmek istiyorum.
var mı hala bu ilacı kullanan ya da geçmişte kullanıp olumlu-olumsuz sonuç alann???

mrb canim sende Florisene kullanmissin bende bugun basladim bariz bir faydasini gordunmu cok merak ediyorum,
bizlerle bilgilerini paylasirsan cok mutlu oluruz.
sevgiler

merhaba poolstar florisene kullanıyorum demıssın ben de kuafor gazabına ugradım kısacık spsarı yaptı saclarımı uzatmam gerekıor sımdı ama florısene adlı ılacın verdıgın sıte adresıne baktım turkıye ıle ılgılı bı adres fln yok sıparıs ettıgımde turkıye ye gonderıyorlar mı bılgılendırırsen sevınırım.Durum cok vahım cünkü.şimdiden tşk ederim.

Bu ilacı bende kullanmaya başladım.Saçlarımın bir an önce uzamasını istiyorum.Başlayalı daha bir hafta olacak sonucu 2 ay sonra görecez.Okuduğum kadarı ile 2 ayda bir karışa yakınmış.Bakalım görecez .Eğer uzarsa uzamazsada yazarım

ilacı nereden sipariş verdinnn acaba ve işe yaradı mı çok merak ediyorummm lütfen cvp yaz saçlarım kısacık kaldıı

Evet konunun üstünden baya geçmiş ilaç güzel mi uzatıyor mu ? Kullananlar cevaplarsa sevinirim sadece bir kişi kullandıktan sonra yorum yapmış merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…