flört mü ediyoruz biz şimdi?

Kendinizi biraz geri çekin. Sonucta ilk adımı hep siz atmissiniz. Siz gitmissiniz. Şimdi bekleme zamanı. Adamda eğer size karşı birşeyler varsa hayatında kimse yoksa zaten adım atacaktır. Atmamasi dusundurucu. Çok bariz anlamıştır zaten. Oda birşey hissettiyse devamı gelmeli gelmiyorsa ugrasmayin

geri çektim artık:) o yazıyor, merak ettiklerini soruyor falan:) ama anladığım kadarıyla çok fazla flörtöz biri değil. sürekli çalışmış bu zamana kadar. yoğun bir işi var. dün ilk msjı ilk defa ben yazdım, bundan sonra story de paylaşmıycam bakalım merak edecek mi:)) liseli gibi taktikler peşindeyim ama ilgimi daha fazla belli etmek istemiyorum. onunda ilgisi olduğu bariz ama gösterme şekli farklı sanırım

Bi gelişme var mı ? Çok heyecanlı gidiyor :)))) umarım yanıltmaz ve bu heyecanla devam edersiniz ,mutluluklar
şimdlik güzel gidiyor:)) gerçi benim maşallah dediğim üç gün yaşamıyor ama neyyse msj anında ben bitirsem muhabbeti o başlatıyo soru soruyo falan :) bu cuma izne ayrılıyo bakalım benim yaşadığım yere gelecekmi

Maaşını bana vereceksin diyen biriyle hala neden konusuyorsunuz anlamadım ben

Kaç gündür konuşuyorsunuz peki ?
10 gün olmuştur. ama her gün değil konuşmalarımız. özellikle ilk zamanlar o sürekli storylerime cvp veriyodu sonra bir kere yüzyüze geldik o kadar. ama daha sizli bizli konuşmayı yeni bıraktık. hem hakkımda bir sürü soru soruyor ailem işim vs. hem de biraz ağır ilerliyo sanırım ya da normali bu benim içim kıpır kıpır olunca fazla hızlı gitmek istiyorum:))

A

Açıkçası bende kıpır kıpır biriyimdir ,ya net olsun yada bitsin hemen felsefesi vardır. ama şöyle de bişey var en azından numaranı isteyebilirdi ,anladığım kadarıyla arkadaş gibi değil de arkadaştan biraz öte ama ilerisi de yok gibi heyecan olarak .. kişiselleştirmemiş olayı numara almaması saçma olmuş , hani olursa olur gibi yada ne bileyim çok hissiyatı yok gibi en azından sizin kadar .. Yapısı sakin de olsa bi sesini duyup müsait zaman da sohbet için arayabilirdi bilemedim yine de sen kendini şartlama rahat olmaya çalış inşallah güzel olur

Ama erkekler bizim gibi degiller . Cok sabirlilar. Bizler hemen olsun bitsin tez canliyiz. Numarani sehrine gelirse kesin ister artik.

Ama erkekler bizim gibi degiller . Cok sabirlilar. Bizler hemen olsun bitsin tez canliyiz. Numarani sehrine gelirse kesin ister artik.
inşallah dediğiniz gibi olur. şöyle biri ki böyle bi türle ilk kez karşılaştım:) çekinerek msj yazıyo müsaitmiydin yazdım ama, zamanını almayım meşgul etmeyim tarzında ama bir yandan da yazmak istiyor. umarım anlatanilmişimdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…