- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
çok şartlamadım ama ben de sizin gibi düşünüyorum ya net olsun olmayacaksa da kısa zamanda belli etsin niyetini. zaman çalmaya gerek yok. bende beklentiye girmem sonuçta.Açıkçası bende kıpır kıpır biriyimdir ,ya net olsun yada bitsin hemen felsefesi vardır. ama şöyle de bişey var en azından numaranı isteyebilirdi ,anladığım kadarıyla arkadaş gibi değil de arkadaştan biraz öte ama ilerisi de yok gibi heyecan olarak .. kişiselleştirmemiş olayı numara almaması saçma olmuş , hani olursa olur gibi yada ne bileyim çok hissiyatı yok gibi en azından sizin kadar .. Yapısı sakin de olsa bi sesini duyup müsait zaman da sohbet için arayabilirdi bilemedim yine de sen kendini şartlama rahat olmaya çalış inşallah güzel olur
O zaman sen biraz daha rahat olmasını sağla aradaki diyaloglar esprili falan olursa belki ne bileyim rahat davranır . Bu erkekler de yaaaa seviyorsan git konuş bence modunda olmalıinşallah dediğiniz gibi olur. şöyle biri ki böyle bi türle ilk kez karşılaştım:) çekinerek msj yazıyo müsaitmiydin yazdım ama, zamanını almayım meşgul etmeyim tarzında ama bir yandan da yazmak istiyor. umarım anlatanilmişimdir:)
sevgilisi olmadığından eminim, pek ilişki adamı değil sanırım. yani flörtöz değil. ama ilk yüzyüze geldiğimz an görmeliydiniz heyecanını. yanlış yorumlamış olmam imkansız. gayet bariz belliydi heyecanı. konuşmasına bile yansımıştı. sonrasında bi durakladı sanki. tam olarak iletişimi kesmedi ama çokta sıcak olmadı. benim hissettiğim şey şu, benimşe ilgili soru işaretleri var kafasında. onu ilk ekleyen benim. bunu defalarca sordu neden eklemiştn dye. net bi açıklama yapamadım, çünkü baya uzaktan görüp beğenmiştim dış görünüşünü sert duruşunu falan. ona böyle söylemiyorum tani hep kaçamak cevaplar veriyorumya sevgilisi olanda sevgilim var demiyor ki ortamlarda siz sevgilisi olmadığından eminmisiniz..Birde erkekler gerçekten yırtık oluyor hele ki kızı beğendiyse..Yani nazlanması falan aslında önyargılı baktığından.Ama size şunu söyleyim sosyal medyadan ekleyen kız imajı diye bir imaj var çok saçma ama bu bakış açısı oldukça onlar kendilerini ekleyen kız olarak bakıyor olaya.Etrafımdaki erkek arkadaşlardan duyduğum bu ..Tabiki herkes aynı düşünmüyor bellki bu kişi kötü biri değil falan ama önyargılı bakıyor olduğunu hesaba katın yine de.Birde açıkça iletişim kurmak taraftarıyım..Mesela amacınızı belli etmek dışında bence sorun ona düşüncelerini havada kalmasın siz de değerli vaktinizi boşa harcamayın derim.Akışına bırakmak zaman kaybı diye dşünüyorum
ben bu adamı anlayamıyorum
Çok şeker geldi bana yaşadıklarınız
Bende eşimi görünce çarpıldım Allah ne verdiyse yürüdüm o değil ben ekledim, ha bazen söylüyor sen beni ekledin sen benim içime düştün kocan ne kadar yakışıklı e tabi ne yapacaksın çok fenasın diyor
Canım ben sana şöyle diyeyim açıkçası eğer çok etkinlenseydi kesinlikle sürekli iletişimde olup ,yakından tanıyıp bi isim koymaya çalışırdı .. Ama bu öyle değil ,hayatında biri var büyük ihtimal yoksa illa bi adım atardı emin ol senin ilgin olmasa bile kendi peşine düşerdi kazanmak için ..Bundan pek bişey çıkmaz ,erkek beyni nettir emin ol onlar bizim gibi kıvrak düşünmez ya sever ya sevmez isterse adım atar ,elde tutma çabası bununki ..Sen sakın daha davet için yazma,gelmek isteyen her türlü iletişime geçer ..Sal gitsin düşünme bunun üstüne beyninden sil çünkü düşündükçe mana arar durursunben bu adamı anlayamıyorumiki gün ortada yok sonra ben story atınca msj yazıyor güzel güzel konuşuyor, ama benim istediğim sürekli konuşalım birbirimizi tanımak adına. bence bu adam ne bi adım atmak istiyor ne de tamamen uzaklaşmak istemiyor. yani bu durumda ya biri var hayatında beni de elinin altında tutuyor ya da benim için emin olamadığı şeyler var kafasında. ilk ekleyen ben oldum diye bu kadar da önyargılı yaklaşmaması gerekir.
kesinlikle çok çok yakışıklı değil hatta arkadaşlarım fotografını görünce bu adamı nasıl beğendin diye şaşırdılar ama ben çok hoşlanmıştım, onunda hoşlandığından emindimşimdi izne ayrıldı, ben ilk konuşmaya başladıgmz zaman kendi memleketime davet etmiştim turistik yer oldgu için, acaba tekrar mı söylesem benden teklif mi bekliyor yoksa tamamen bıraksam mı ? madem kafanda net olmayan şeyler var yazma msj muhabbet kurma karşı tarafı da beklentiye sokma. bu erkek beyni nasıl işliyor anlayamıyorum
hayatında biri olan insan başka bi kadını neden görüşmek için işyerine kadar davet eder sonrasında planlar yapar? ben anlayamıyorum ya o benim olsun diğeri elimin altında bulundun öbürü yedekte dursun böyle mi düşünüyolar bunlar? benim hayatımda biri olsa bütün enerjimi vaktimi ona harcarım başka kimse ilgimi bile çekmezki.. dediğiniz gibi yapıcam,bundan sonra hiç bir msj yok artık..Canım ben sana şöyle diyeyim açıkçası eğer çok etkinlenseydi kesinlikle sürekli iletişimde olup ,yakından tanıyıp bi isim koymaya çalışırdı .. Ama bu öyle değil ,hayatında biri var büyük ihtimal yoksa illa bi adım atardı emin ol senin ilgin olmasa bile kendi peşine düşerdi kazanmak için ..Bundan pek bişey çıkmaz ,erkek beyni nettir emin ol onlar bizim gibi kıvrak düşünmez ya sever ya sevmez isterse adım atar ,elde tutma çabası bununki ..Sen sakın daha davet için yazma,gelmek isteyen her türlü iletişime geçer ..Sal gitsin düşünme bunun üstüne beyninden sil çünkü düşündükçe mana arar durursun
bence hayatında biri yok. yani sadece bir hissiyat. mesajla ciddi bir ilişki olmaz yüzyüze görüşmelisiniz. şehrinize gelmesi sizinle görüşmesi lazım. izindeyken böyle bir adım atmazsa boşverin.hayatında biri olan insan başka bi kadını neden görüşmek için işyerine kadar davet eder sonrasında planlar yapar? ben anlayamıyorum ya o benim olsun diğeri elimin altında bulundun öbürü yedekte dursun böyle mi düşünüyolar bunlar? benim hayatımda biri olsa bütün enerjimi vaktimi ona harcarım başka kimse ilgimi bile çekmezki.. dediğiniz gibi yapıcam,bundan sonra hiç bir msj yok artık..
Bi kaç yıl önce bende biriyle tanışmıştım instadan,ama ben ilişki falan istemiyordum .. Kültürlü Zeki biriydi ,sohbet ediyorduk sadece .. Ama o görüşmek falan istiyordu numara mı istedi çok sonra verdim arardı sesimi duymak için akşamları sohbet ederdik uzun uzun .. Sonra görüştük kendi beğendi fotoğrafdan daha güzelsin diye de söyledi hatta yüzüme , beni beğenmedin sanki gibi de sordu bana .. Neyse ben sohbete devam ettim gün içinde çok az yazardı yoğunum diye akşam da müsait olunca konuşurduk ..bi kaç kez hafta sonu memlekete gitti ,orada hiç ama hiç yazmadı .. sonra daha az yazmaya başladı ne arama ne sohbet ilerlemedi .. Benim olduğum şehirde anladım ki kendine sevgili yapıp bişeyler yaşayacaktı , ben zaten o yönlü olmadım kesin ilişkisi vardı yoksa öyle sapık tipli değildi ama baktı ben o yönlü değilim ve memleketinde kesin sevgilisi vardı uzatmak istemedi ..Hiç bişey anlamadım o zaman ama düşününce farkına vardım muhattap dahi olmadım sonra yazdığında .. kendi kendine yol aldı gitti ..Bazen biz o insanların amacını iyi temenni edip güzel düşünüyoruz ama onlar bize kafalarında kaç tilkiyle yaklaşıyor Allah bilir .Ama şu basit ki isteyen Peşine düşer yanihayatında biri olan insan başka bi kadını neden görüşmek için işyerine kadar davet eder sonrasında planlar yapar? ben anlayamıyorum ya o benim olsun diğeri elimin altında bulundun öbürü yedekte dursun böyle mi düşünüyolar bunlar? benim hayatımda biri olsa bütün enerjimi vaktimi ona harcarım başka kimse ilgimi bile çekmezki.. dediğiniz gibi yapıcam,bundan sonra hiç bir msj yok artık..
msjla olmaz evet ama yüzyüze gelmek için ilk görüştüğümzde büyük bi heycanla sonraki görüşmeden bahsetti misafirin olurum senin şehrine gezeriz dedi ama izne çıkmış bugün hiçbişey demedi. plan yapması gerekmiyormuydu illa ben tekrar mı söylemeliyim geliyormusun şehrime diye? gelmek isteyen adam kırk kere söylerdi ne zaman müsaitsin ne zaman görüşebiliriz diye. bugün bitirdim kafamda, ondan görüşme talebi olmadıgı sürece yazmıycam, beni ikilemde bırakarak napmaya çalışıyo anlamış değilimbence hayatında biri yok. yani sadece bir hissiyat. mesajla ciddi bir ilişki olmaz yüzyüze görüşmelisiniz. şehrinize gelmesi sizinle görüşmesi lazım. izindeyken böyle bir adım atmazsa boşverin.
Bi kaç yıl önce bende biriyle tanışmıştım instadan,ama ben ilişki falan istemiyordum .. Kültürlü Zeki biriydi ,sohbet ediyorduk sadece .. Ama o görüşmek falan istiyordu numara mı istedi çok sonra verdim arardı sesimi duymak için akşamları sohbet ederdik uzun uzun .. Sonra görüştük kendi beğendi fotoğrafdan daha güzelsin diye de söyledi hatta yüzüme , beni beğenmedin sanki gibi de sordu bana .. Neyse ben sohbete devam ettim gün içinde çok az yazardı yoğunum diye akşam da müsait olunca konuşurduk ..bi kaç kez hafta sonu memlekete gitti ,orada hiç ama hiç yazmadı .. sonra daha az yazmaya başladı ne arama ne sohbet ilerlemedi .. Benim olduğum şehirde anladım ki kendine sevgili yapıp bişeyler yaşayacaktı , ben zaten o yönlü olmadım kesin ilişkisi vardı yoksa öyle sapık tipli değildi ama baktı ben o yönlü değilim ve memleketinde kesin sevgilisi vardı uzatmak istemedi ..Hiç bişey anlamadım o zaman ama düşününce farkına vardım muhattap dahi olmadım sonra yazdığında .. kendi kendine yol aldı gitti ..Bazen biz o insanların amacını iyi temenni edip güzel düşünüyoruz ama onlar bize kafalarında kaç tilkiyle yaklaşıyor Allah bilir .Ama şu basit ki isteyen Peşine düşer yani
Emin ol öyle değildir ..Aşk sevgi bu gibi kavramlar hiç bi şeyin önüne geçemez yani ,şuan evliyim bende atanamadım memur da değilim eşim memur ve iyi maaşı var .. Kendi peşime düştü hiç mesleğime bile takılmadı beni elde etti bi şekilde .. benim aklıma memur değilim istemedi gibi bişey gelmezdi ,çünkü aşık olup sevince bunların önemi yok ki ,bunu sakın konuşursanız ona hissettirme .. Sen en büyük adımı atıp onunla tanışma isteğini ulaştın ,yaptın en azından uğraştın içinde kalmadı ,kendinin bunu değerlendirmesi lazımdı ..Bırak artık zamana beklenti de olma da .. Çünkü ben yeni tanıdığım biriyle hep iletişimde kalmak isterim sesini duymak isterim bunlar olağan şeyler ,kendi olağan dışı davranıyorsa kendi bilir ..o kadar haklısınız ki.. benimde içimden geçen şu, önceden vardı biri hayatında ya da en azında çok hoşlandıgı biri, ara verdiler o dönemde benimle konuşmaya başladı sonra bi şekilde tekrar birleştiler. ama böyle olsa bile benimle görüşmeyi hemen kesmesi lazım.
ama bu hem çok yaklaşmayım hem de adını koymayalım. numaramı bile istemedi biliyomusunu? yani eskaza instagramıma bişey olsa iletişimimiz bitti. storylerime alkışlar gönderiyo beğendiğini belli ediyo açık açık ama gün içinde merak edip msj yazmak yok. gayet kibar seviyeli düzgün konuşmaları var, hiç laubali olmadı çizgisini bozmadı. bunlar etkiledi zaten beni de ama burda yazılanlar çok doğru, erkek istediği çok hoşlandığı kişiyi mutlaka elde etmek için çabalar. aklıma gelen diğer şey, işimi kendine denk görmedi. mesleğim var ama atanamadım henüz, kendisinin de iyi bir işi var, çevresinde kendi mesleğinden insanları istemiş olabilir. ama beni de beğendiği için tamamen iletişimi de bitirmiyor.
ne kadar tatlısınızEmin ol öyle değildir ..Aşk sevgi bu gibi kavramlar hiç bi şeyin önüne geçemez yani ,şuan evliyim bende atanamadım memur da değilim eşim memur ve iyi maaşı var .. Kendi peşime düştü hiç mesleğime bile takılmadı beni elde etti bi şekilde .. benim aklıma memur değilim istemedi gibi bişey gelmezdi ,çünkü aşık olup sevince bunların önemi yok ki ,bunu sakın konuşursanız ona hissettirme .. Sen en büyük adımı atıp onunla tanışma isteğini ulaştın ,yaptın en azından uğraştın içinde kalmadı ,kendinin bunu değerlendirmesi lazımdı ..Bırak artık zamana beklenti de olma da .. Çünkü ben yeni tanıdığım biriyle hep iletişimde kalmak isterim sesini duymak isterim bunlar olağan şeyler ,kendi olağan dışı davranıyorsa kendi bilir ..
Çok teşekkür ederim ..Hiç üzülme,konuşma tarzından bile ne kadar naif kibar ve mantıklı biri olduğun belli .. hakkında hayırlısı ve güzeli olsun inşallah .. bi gelişme olursa haber et ,konuşmak istersen de burdayım canım :))ne kadar tatlısınızne güzel yazmışsınız.. çok basit aslında, erkek ya da kadın, yaş meslek farketmeksizin karşısındakini istiyorsa eğer onun için bişeyler yapar ilgisini belli eder bahaneler üretip sürekli iletişim kurmak ister.. bunlar yoksa demekki ya yedekte tutuyordur ya da beğenmiş olması onun için yeterli gelmemiştir. kısmet artık ne diyelim, en azından şansımı denemiş oldum..
çoook teşekkür ederimÇok teşekkür ederim ..Hiç üzülme,konuşma tarzından bile ne kadar naif kibar ve mantıklı biri olduğun belli .. hakkında hayırlısı ve güzeli olsun inşallah .. bi gelişme olursa haber et ,konuşmak istersen de burdayım canım :))
Bence artık bırakma zamanı.Ümit etmek çok yorucu boşver olmayınca olmuyor...ben bu adamı anlayamıyorumiki gün ortada yok sonra ben story atınca msj yazıyor güzel güzel konuşuyor, ama benim istediğim sürekli konuşalım birbirimizi tanımak adına. bence bu adam ne bi adım atmak istiyor ne de tamamen uzaklaşmak istemiyor. yani bu durumda ya biri var hayatında beni de elinin altında tutuyor ya da benim için emin olamadığı şeyler var kafasında. ilk ekleyen ben oldum diye bu kadar da önyargılı yaklaşmaması gerekir.
kesinlikle çok çok yakışıklı değil hatta arkadaşlarım fotografını görünce bu adamı nasıl beğendin diye şaşırdılar ama ben çok hoşlanmıştım, onunda hoşlandığından emindimşimdi izne ayrıldı, ben ilk konuşmaya başladıgmz zaman kendi memleketime davet etmiştim turistik yer oldgu için, acaba tekrar mı söylesem benden teklif mi bekliyor yoksa tamamen bıraksam mı ? madem kafanda net olmayan şeyler var yazma msj muhabbet kurma karşı tarafı da beklentiye sokma. bu erkek beyni nasıl işliyor anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?