flört mü ediyoruz biz şimdi?

Mesleğinize çok takıyorsunuz bence. Ben sadece buradaki konularda gördüm atanamadığı, memur olamadığı için flörtünden sevgilisinden falan laf işiten kadınları. Gerçek hayatta çevremde ne kuzenlerim ne arkadaşlarım kadının atanamamasına takıyor kafayı. Sonuçta çalışıyorsunuz, ki çalışmayan kadınla da evlenen binlerce insan var.

Ben herhalde 7-8 ay önce bir adamla buluştum, kesinlikle birbirimize uygun değildik, bir daha görüşmeyi düşünmedim bile. Instagrama ekleşmiştik, görüşmeyi istemeyen ben olduğum için bir de zart diye takipten çıkartmayayım ayıp olmasın dedim. O da çıkartmadı ben de çıkartmadım. 8 aydır birbirimizin storylerini izleyip duruyoruz ama yazsa görüşmem. Keza yakın arkadaş listemde falan yok, görmediği de birçok storym oluyor.

Veya bir süre konuşup görüştüğüm, varlığından rahatsız olmadığım ama ileri gitmek de istemediğim insanlar var listemde. Story izleşiyoruz, arada emoji falan yolluyoruz, o kadar. Yani story izliyor olmak her zaman ilişkiyi ileri taşımak anlamına gelmiyor.

Adam varlığınızdan rahatsız değil, arada muhabbetiniz de değişiklik oluyor, ama o kadar. Belki geldiğinde bir çay kahve içersiniz, sohbet edersiniz. Fazlasında gözü yok bence.

meslekle ilgili konuyu fazla takıyorsunuz bence.

bana göre şöyle, aynı zamanda sizin gibi yazıştığı 1-2 kişi daha vardı. diğerlerinden birinden daha fazla elektrik aldı.
o zaman neden benimle görüştü demeyin sakın.. bazı insanlar flörtün ilk aşamalarında başkalarına kendini kapar, bazıları ise kesin bir bağlılık olmadığı için aynı anda 1-2 kişi ile belli bir mesafede görüşür.

bence sizinle görüştü konuştu ama başka birini daha yakın hissetti. ve onunla yoluna devam ediyor yada en azından ona daha fazla yoğunlaşmış durumda.

zaten sadece iş yerinde oturup görüşmeniz vs bile çok ilerlemeyeceğinin kanıtı. illa akşam kalmanız gerekmezdi. sizinle çok ilgili olsa işlerini ayarlayıp izin de alabilirdi.

ben bu konularda fazla hassas davranıyorum sanırım. keşke ilk zamanlar yazdıklarını size gösterme şansın olsaydı, karşı cinsi tanımaya yönelik sorular ailemle benimle ilgili her paylaştığıma msj yazmalar. hatta konuşmanın birinde meslektaşım gelecek kahvaltı hazırlıyorum dedi. ben de daha bikaç gündür konuştugmz için belki de meslektaşı kadındır diye düşünüp hemen peki kolay gelsin o zaman diye konuşmayı bitirdim, o da ardından x bey de baya yorgundur dün işler yoğundu gibi bişey söyledi. misafirinin erkek oldgnu belirten bişey yani. alakasız şekilde. yüzyüze geldğimizde tavrı sıcaklığı yaptığı planlar, ertesi gün akşama kadar normaldi sonra birden yazmamaya başladı yani daha az aralıklarla yazdı. ama tamamen bırakmadı da.
madem diğer görüştüğün insanda karar kıldın benimle neden konuşuyorsun? ortada arkadaşça konuşma yok belli ki farklı bi durum var aramızda o halde neden devam ettiriyosun bana yazmayı? işte bu duruma çok kızıyorum.
sadece story takip etme olayı değil bu, beni ilgisine inandıracak çok konuşmalar yaptı gayet resmi de olsa, ilgisini açıkça belli etti.
tam 3 saat önce izne çıktığını yola çıktığını gösteren story sine msj yazdım hala cvp yok. şu an emin oldum hayatında biri olduguna.
ben neden beni seçmedi derdinde de değilim, madem böyle birşey vardı hayatında benimle neden ilgilendi kendine çekti?

haklısınız ama işte düşündüğünüz gibi düz değil herşey. zaman zaman herkesin başına gelir, bir anda insanın karşısına birden fazla kişi çıkar. ister istemez değerlendirme olur.
sizi beğenmemiş değil daha az beğenmiş olabilir.
birden bire de iletişimi kesemez. bu şekilde anlamanızı sağlamak istemiş olabilir.

ama bu sadece story takip etme emoji yolla ma da değil. ilk bir hafta ben hiç msj yazmadım ona, o da story paylaşıyordu ama hiç yazmadım. ki ekleyen ben olmama rağmen. bi anda yazan o oldu. son her story lerime cvplar yazdı. ilgisini belli etti, yoksa benimde sizin bahsettiğiniz tarzda instagram akadaşlarım var, profilini kapatsa farketmeyeceğim insanlar. ama bizim aramızdaki muhabbet böyle değildi, daha doğrusu kendisi bi üste taşıdı sonra bi anda alta bıraktı. ikizler burcunun tipik özelliği, şaşırmamam lazım aslında. ve hala storyime cvp yazsa bişeyler sorar benim hakkımda, hala bu merak neden var anlamıyorum.
illa benimle bişeyler yaşasın demiyorum ama bu gel gitleri beni yordu daha çok üzdü aslında. en başta bu duruma getirmeseydi ben zaten bu kadar çok ilgilenmezdim.
ekledim sonrasında yazmadım bile, öyle listede duruyorduk, bi akşam o yazdı pat diye. yani öyle peşine düşmüşte değildim

Hayatında biri oldugu ıcın ısyerıne davet eder. Hayatında biri olmasa sizinle dısarıda gorusmek ıcın yarim saat bile olsa fırsat yaratırdı

sadece kafamı karıştıran şey hala numaramı istemedi sosyal hesabımızdan konuşuyoruz
Hayatında biri varsa onun yanındayken İnterneti kapanması ıletısımı kesmesi demek. Caktırmasın zahmetsizce.
Telf no alıp verirse ve ya ararsanız?

bıraktım zaten çoktan.. dün akşamdan beri cvp bile yazmadı, msjımı bile görmedi.. sevgilisinin yanına gitti demekki izninde ..

Hayatında biri oldugu ıcın ısyerıne davet eder. Hayatında biri olmasa sizinle dısarıda gorusmek ıcın yarim saat bile olsa fırsat yaratırdı
şey bile demişti, kalsaydınız bugün akşam yemeğe giderdik böyle göndermek içime sinmedi diye. hayatında biri varsa bile sanırım aynı şehirde değiller.

Bence de hayatında biri varsa bile aynı şehirde değiller, orada size rahat davrandı şimdi şehrine gidiyor mesajı kesti.
Herhalde...
Tatlı bir aşk hikayesi gibi okuyordum ama olsun, hiç üzülmeyin bence.
Cesaret etmiş bir adım atmışsınız, olmamışsa bu sizin suçunuz değil, suç da değil hatta.
Hayırlısı

Olabılır. Suan konusmaya devam ediyor musunuz, gorusmek le gelmek gitmekle ilgili bısı diyor mu
en son story sine cvp yazdım, görüldü yapmadı dünden beri cvp yok, az önce story atmış bakmadım bende. msja cvp vermeyip böyle yapması çok kötü.. bir gün önce konuşan yazan insan bu ya, ne değişmiş olabilir ki..

ben adım attım ama sadece ekleyerek, muhabbeti o başlatta ve devam ettirdi sonra da böyle birden iletişimi kesmesi üzdü beni. yoksa. kadar aklıma takmamıştm eklerken. daha bir görüşme oldu ve o görüşmede de hoşlandığından eminim yoksa hissederdim mutlaka, birden ne dğişti de böyle oldu anlamadım. neyse hayırlısı ne diyelim..

Olabılır. Suan konusmaya devam ediyor musunuz, gorusmek le gelmek gitmekle ilgili bısı diyor mu
sizce takipten çıkmalı mıyım? msj yazdıgım halde cvp vermedi üstüne story paylaştı. yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Adamı eklemişsin ilk adım senden gelmiş zaten
Daha ne kadar belli ediceksin ki ilgini
Kesinlikle yazma arama
İlgisi olan biri peşini bırakmaz
Kafası karışmış olabilir kibar biridir kırmak istememiş olabilir
İş çıkışı seni bir yerlere götürmesi gerekirdi iş yeri resmî bir ortam
Bide siz li bizli niye konuştun ki
Çok gereksiz
Ben ciddi bir hatunum yanlış anlama sakın olayına girmişsin ki çok itici bana kalırsa
Tabi belki onun hoşuna gitmiştir bilemem

sizce takipten çıkmalı mıyım? msj yazdıgım halde cvp vermedi üstüne story paylaştı. yoksa biraz daha beklemeli miyim?
keşke telefon numarasını da alsaydın. Aslında çok güzel bir tanışma yapmışsınz. çok da seviyeliymiş arkadaşın. Belki farklı şehirlerde olmanızdan dolayı çekincesi vardır. biraz bekleyin derim. İlk adımı kadının atması da gayet normal bişey takipten de çıkmayın muhakkah dönüş yapacaktır arkadaş. inşallah iyi olur ya çok heyecanlıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…