Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Çok uzun aradan sonra sabah tartıldım.83.5 kg olmuşum 🙄
Çok ağır bir yas durumu yaşamam, yaşamaya devam etmem kendimi düşünmeme fırsat vermedi.
Tabi yaz geldi , kıyafetler ya olmuyor ya yakıştıramıyorum kendime.
Baktım böyle konular var kendim içinde açıp motive olmak istedim.Katilmak isteyen olursa baş göz üstüne.Herkese selamlar.Bütün güzelllikler bizim olsun💞💃

Leslie 30 dakika daha yaptım.Bugunluk Leslie yeter bana.Fırsatım olursa Ebru Şallı sitrecing (yanlış yazmış olabilirim)videosunu yapacağım ama şimdi ev işi zamanı.Yarın işteyim dinlenme saatlerinde yürüyüş yapabilirim

Süpersiniz! Ben ebeddiyen hâlimi korumakla meşgulüm ama bu gibi konu başlıklarını takip etmek bana da motivasyon oluyor…

Ben de kaykayımı alıp ‘kim ne der kocaman karı kaykayın üstünde’ diye düşünmeden sitenin içinde 10 tur kaydım sabah. İYİ GELDİ 🥰

Aylardır kaymamıştım, bacaklarım yanıyor. Herhalde birkaç gün dinlemem gerekecek 😂 O arada esnemeyi düşünüyorum balkonda yoga matımın üstünde 😇

Süpersiniz! Ben ebeddiyen hâlimi korumakla meşgulüm ama bu gibi konu başlıklarını takip etmek bana da motivasyon oluyor…

Ben de kaykayımı alıp ‘kim ne der kocaman karı kaykayın üstünde’ diye düşünmeden sitenin içinde 10 tur kaydım sabah. İYİ GELDİ 🥰

Aylardır kaymamıştım, bacaklarım yanıyor. Herhalde birkaç gün dinlemem gerekecek 😂 O arada esnemeyi düşünüyorum balkonda yoga matımın üstünde 😇
NE güzel.Ben bisikletin üstünde bile duramıyorum.

Günaydın.İşten geldim hemen tartıldım.82.55 gördüm 😀. Her gün tartılacağım artık.Tartılmamak zaten aldığım kiloyu farkettirmedi.Çevremde formda olan herkesin yaptığı şey sık tartılmak.Aslında ben de sık tartıldığım zamanlarda formdaydım.

Merhaba.Sabah 9 gibi tartıldım 82 kg olmuşum.Hedefim 65 kg olmak ve her daim korumak kilomu.Leslie yol arkadaşım olacak.Kafamı böyle böyle meşgul edeceğim artık.

Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederim 💐 kolaylıklar diliyorum 🌺

Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederim 💐 kolaylıklar diliyorum 🌺

Teşekkür ederim.Ben diyet yapmıyorum,diyet bile deyince canım neler istiyor ama hafif Karatay beslenmesi yapmaya çalışıyorum.
Her daim fit olalım 🤲🤲🤲🤲Çok çok.....aminnnnnn

Aşırı kisitlayinca, yeme isteği fazla oluyor. O yüzden yaşayabilecek kadar her şeyden yemek daha doğru geliyor bana. Ama Leslie çok iyi, mükemmel incelme sağlıyor . Ben günlük 7-8 bin adım atmaya çalışıyorum . Ek olarak Leslie yapacağım bundan sonra. Spora başlayınca zaten emeğiniz hiç olmasın diye otomatik olarak yediklerinize dikkat ediyorsunuz :)

Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederim 💐 kolaylıklar dili

Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederim 💐 kolaylıklar diliyorum
Konuyu takibe aldım, Leslie yi unuttukca aklıma gelsin diye :)
Ben şimdi Leslie yapmaya başlıyorum🥰🥰🥰🥰💃💃💃💃💃💃💃💃💃

Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederim 💐 kolaylıklar dili

Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederim 💐 kolaylıklar diliyorum
Konuyu takibe aldım, Leslie yi unuttukca aklıma gelsin diye :)
Ben şimdi Leslie yapmaya başlıyorum🥰🥰🥰🥰

Leslie 5 mile yaptım 💃💃💃💃💃🤪🤪🤪🤪

Günaydın.Sabah tartıldım.83.50 kg geldim.Çünki akşam yemeğinde turşu ve keşkek vardı.Sabah verdiğim ödemi de alıp gözümü açtım.Biraz uyuyup güne başlayacağım şimdi.

İyi akşamlar.Sabah kötü uyanmıştım
Leslie ye eşlik edemedim😔. Gün boyu toparlayamadım kendimi.Biraz da duygusallık vardı göz yaşımı tutamadım 🥹Spor işi yalan oldu🙄🙄🙄🙄

Back
X