- 1 Nisan 2020
- 195
- 308
- 103
- 40
- Konu Sahibi Leblebi112
Merhaba.Leslie Sansone ile forma girme günlüğü açmak istedim.Kendimi , gelişmemi takip etmek bana motivasyon olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NE güzel.Ben bisikletin üstünde bile duramıyorum.Süpersiniz! Ben ebeddiyen hâlimi korumakla meşgulüm ama bu gibi konu başlıklarını takip etmek bana da motivasyon oluyor…
Ben de kaykayımı alıp ‘kim ne der kocaman karı kaykayın üstünde’ diye düşünmeden sitenin içinde 10 tur kaydım sabah. İYİ GELDİ
Aylardır kaymamıştım, bacaklarım yanıyor. Herhalde birkaç gün dinlemem gerekecekO arada esnemeyi düşünüyorum balkonda yoga matımın üstünde
![]()
Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederimkolaylıklar diliyorum
![]()
Her daim fit olalımTeşekkür ederim.Ben diyet yapmıyorum,diyet bile deyince canım neler istiyor ama hafif Karatay beslenmesi yapmaya çalışıyorum.
Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederimkolaylıklar dili
Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederimkolaylıklar diliyorum
Ben şimdi Leslie yapmaya başlıyorumKonuyu takibe aldım, Leslie yi unuttukca aklıma gelsin diye :)![]()
Merhaba, yazdıklarınız bana da moral ve umut oldu . Ben 1,5 senede 17 kilo verip son 1 ayda 4 kilosunu almış biriyim. Leslie, yürüyüş ve hafif diyetlerle verdim o kiloları. Şu anda 86 kiloyum. 75 i görmem yeterli benim için. Sizinle beraber ben de Leslie ye başlayacağım, her gün 3 mile yapacağım , teşekkür ederimkolaylıklar dili
Ben şimdi Leslie yapmaya başlıyorumKonuyu takibe aldım, Leslie yi unuttukca aklıma gelsin diye :)![]()
Leslie 5 mile yaptım