• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Selamlar.Pazartesi işteydim,sabah geldim.Mola bile kullanamadım.Yürüyüşte yapamadım.Biraz uyuyup , yürüyüşe çıkacağım 💃💃💃💃💃💃💃

Selamlar.Yürüyüşümü yaptım.8,5 km yürüdüm.10461 tempolu adım attım.Darısı diğer günlere 💃💃💃💃💃

Merhabalar ve maşallah çok güzel adım sayısı 👏👏 dün çocuğu uyutucam derken kendimde uyuyakalmışım 🤭🫣 eliptik yapamamıştım ama bugün 1 saat yaptım çok şükür 💃💃

Merhabalar ve maşallah çok güzel adım sayısı 👏👏 dün çocuğu uyutucam derken kendimde uyuyakalmışım 🤭🫣 eliptik yapamamıştım ama bugün 1 saat yaptım çok şükür 💃💃
Maaşallah size de .1saat çok iyi.Daha çok motive olmak açısından ölçülerinizi de almayı unutmayın.Ben Cuma günü ölçülerimi karşılaştıracağım.

Leslie çok iyi cnm ben 2 sene önce aralıklı oruç ve lesli ile 98 kilodan 65 kadar düştüm şimdi 68 69 civarı seyrediyor kendim isteyerk bir kaç kilo aldım çünkü herkez çok zayıf oldu yüzün dedi şimdi idael kilomdayim bir senedir ama alıştım bide sağlıklı beslenmeye az yemeye istesemde fazla yiyemiyorum darısı size lesli 40dk olan yapıyordum ben

Back
X