Ben spor yürüyüş yapamıyorum. Sadece diyet aralıklı oruç.
Neden spor yapamıyorsun? Basenler ve incelme için işte spor gerekli. Sağlık sorunundan dolayı mı yapamıyorsunBen de incelme yok. Bazen hiç bir zaman zayıflayamicam diye düşünüyorum. Çok istiyorum zayıflamayı güzelce kot pantolon giymeyi. Şimdi diyeceksiniz 64 kilo o kadar çok değil. Ama bemim basenler o kadar kilolu duruyor ki sanırsınız 100 kiloyum
Çok geçmiş olsun. Çok kısa videolar var etkili. YouTube da lily Sabri diye bir kadın var videoları maks 10 dk. Onu tavsiye ederim bölgesel olarak her gün bir bölgeyi çalışabilirsin.Kalp ritmim normal değil sakin olduğum zaman bile yerinden fırlayacak gibi çarpıyor spor yaptığımda kendime gelemiyorum. Plates yapmak istiyordum onuda oğlum bi rahat vermiyor
Motive olmazsan olmaz ki amaaa bozma moralini sen düzenine devam etDiyete devam ediyirum ama motivasyonum sıfır.
Guya yazın sonuna kadar 55 olucaktım yaz bitiyor ben hala aynı yerdeyim
Ben arada yürüyüşe gidiyorum eskiden Leslie yapıyordum ama son zamanlarda yapamıyorum malesef vaktim olmuyor hiçKızlar hızlıca bir göz attım yanlış bakmadıysam eksileriniz şahane. Bende ilk defa tartıldım bugün 66.8im haftaya cumaya kadar hedefim 65.8 olmak. Şimdi hiç spor yapmadım yürüyüşe çıkıyorum siz neler yapıyorsunuz
Üzülme yavas yavaş sağlıklı veriyorsun, ben şok diyet yapıyorum elim ayağım titriyor ona rağmen pek vermemisim dünden bugune70,3 geldim bugün kızlar çok üzgünümmm
Sıçakta daha zor spor yapmak havalar biraz düzelsin yapıcamÇok geçmiş olsun. Çok kısa videolar var etkili. YouTube da lily Sabri diye bir kadın var videoları maks 10 dk. Onu tavsiye ederim bölgesel olarak her gün bir bölgeyi çalışabilirsin.
Ne bileyim ruh düşkünlüğüm varMotive olmazsan olmaz ki amaaa bozma moralini sen düzenine devam et
Seni öyle iyi anlıyorum ki üst bedenim 36, alt bedenim 40Ben de incelme yok. Bazen hiç bir zaman zayıflayamicam diye düşünüyorum. Çok istiyorum zayıflamayı güzelce kot pantolon giymeyi. Şimdi diyeceksiniz 64 kilo o kadar çok değil. Ama bemim basenler o kadar kilolu duruyor ki sanırsınız 100 kiloyum
Evet yapıp bırakmak kötü. Tartıda ilk rakamın değişmesini 50lere düşmeyi öyle çok istiyorum ki. Nasıl gaza geldimse tatlısız duramayan ben 2 haftadır tatlı yemiyorum karbonhidrat tüketmiyorum 3 kilo verdim durdu kilo vermem. Rabbim her kesi hayaline kavuştursunSeni öyle iyi anlıyorum ki üst bedenim 36, alt bedenim 40benim de kilom 64 aslında pilates basene iyi geliyor ama birakinca sporu aynı basen geri geliyor o yüzden bu sefer sadece kilo vermeye odaklandım kas yapıcı spor yapmicam zayıflamadan başarılar kardeş
Duraksamalar oluyor illaki sonra birden gidiverirEvet yapıp bırakmak kötü. Tartıda ilk rakamın değişmesini 50lere düşmeyi öyle çok istiyorum ki. Nasıl gaza geldimse tatlısız duramayan ben 2 haftadır tatlı yemiyorum karbonhidrat tüketmiyorum 3 kilo verdim durdu kilo vermem. Rabbim her kesi hayaline kavuştursun
İnşallahDuraksamalar oluyor illaki sonra birden gidiverir
ÖdemdirMehaba nasılsınız? Brn kötü zayıflamak yerine kilo alıyorum anlamadım ne iş64.1 kg idim bu gün 64.8 olmuşum.
Haftaya 69larda olursun belki, moralini bozma, kalıcı kilo vermek uzun bir süreç sonuçta70,3 geldim bugün kızlar çok üzgünümmm
Haklısın tabiHaftaya 69larda olursun belki, moralini bozma, kalıcı kilo vermek uzun bir süreç sonuçta
Gram gram da olsa gidiyor öyle düşünGünaydın sabah tartıldım 64.2 geldim gram gram gidiyor kilom
Bi 64 kg düşemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?