Fotolarla diyet günlüğüm 🥰

Ben spor yürüyüş yapamıyorum. Sadece diyet aralıklı oruç.
Neden spor yapamıyorsun? Basenler ve incelme için işte spor gerekli. Sağlık sorunundan dolayı mı yapamıyorsun

Kalp ritmim normal değil sakin olduğum zaman bile yerinden fırlayacak gibi çarpıyor spor yaptığımda kendime gelemiyorum. Plates yapmak istiyordum onuda oğlum bi rahat vermiyor

Kalp ritmim normal değil sakin olduğum zaman bile yerinden fırlayacak gibi çarpıyor spor yaptığımda kendime gelemiyorum. Plates yapmak istiyordum onuda oğlum bi rahat vermiyor
Çok geçmiş olsun. Çok kısa videolar var etkili. YouTube da lily Sabri diye bir kadın var videoları maks 10 dk. Onu tavsiye ederim bölgesel olarak her gün bir bölgeyi çalışabilirsin.

Diyete devam ediyirum ama motivasyonum sıfır.
Guya yazın sonuna kadar 55 olucaktım yaz bitiyor ben hala aynı yerdeyim
Motive olmazsan olmaz ki amaaa bozma moralini sen düzenine devam et

Ben arada yürüyüşe gidiyorum eskiden Leslie yapıyordum ama son zamanlarda yapamıyorum malesef vaktim olmuyor hiç

70,3 geldim bugün kızlar çok üzgünümmm

70,3 geldim bugün kızlar çok üzgünümmm
Üzülme yavas yavaş sağlıklı veriyorsun, ben şok diyet yapıyorum elim ayağım titriyor ona rağmen pek vermemisim dünden bugune gece yatmadan yoğurt pul biber limon karışımı yap ertesi güne farkı gör takılan kiloyu iyi açıyor

Seni öyle iyi anlıyorum ki üst bedenim 36, alt bedenim 40 benim de kilom 64 aslında pilates basene iyi geliyor ama birakinca sporu aynı basen geri geliyor o yüzden bu sefer sadece kilo vermeye odaklandım kas yapıcı spor yapmicam zayıflamadan başarılar kardeş

Evet yapıp bırakmak kötü. Tartıda ilk rakamın değişmesini 50lere düşmeyi öyle çok istiyorum ki. Nasıl gaza geldimse tatlısız duramayan ben 2 haftadır tatlı yemiyorum karbonhidrat tüketmiyorum 3 kilo verdim durdu kilo vermem. Rabbim her kesi hayaline kavuştursun

Duraksamalar oluyor illaki sonra birden gidiverir

Akşam yemeğim
Hünkar beğendi
Taze fasulye
Pilav
Karpuz

Tabağım pasta tabağı küçük yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…