Tabiki de katılabilirsinMerhabaaa çok kos bir zaman önce insülin direnci başlangıcım olduğunu öğrendim 2yasinda bir kızım var kizimdan sonra çok kilo aldığım için artık kilo vermek zorundayım 14 gündür diyet yapıyorum 2 kilo verdim henüzbende aranıza katılabilir miyim ??
HoşgeldinMerhabaaa çok kos bir zaman önce insülin direnci başlangıcım olduğunu öğrendim 2yasinda bir kızım var kizimdan sonra çok kilo aldığım için artık kilo vermek zorundayım 14 gündür diyet yapıyorum 2 kilo verdim henüzbende aranıza katılabilir miyim ??
Doyurucu bi menü afiyet olsunGün içinde çok yedim yine, akşamı paylaşayımEki Görüntüle 2901649
Tabiki 22 yaşındayım maalesef 85 kiloyum 175 boyum bir kızım var 2 yaşında şuana kadar iki kilo verdim 14 gün olduTabiki de katılabilirsinHoşgeldin.
yaşın kaç kilon ve boyun nedir kendini tanıtır mısın biraz
Elinden geldiğince yemeği susuz yemeye çalış canım fotoda çok yağlı görünüyorAkşam 9 da akşam yemegimi yedimilk kaçamağımı yaptım
Beraberce vereceğiz inşallahTabiki 22 yaşındayım maalesef 85 kiloyum 175 boyum bir kızım var 2 yaşında şuana kadar iki kilo verdim 14 gün oldu
14 güne 2 kilo iyiTabiki 22 yaşındayım maalesef 85 kiloyum 175 boyum bir kızım var 2 yaşında şuana kadar iki kilo verdim 14 gün oldu
Beraberce vereceğiz inşallahboyun varmış en az
Aman şükür boyumda olmasa çok kötü olucamBeraberce vereceğiz inşallahboyun varmış en azından
Gerçekten mi ya bende az verdim diye üzülüyordum14 güne 2 kilo iyi
Canım benim bir arkadaşım var diyetisyen bana hep şey der diyet yapmaya başladığında +1/+2 kilo olabiliyor vücut yağ yakmaya başladığında onun yerini suyla kaplıyor ve normal olarak kilo olarak çıkıyor ama dikkat etmeye devam et bir kaç gün içinde fazlasına gidiyor özellikle yesilcayın faydası çok büyükBugün +1 geldim muhtemelen vücudum ödem topladı çünkü hiç uyumuyorum
kızım inanılmaz fazla uyuyor geceleri
Ne kadar gençsiniz, hızlı verirsiniz aslındaTabiki 22 yaşındayım maalesef 85 kiloyum 175 boyum bir kızım var 2 yaşında şuana kadar iki kilo verdim 14 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?