Özellikle akşam bende çok severimÇiğköfte yedim
İnsülin direnci başlangıcı var bende bu sebepten biraz zor veriyorum sanırımNe kadar gençsiniz, hızlı verirsiniz aslında
Afiyet olsunBir kahve resmi de benden gelsin
TeşekkürlerAfiyet olsun
14 günde 2 kilo gayet iyi. Kalıcı olması önemliİnsülin direnci başlangıcı var bende bu sebepten biraz zor veriyorum sanırım
Önceden diyet yapıp kilo verdiğimde diyetisyen haftada en az 700 gr vermelisin diyordu, 700 gr civarı veriyordum zaten genelde14 günde 2 kilo gayet iyi. Kalıcı olması önemli
Evet inşallah giden bütün kilolarimiz gitsin de bidaha gelmesin14 günde 2 kilo gayet iyi. Kalıcı olması önemli
O zaman iyi gidiyorum sanırımÖnceden diyet yapıp kilo verdiğimde diyetisyen haftada en az 700 gr vermelisin diyordu, 700 gr civarı veriyordum zaten genelde
Yeşilçay içmiyorum ben yaaaCanım benim bir arkadaşım var diyetisyen bana hep şey der diyet yapmaya başladığında +1/+2 kilo olabiliyor vücut yağ yakmaya başladığında onun yerini suyla kaplıyor ve normal olarak kilo olarak çıkıyor ama dikkat etmeye devam et bir kaç gün içinde fazlasına gidiyor özellikle yesilcayın faydası çok büyük
Afiyet olsun çok güzel görünüyor
İyiki geldinAman şükür boyumda olmasa çok kötü olucaminsalah birlikde veririz iyiki denk geldim size insan bir motive oluyor
Her öğün yiyebilirimÖzellikle akşam bende çok severim
Yavas verince geri almakda güc oluyor 1 haftaya 1-1,5 kilo vermek sağlıklıGerçekten mi ya bende az verdim diye üzülüyordum
Ne kadar güzelAzim etdim ay sonuna kadar 61 kiloya inicem
Evettt inşallah vercezİyiki geldingüzel güzel birbirimize destek olup göndereceğiz kiloları
İnşallahNe kadar güzelinşallah verirsin hepimiz verelim inşallah
Yeşil çayı 2 kupadan çok içme tansiyonu kan şekerini düşüre bilir ve gece yatmadan önce içmeEvettt inşallah verceziki kupa yeşil çay bir maden sodası tam limon gün boyu için çok güzel ödem atiyo resmen hissediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?