Benimki soba gibi kis aylarinda is görüyor yazin uzak duruyorm zaten nem var diyeHe yaaa. Adam 1 aydır şaplı
Olabilir canım
O da var. Hatta sehpa görevi görüyorum bacaklarına genellikle
İyi gecelerkafamın arkası uyuştu Böyle durmaktanYatayım artık iyi geceler. öptüm hepinizi
Yoo oyle bisey demedimSen uyumuyor muydun
merhaba , ameliyat mı oldunuz ne smeliyatı acaba sizde de darlık vardı sanırım karıştırmıyosamBisey diyimmi ameliyat oldum ya doktor o et parçasını cikarinca sanki yenilendim kendimi artk daha iyi hissediyorm. Bu ay iliski yasak adet olmayo bekliyorm gelecek ay kimse tutamaz beni. Burda ağlayanlarin sirtini sivazlarim herkss omzumda aglayabilir fazlasyla enerji doluyum
merhaba, spermler neden gidemiyomuş acaba rahim ağzı darlığı gibi bişey mi yoksa sperm sorunumuyduKız benim bir doktor tüp bebek tedavisini iptal etmişti o ay da sakın ilişki yaşamayın dördüz Besiz olur diye gülmüştü o ay inadına inadına yaptım belki yumurtanın birine denk gelir diye meğer bizim spermler gidemiyormus da
HosgeldinMerhaba kızlar bende yeniyim aranızda
Endometriozis vardi bende o alindi. Evet rahim agzi darligi vardı hsg esnasinda zorlamistimerhaba , ameliyat mı oldunuz ne smeliyatı acaba sizde de darlık vardı sanırım karıştırmıyosam
Hoşgeldiiin. Ne kadardır istiyorsunuz?Merhaba kızlar bende yeniyim aranızda
Hoş buldumHoşgeldiiin. Ne kadardır istiyorsunuz?
rahim ağzı darlığıyla ilgili konuşmuştuk sizle ocak ayında ordan hatırladım da darlıkla ilgili ameliyat oldunuz sandım, çok geçmişolsun, en kısa zamanda iyileşip bebişi yakalarsınız inşallahHosgeldin
Endometriozis vardi bende o alindi. Evet rahim agzi darligi vardı hsg esnasinda zorlamisti
Eşinizle beraber muayenelerinizi olun ihmal etmeyin. Her birimiz değişik değişik sorunlarla uğraşıyoruz. Ve doktora gittikçe artan, keşfedilen sorunlar.Hoş buldumBir yıldan fazladır istiyoruz ama aralıklı denemeler oldu şu pandemi girdi denemedik bu ay denedik tekrar bakalım bat 25 şubat ama adetim gecikmeli oluyor heray
Insallahrahim ağzı darlığıyla ilgili konuşmuştuk sizle ocak ayında ordan hatırladım da darlıkla ilgili ameliyat oldunuz sandım, çok geçmişolsun, en kısa zamanda iyileşip bebişi yakalarsınız inşallah
sorun ortadan kalktığına göre inşallah en kısa zamanda pozitiflerini görürüz burdaInsallahEvet hatırladım. Onu sordum doktor sorun yok hersey yolunda rahmin temiz dedi ama sag kasikda endometriozisden kaynakli yuzde 30 luk bir hasar olusmus maalesef. Onun disinda hersey iyi artık gekecek ay randevum var ona gore devam edicez bebek isine sen ne yaptın durumun nasil
İnşallah gerek kalmaz gebe kalirsinsorun ortadan kalktığına göre inşallah en kısa zamanda pozitiflerini görürüz burda
benim aynı, geçen ay çok iyi değerlendirememiştim bu ay ovülasyon testiyle devam ettim gün aşırı değerlendirdim, bakalım ne olucak, başka şeyler düşünmeye çalışıyorum işte doktora da gitmedim bu ay, yoruldum uğraşmaktan biraz, elimden geleni yapıp beklemeye geçtim, bakalım bir dahaki ay regl olursam ben de bi gidicem doktora yine
Haklısın doktora görünmedik tam gidecektik ki korona belası çıktıEşinizle beraber muayenelerinizi olun ihmal etmeyin. Her birimiz değişik değişik sorunlarla uğraşıyoruz. Ve doktora gittikçe artan, keşfedilen sorunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?