Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba , ameliyat mı oldunuz ne smeliyatı acaba sizde de darlık vardı sanırım karıştırmıyosam
merhaba, spermler neden gidemiyomuş acaba rahim ağzı darlığı gibi bişey mi yoksa sperm sorunumuydu

Hosgeldin

Endometriozis vardi bende o alindi. Evet rahim agzi darligi vardı hsg esnasinda zorlamisti
rahim ağzı darlığıyla ilgili konuşmuştuk sizle ocak ayında ordan hatırladım da darlıkla ilgili ameliyat oldunuz sandım, çok geçmişolsun, en kısa zamanda iyileşip bebişi yakalarsınız inşallah

Hoş buldum Bir yıldan fazladır istiyoruz ama aralıklı denemeler oldu şu pandemi girdi denemedik bu ay denedik tekrar bakalım bat 25 şubat ama adetim gecikmeli oluyor heray
Eşinizle beraber muayenelerinizi olun ihmal etmeyin. Her birimiz değişik değişik sorunlarla uğraşıyoruz. Ve doktora gittikçe artan, keşfedilen sorunlar.

Insallah Evet hatırladım. Onu sordum doktor sorun yok hersey yolunda rahmin temiz dedi ama sag kasikda endometriozisden kaynakli yuzde 30 luk bir hasar olusmus maalesef. Onun disinda hersey iyi artık gekecek ay randevum var ona gore devam edicez bebek isine sen ne yaptın durumun nasil

sorun ortadan kalktığına göre inşallah en kısa zamanda pozitiflerini görürüz burda
benim aynı, geçen ay çok iyi değerlendirememiştim bu ay ovülasyon testiyle devam ettim gün aşırı değerlendirdim, bakalım ne olucak, başka şeyler düşünmeye çalışıyorum işte doktora da gitmedim bu ay, yoruldum uğraşmaktan biraz, elimden geleni yapıp beklemeye geçtim, bakalım bir dahaki ay regl olursam ben de bi gidicem doktora yine

İnşallah gerek kalmaz gebe kalirsin yilmak yok devam edicez hep bu yizden burdayiz ne zaman umutsuzluğa kapilirsan yaz sıkıldın mi yaz eksik kalma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…