Bana 2 çift mi versin peki abla?Amin inşaallah
Rabbim hepinize çifter çifter versin İnşaallah
Allah gönlüne göre versin canım inşaallahBana 2 çift mi versin peki abla?
Değişir ya ne desem yalan olurBenmkide yanmda horluyor
Gunduz kaça kadar uyuyon kz sana bruncha gelrz artk öğleden sonra
Zaten evde sünnet olmuş bebeler gibi geziyorumOff surekli ped zor oluyordurpamuklu ped kullan bazende takma hava almasi lazm surkli kapali olmasi iyi olmaz. Ne zaman çıkaracaklar cok rahatsz edici bir durum kiyamam
Allah razı olsun ablacım. Seni çok seviyoruz.Allah gönlüne göre versin canım inşaallah
Etek giy havalansin vacaynan yazik kanamakdan bi hal olduZaten evde sünnet olmuş bebeler gibi geziyorum2 saatte bir de ped değiştiriyorum batmasa bile. çok şükür bugün ilaçları son kez içeceğim. 2-3 Gün içinde adet olmam lazımmış. Adetliyken çıkacak inşallah bu hafta adet olurum da hemen çıkar
Bacım, sorumu görmedin.Allah razı olsun ablacım. Seni çok seviyoruz.
Aynen yaaaa. Bu ay inofolic combi alıcam. İçicem 20 gün. dolapta ovu testlerim beni bekliyor 2 aydırEtek giy havalansin vacaynan yazik kanamakdan bi hal olduilk defa adeti dort gozle bekliyoruz farkında misin
Gel duvarıma sor diye görmedim.Bacım, sorumu görmedin.Senin kanaman nasıl ameliyat sonrası?
Bende hafta içi ovu testi isticem ayin 25 de olmam lazm. 1 mart dogum gunum o gum bitecek adet gecikmezse kim tutar bizi mart ayinin hakkini vermemiz lazmAynen yaaaa. Bu ay inofolic combi alıcam. İçicem 20 gün. dolapta ovu testlerim beni bekliyor 2 aydır
Sonra vay efendim çocuum olmuyo
Enistenin eli mi o
Lanet gitsin bu spirale o zaman. Ne kan akıttı. En sonunda kan davasına dönecek işimGel duvarıma sor diye görmedim.
8.günün şafağında hiç kalmamıştı.
Mart kedileri gibi geçecek bu ayBende hafta içi ovu testi isticem ayin 25 de olmam lazm. 1 mart dogum gunum o gum bitecek adet gecikmezse kim tutar bizi mart ayinin hakkini vermemiz lazm
He ya. bana dokunmadan hayatta uyumazEnistenin eli mi o
AsdsgahajajsSonra vay efendim çocuum olmuyo
Cavus hazirola gecerdi ama kiz kaniyorSonra vay efendim çocuum olmuyo
Canım senin çift taraf diye de öyle olmuş olabilir.Lanet gitsin bu spirale o zaman. Ne kan akıttı. En sonunda kan davasına dönecek işim
Mart kedileri gibi geçecek bu ay
He ya. bana dokunmadan hayatta uyumaz12’den beri bu pozisyondayım. Asla değiştirmedi pozisyonu
Asdsgahajajs
benimki de koala gibi yapisip uyuyorMart kedileri gibi geçecek bu ay
He ya. bana dokunmadan hayatta uyumaz12’den beri bu pozisyondayım. Asla değiştirmedi pozisyonu
Asdsgahajajs
Ya o kedilere özgü bişey değilmiydi sıskksks bunudamı ellerinden alıcaz bunadamı göz diktik.Bende hafta içi ovu testi isticem ayin 25 de olmam lazm. 1 mart dogum gunum o gum bitecek adet gecikmezse kim tutar bizi mart ayinin hakkini vermemiz lazm
He yaaa. Adam 1 aydır şaplıCavus hazirola gecerdi ama kiz kaniyor
Olabilir canımCanım senin çift taraf diye de öyle olmuş olabilir.
O da var. Hatta sehpa görevi görüyorum bacaklarına genelliklebenimki de koala gibi yapisip uyuyor
SanirimYa o kedilere özgü bişey değilmiydi sıskksks bunudamı ellerinden alıcaz bunadamı göz diktik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?