Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off surekli ped zor oluyordur pamuklu ped kullan bazende takma hava almasi lazm surkli kapali olmasi iyi olmaz. Ne zaman çıkaracaklar cok rahatsz edici bir durum kiyamam
Zaten evde sünnet olmuş bebeler gibi geziyorum 2 saatte bir de ped değiştiriyorum batmasa bile. çok şükür bugün ilaçları son kez içeceğim. 2-3 Gün içinde adet olmam lazımmış. Adetliyken çıkacak inşallah bu hafta adet olurum da hemen çıkar

Etek giy havalansin vacaynan yazik kanamakdan bi hal oldu ilk defa adeti dort gozle bekliyoruz farkında misin

Aynen yaaaa. Bu ay inofolic combi alıcam. İçicem 20 gün. dolapta ovu testlerim beni bekliyor 2 aydır
Bende hafta içi ovu testi isticem ayin 25 de olmam lazm. 1 mart dogum gunum o gum bitecek adet gecikmezse kim tutar bizi mart ayinin hakkini vermemiz lazm

Gel duvarıma sor diye görmedim.
8.günün şafağında hiç kalmamıştı.
Lanet gitsin bu spirale o zaman. Ne kan akıttı. En sonunda kan davasına dönecek işim
Bende hafta içi ovu testi isticem ayin 25 de olmam lazm. 1 mart dogum gunum o gum bitecek adet gecikmezse kim tutar bizi mart ayinin hakkini vermemiz lazm
Mart kedileri gibi geçecek bu ay
Enistenin eli mi o
He ya. bana dokunmadan hayatta uyumaz 12’den beri bu pozisyondayım. Asla değiştirmedi pozisyonu

Sonra vay efendim çocuum olmuyo
Asdsgahajajs

Canım senin çift taraf diye de öyle olmuş olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…